Remiss till logoped..

Som sagt vi var hos BVC med Alice men jag och BVC-tanten diskuterade även Liam, han har börjat stamma en hel del och jag tycker att det bara blir värre och värre så BVC har skickat en remiss till logopeden. Jag har dock noll koll på hur det funkar hos en logoped, någon som vill berätta lite kort om vad som händer och sker hos en logoped? Har det hjälpt er, blivit bättre eller till och med sämre?

Kommentera (2)

BVC

Goddagens!
Igår blev det en sväng till BVC för mätning/vägning med lillskruttan, 6845g och 62,5 lång var hon. :) Träffade även läkaren för lite saker som jag är orolig över med Alice men nej
Goddagens!
.
Igår blev det en sväng till BVC för mätning/vägning med lillskruttan, 6845g och 62,5 lång var hon. :) Träffade även läkaren för lite saker som jag är orolig över med Alice men nej såklart såg inte de felen.
.
Tex andningen, såfort vi är hemma eller ja hos andra så rosslar det ordentligt och låter tungt när hon andas men självklart lät det absolut ingenting hos läkaren, men så är det ju alltid när man går till en läkare. Sen är det hennes bakhuvud som jag tycker känns skumt men nopp det tyckte inte läkaren, jag fick dock en ny tid till en annan läkare för att låta ännu en titta, känna och lyssna.
.
Är så orolig att det är något tokigt trots att den läkaren inte tyckte det lät konstigt eller att bakhuvudet kändes tokigt.
.
.
Bild från gårdagen, på väg till BVC.

 


Kommentera (0)

Dagens garv! Försök till elak kommentar

Till er som skriver "elaka" kommentarer: Hahahahhahahahahahaha Tack för att ni roar mig. <3
.
.
Ni som bloggar tar ni åt er av försök till elaka, sårande, dumma kommentarer i bloggen? Säg inte att ni gör det? Ni vet väl som jag att man inte ska det? att människor som gör sina försök att skriva elaka kommentarer gör det pga avundsjuka alt att det är något med er som stör de, de klarar inte riktigt av det de stör sig på.
.
.
=)

Kommentera (4)

Gratis körkort!

Visst är det bra att ett körkort kan leda till att folk får jobb MEN vafan!!  Vad sägs om att ge oss svenskar gratis körkort först o främst? Till oss som inte har de pengarna så att vi får jobb i vårat eget land.
.
Alltså varför denna särbehandling? Bara för att de är invandrare så betyder det inte att de bör få gratis saker som vi svenskar måste spara ihop för att ha råd till.
.
JAG tackar gärna ja till ett gratis körkort och lika så ett jobb. sånthär stör mig något så otroligt mycket när det fortfarande finns svenska medborgare som ej har jobb, inte har körkort (i detta fall). GRRR!
.
.

Kommentera (12)

Plaskigt värre!

Idag har jag badat själv med Alice för första gången, riktigt mysigt och roligt. Roligt att se henne plaska och hon tyckte det var roligt när jag fick vatten på mig, då skratta hon min lilla busunge. <3
.
Lillpluttan hittade även sina fötter för första gången när vi bada, den första foten fick hon tag på lätt den andra blev en hel del plaskande brevid foten i vattnet innan hon fick fatt i den med. Hon satt och tokhöll och tittade som en galning på fötterna.
.
.
Sötfia! <3

Kommentera (0)

Hahaha tomt var det här!

Hahaha vad bra jag bloggar nu förtiden, typ ingenting och varför? Jag orkar inte, hinner inte och har väl direkt ingenting att skriva som jag vill dela med mig av just nu. Jag ligger sjuk med, kan ju vara ännu en orsak till att jag inte orkar uppdatera bloggen.
.
Jag har iofs en sak jag skulle kunna dela med mig av men nee jag orkar inte skriva mer så tar det en annan gång. ;) Nu blir det Dirty Dancing på Femman och sen sängen. Natti natti..

Kommentera (1)

Se hit nagelbitare!

Att bita på naglarna är det ett beroende? Sitter det i huvudet eller inte? Ni som biter gör ni det för att ni känner att ni måste? Skulle vilja ha svar på detta då en diskution uppstod på min Facebook om detta. Jag vill ha svar av er nagelbitare, ni som inte biter får gärna svara ni med vad ni tycker och tror såklart.
.
.
Lånad bild

Kommentera (5)

Whitney Huston VS Pedofil!

