Hallå Hallå!

Har inget internet längre i lägenheten.. kommer snart men ja därför kommer det nog vara lite mer dött här än innan. ;) Nu sitter jag hos min snälla mamma och skriver och det lär väl bli så ett tag till framöver, men helt okej, trevligt att vara hos min mamma. :)

Hoppas ni alla haft/har en trevlig halloween, själv blir det inte så mycket här, har dock köpt lite halloweengodis till grabbarna bus. :) Min mamma ska bjuda på middag, vanlig middag alltså men trevligt ändå. :)

Hej på er!

Kommentera (1)

Jag är kär! Igen!! :-)

Ojojoj! Har ni sett denna..? Så snygg och så ser den rolig ut med. Den skulle bli jättesnygg i Liams rum tror jag. ;) Finns att köpa hos Kidelin.se för 1149:-. Visst är den läcker? :-)



Kommentera (2)

Onsdag!

Dags att jobba, trött som sjutton bara.. men så är det väl ibland. ;) Måste hämta min cykel som står hos min mamma, glömde att hämta den igår och påväg till kära jobbet ska jag lämna lite pengar till tjejen som hade ljuspartyt (var ju på ett ljusparty för ett tag sen) för visst hittade jag allt lite ljus som jag ville ha. ;) Luktar så gott!!

I helgen ska jag dra en vinnare från senaste tävlingen, den om en Uglydoll, Pointy Max. Så håll utkick om just du vann. :-)

Nu fixa mig lite innan jag måste åka!

Kommentera (0)

Dags för sållning nummer två!

NU ÄR DET DAGS FÖR NÄSTA SÅLLNING. Idag (25/10) gäller det att "Är det sant att det är du" med Paul Lötberg ligger på top 50 för att vara kvar i tävlingen! För att rösta skickar man "324" till "72211" Kostnad:, 3,60kr/sms

LYSSNA PÅ LÅTEN!

Kommentera (0)

"Klick klick"

Jag klickade hem en tröja till Liam, en såndär "måste ha" tröja ni vet..? En tröja från Gangstar blev det, så sjukt snygg! Tröjan hittade jag hos Brabarnkläderbutiken.se, de har ju jättefina barnkläder (och fina bebiskläder) där, märken som Gangstar, Name it, DUNS, NowaLi m.m.

Jag är liiite sugen på att klicka hem en tröja från Name it med Kalle Anka där det är en bild på Kalle Anka som en liten jävul + texten "Im a little devil", Liam gillar ju Musse Pigg, Kalle Anka och gänget och denna var häftig. :)

Finns ju lite barnkläder REA jag skulle vilja klicka hem med.. men det får nog allt vänta tills efter jul tror jag eller hmm.. Liam och Robin kanske behöver mer kläder..? Fanns ju lite från Gangstar på rean som kanske skulle bli fint på Liam. Nåja tills nästa hemklickning sker får ni se min gobit i det senaste hemklickade. ;)



Kommentera (2)

Babbel babbel!

Fyfan så trött jag är, jag är riktigt trött! Jag vaknade nyss. Igår blev det lite shopping, kalas och klädparty.. nya vinterstövlar till Robin, nu behövs det bara hittas ett par nya fina kängor till min Robin med (och mig som jag kan jobba i). Själv hittade jag ett par skitsnygga stövlar som jag är väldigt sugen på, köpte de dock inte men funderar på det. ;)

Dessa såg jag och blev förälskad i.





Efter shoppingen blev det kalas hos min storebror Micke, han blev 35 år gammal, GRATTIS till honom. :-) Bjöds på en kanongod tårta och annat gott, trevligt att komma iväg hemifrån en sväng. Kvällen avslutades med ett klädparty hos en ny bekantskap, ytterst trevligt! Blev faktigst lite nya plagg, klänningar, tunikor och tröjor till mig. :) Jag har ju klickat en hem tröja till Liam med som jag tänkte visa er, så snygg! Men det blir i ett eget inlägg senare idag. :)

Nu ska jag strax göra mig iordning för att åka hem till min pappa och hans tant, efter det så blir det nog hem och packa lite, rensa lite, det kan behövas för tiden går snabbt. ;)

Hej på ett tag!

Kommentera (1)

Jag ser det snöar, jag ser det snöööar det var väl roligt hurra!

Årets första snö, ja som ligger kvar och syns har kommit, snöblandat med regn har det varit tidigare. Det känns liiiite tidigt med snö, det är ju bara oktober, men är det verkligen det, tidigt alltså? om man tänker tillbaka några (ganska många) år?

Mysigt med snö! Sålänge det inte bara är blask dvs. :) Jag måste köpa vinterskor (hade behövt göras igår redan hehe) till äldsta grabben och mig själv. Var sjutton kan man hitta snygga/tuffa vinterskor till en 11 åring? och så behöver jag själv ett par vinterskor som jag kan ha på jobbet, billiga då det ska arbetas i de. Var hittar man billiga vinterskor för vuxna tro..?

Nu blir det frukost och sen ska vi ge oss ut i snön. :)



Kommentera (2)

Tradera och blocket fynd!