Jag hade tänkt skriva något om dagens dödsfall, ja om W.H. men nej jag tänker visa er något som är så mycket hemskare än en kändis död. Detta är något av det hemskaste jag läst på sistonde och jag säger bara: JÄVLA ÄCKELHELVETE! Såna här människor har jag bara lust att göra allt ont som man kan göra, utan att han dör för han ska fan lida det jävla fittäcklet!!! För att ni ska slippa läsa allt så citerar jag en snutt i texten om en våldtäckt gjort av en man på 130kg på en 8-årig liten flicka.
.
.
“Han våldtog henne så brutalt att han rev loss hela hennes mellangård från vaginaöppningen till anusöppningen. Han rev loss hennes vagina på insidan på ett sådant sätt att den delvis avlägsnades från livmodershalsen och lät hennes ändtarm sticka ut i hennes vagina. Invasiv nödoperation krävdes för att återställa dessa skador.“
“Han våldtog henne så brutalt att han rev loss hela hennes mellangård från vaginaöppningen till anusöppningen. Han rev loss hennes vagina på insidan på ett sådant sätt att den delvis avlägsnades från livmodershalsen och lät hennes ändtarm sticka ut i hennes vagina. Invasiv nödoperation krävdes för att återställa dessa skador.“
.
.
Vill du läsa mer om detta och se bild på detta jävla äckel så kan du klicka på länken här: Våldtog 8-årig flicka.

Kommentera (1)

Kalasdags!

Hej hej heeej! Idag är det kalasdags för familjen Andersson/Carlsson. :) Tinas dotter Emilia fyller år så jag ska ta mina ungar och A ska ta sina ungar/vår och så drar vi på kalas. :) Vi har köpt ett pussel på 50 bitar, det är liiite svårt fortfarande för Emilia men gör ju inget, hennes mamma eller pappa kan ju alltid hjälpa till eller varför inte hennes syrra. :)
.
Men innan kalaset så ska vår Alice få sig ett bad, det gillar hon. Plaskar på som sjutton hahaha underbart att se. <3

Kommentera (0)

Lungt och skönt..

Gud så lungt och skönt det är nu.. ungarna sover äntligen, ja äntligen! bara jag kvar uppe såhär på nattkvisten. Jag ska dock strax gå och lägga mig men först ska jag kolla igenom lite av de bloggar jag följer. Har du en blogg? Dela gärna med dig av din blogg, alltid kul att hitta nya som man kan läsa såhär på nattkvisten i lugn och ro. :)
.
Jag säger godnatt nu till er...

Kommentera (4)

Liams horoskop

24. oktober – 22. november

De små Skorpionbarnen tillhör vattentecknet, och de lever intensivt med sina känslor. De styrs av planeterna Mars och Pluto, som står för bland annat energi, kraft, och djup. Skorpionbarnen är inte dem som verkar bäst, men det bekymrar dem inte. De har en rik inre värld, som dem inte delar med vem som helst. Det är något hemlighetsfullt över dessa barn. De värderar allt subjektivt, och använder sin intuition bra. De är mycket trogna vänner.

Råd till föräldrarna: Pressa inte ditt barn till att berätta allt dem tänker på Underskatta inte deras starka intuition och starka känslor.

Japp han har samma som Alice. :)

Kommentera (0)

Robins horoskop

22.juni – 23.juli

De små Kräftbarnen tillhör vattentecknet, vilket vittnar om att de styrs av sina känslor. Kräftan styrs av månen, vilket symboliserar intuition, förståelse, och mamma/familj. De är upptagna av trygghet hela livet. De föredrar att ha vännerhemma än att behöva gå från hemmet. Får de kritik låser dem in sig i sitt skal och kommer inte ut igen förrän de har bearbetat det själva. Kräftorna är vänliga och försiktiga men vill helst bestämma vad som ska ske och när. De är empatiska.

Råd till föräldrarna: Ha tålamod med ditt barn. Låt inte okända barnvakter ta hand om ditt kräftbarn.


Kommentera (0)

Alice horoskop

24. oktober – 22. november

De små Skorpionbarnen tillhör vattentecknet, och de lever intensivt med sina känslor. De styrs av planeterna Mars och Pluto, som står för bland annat energi, kraft, och djup. Skorpionbarnen är inte dem som verkar bäst, men det bekymrar dem inte. De har en rik inre värld, som dem inte delar med vem som helst. Det är något hemlighetsfullt över dessa barn. De värderar allt subjektivt, och använder sin intuition bra. De är mycket trogna vänner.

Råd till föräldrarna: Pressa inte ditt barn till att berätta allt dem tänker på Underskatta inte deras starka intuition och starka känslor.


Kommentera (0)

Sång på dopet?

Alice favoritsång, hon blir helt tyst när den sätts igång och när den slutar blir hon ledsen (oftast). Jag funderar på om man kan ha denna på dopet? Kan man ha den på dopet tro eller blir det konstigt?
Kommentera (3)

WT-klänning!

Jag var in en sväng på Kappahl häromdagen och fick se en riktig WT-klänning men fy så kär jag blev i den trots det, det känns lite i "måste ha" tarmen! Den är mcket sötare IRL. =)

Vad tycker ni? En riktig "jag spyr klänning" eller en söt klänning trots att den ser lite WT ut? =)Kommentera (2)