Har hängt lite på tradera och blocket, lite fynd har det blivit. :) En jättefin tröja från Nova Star för 74:- och en ovarell från Polarn o. Pyret för 152:- + frakt sen på det. Overallen skulle bara kosta 100:- igentligen men tjejen som hade overallen ville inte skicka kläderna hon hade ute så jag fick muta henne lite, allt som allt så gav jag henne 200:- för overallen vilket är ett helt otroligt pris ändå eftersom overallen är i tipptopp. :) ME LIKE!

Visst är det härligt när man gör fynd? ;)



Kommentera (2)

Over you!

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.


Kommentera (0)

Dagens outfit!

Liam igår och idag (bilden är från igår dock), ja han har samma kläder! men ja de var ju rena, för rena för att kasta.. helt otroligt annars brukar ju barn skita ner sig ordentligt på en gång. På sig har Liam en tröja från Nova Star, långkalsonger (under) från polarn o. Pyret, snygga byxor från Rafsen och strumpor från Polarn o. Pyret.




Tröja: Nova Star, stl 98, köpt hos Kidelin
Långkalsong: Polarn o. Pyret, stl 98/104 (syns inte på bilden dock)
Byxor: Rafsen, stl 98
Strumpor: Polarn o. Pyret


Kommentera (1)

Sista chansen för denna omgång..

"Är det sant att det är du" med Paul Lötberg ligger fortfarande på rätt sida av strecket för de som går vidare och imorgon klockan 12 sållas 100 ut. men allt kan hända dessa timmar så ni som vill och gillar låten får gärna hjälpa till genom att rösta. SKICKA 324 TILL 72211 för att rösta på Pauls låt. :-)

Kommentera (2)

Perfekt väckning! och lite babbelbabbel. ;-)

Blev väckt av Liam idag, han smekte min kind och sa "älskar dig mamma, du är döööt!" och gav mig sen en puss. ♥ Är inte det en perfekt väckning..? :-)

Jag ska strax fixa frukost åt lilleman och sen blir det att gå till sjukhusparken för att möta min kompis Tina och hennes dotter och låta ungarna leka medans vi pratar massa skit. ;) Var ett tag sen jag träffade henne så ser fram emot det massor. :-)

Funderar på om man ska ta med kameran? kan ju vara kul med lite bilder, speciellt här i lilla bloggen hehe jag har ju blivit sämst på att lägga upp bilder så hmm ja.. ;) Men vill ni verkligen se utelekbilder? eller bilder där tex en unge sitter nerkletad av mat? Är det kul att se bilder där en unge äter en macka eller annat? ;-) Fast iofs det blir ju inlägg av det även om inläggen inte är sååå intressanta.. vilket gör bloggen aktiv.. hmm man kanske ska ta och slänga in tråkiga bildinlägg bara för att hålla bloggen lite mer i liv? Andra gör ju så? eller de kanske helt ärligt tycker det är kul med sådana inlägg? tror att andra tycker det är intressant?


Kommentera (1)

Sista dagen för er att tävla!

Påminner er att tävla om en Uglydoll, en vid namn Pointy Max. 35 cm hög, värde 225:-. Få tävlande så passa på vetja. :) TÄVLAR GÖR NI I DETTA INLÄGG!



 


Kommentera (1)

Lördag och det händer saker!

Tvätta tvätta och tvätta lite till ska väl göras idag sen blir det nog en sväng till barnens mormor, se om hon kanske vill följa med till lekparken med Liam. Jag känner mig extremt uttråkad och rastlös, gjort i flera dagar nu.

Jag vill flytta till nya lägenheten nu, gärna igår.. jag vill fixa iordningen den, åka till IKEA och shoppa lite nytt till lägenheten vet exakt vad jag ska ha, kommer bli så snyggt! Men aslänge kvar tills ja ska flytta jue.. :(

Tur att det händer saker innan det som jag kan se fram emot.. nästa helg ska vi ut me jobbet, jag är även bjuden på ett klädbytarparty, Liams 3-årsdag närmar sig med och ja fler saker men just dessa tre saker ligger närmast i tiden. :) Liams pappas alla saker ska även flyttas till hans nya lägenhet om 2 veckor. Men just nu är det tvätten som gäller för mig. ;)

Vad ska ni göra för skoj idag, lördag jue! :-)

Kommentera (0)

Hjälp Paul Lötberg!

En kille jag umgicks lite med förr i tiden har ett bidrag med till Melodifestivalen eller ja han är en av de som skickat in ett bidrag och han är nu en såkallad "webbjoker" rättare sagt. Han är duktig och sjunger väldigt bra tycker jag, han och hans ex sjöng på min systers begravning, jättefint och vackert. ♥

Vill ni så får ni gärna hjälpa Paul Lötberg att gå vidare med sin låt "Är det sant att det är du" till melodifestivalen. Skicka 324 till 72211 (3,60kr). Det går att rösta ändå upp till 100 gånger från samma nummer. :-)

Lyssna på Pauls bidrag kan ni göra HÄR!

Kommentera (0)