Ojojojoj!!

Ojojojoj!! Igår bar vi in Liam säng till oss igen eftersom det inte blev att han sov själv i sitt rum och ja det är för att jag är en lat mamma nu när jag mår dåligt, jag orkar helt enkelt inte springa upp flera gånger per natt för att gå in till Liam om han blir ledsen eller leda tillbaka honom om han kommer in till oss. 

Liam har legat mellan mig och sambon de senaste veckorna och ja Liam har ägt sängen vilket har lett till att både jag och sambon har fått legat i en och samma ställning, Liam har vaknat flera gånger per natt för att vi ligger där han ska ligga, vi har de kuddar som han ska ha.

Men nu har vi tagit in Liams säng in till oss igen och Liam fick sova i sin säng inne hos oss och ojojojoj vad jag har sovit bra inatt (när jag väl somnade) kan jag lova och jag har bara hört Liam en gång inatt. Så jävla skönt att få slippa ligga i en och samma ställning hela natten för det är inte skönt.

Var sover era små? delar ni säng med de? "Äger" de eran säng? sover de i egna sängar i erat sovrum? sover de i egna sängar i eget rum?


Kommentera (2)

Påminnelse, sista dagen för er att tävla!

Påminnelse! Idag är det sista dagen för er att tävla om valfria namnnappar! Tävlingen avslutas 00:00 inatt. Tävlar gör ni HÄR!


Kommentera (0)

Mys hela dagen!

Lördag! Sambon jobbar idag och jag och barnen är själva så jag hade tänkt att jag och barnen ska göra ett litet expriment här hemma, vi ska göra vårt egna miljöbatteri är det tänkt. :) Det ska bli intressant och se hur det går med det. Det blir kanske lite bak med, Liam ville baka idag så det kanske blir att vi slänger ihop något gott och ikväll ska vi göra egna pizzor. MUMS!

Hur ser eran lördag ut?


Kommentera (2)

Måste lyssna på min kropp

Gäsp.. Gud jag är så trött och noll inspiration av att hålla bloggen "levande" just nu så ja ni får nöja er med att jag kanske bara skriver något en gång per dag. Jag fattar inte varför jag är så förbannat trött och seg jämt, men jag känner det att jag måste börja lyssna på min kropp.

Igår höll jag på att svimma bara av att ha skottat lite snö och jag fick sätta mig ner i cirka 10 minuter för att ta igen mig, jag mådde illa hela dagen efter det. Jag vill inte svimma och ha mig när jag är själv hemma med lillgrabben, ja inte annars heller såklart. Lite läskigt om det skulle bli att jag svimmar påriktigt..

De senaste dagarna har jag varit så trött att jag bara önskar att Liam ska somna så fort som möjligt efter lunch så att jag får sova och hoppas på att han sover fram till att sambon kommer hem och kan ta hand om honom.

Usch.. jag hoppas att denna trötthet går över väldigt snart..


Kommentera (3)

Kontakt mellan föräldrar

Mamman&Pappan! Jag och äldsta grabbens pappa har aldrig varit tillsammans på riktigt utan ja vi "umgicks" bara när bägge kände för det. ;) Men trots det har vi otroligt bra kontakt eller ja när vi väl träffas så umgås vi som vanliga vänner. Vi kan skämta med varandra om allt, kramas hej och hejdå när vi väl ses, prata om väldigt privata saker och vi blir bjudna till släkten på olika saker, nu sist firade vi tex midsommar med släkten på sonens pappas sida.

Jag tycker det är skönt att han och jag har den kontakten trots att äldsta grabben var ett litet "misstag" som jag valde att behålla då jag var emot abort. Det är skönt att kunna ha den kontakten med varandra trots att vi faktist igentligen inte känner varandra, inte påriktigt.

Att vi ens träffades var för att bägge vi två misskötte oss som unga och blev iväg skickade av våra föräldrar, så nee det var inte alls meningen att vi skulle få barn ihop. Idag är jag glad (trots hemska saker som hände på behandlingshemmet) för att min mamma skickade iväg mig eftersom jag inte annars haft min älskade son. Mina barn är mitt allt! ♥

Ni andra som har barn med någon som ni inte längre är tillsammans med eller som ni inte har varit tillsammans med men har barn ihop med. Kan ni skoja och ha er med varann? Har ni bra kontakt?


Kommentera (3)

OMG!!

OMG! Hahaha Jag måste ju få dela med mej av en rolig grej. Gå in på Eniro och sök på Kartor/Åsögatan 176 och klicka på gatuvy. Dra pilen till höger till det röda huset och där på andra våningen...Zooma :)

Berätta gärna sen om du ser något konstigt eller ovanligt. ;)


Kommentera (6)

Blogg.se

Jag gillar det inte! Blogg.se har tydligen "lekt" lite sen sist jag var inne på mitt bloggkonto och nee fyy jag gillar det inte. Visst det är oftast så när man är ovan med nytt utseende så jag antar att jag med tiden kommer vänja mig vid detta och kommer kunna gå vidare utan att störa mig på det. ;)


Kommentera (2)

Fina priser på pussel

Jag vill passa på att tipsa om pussel idag, pussel är ju hur kul som helst tycker jag. :) Dessa fina pussel som ni ser här under hittar ni hos Loppan&Piraten.


 

 

 


Kommentera (0)

Veckans blogg

Veckans blogg! Det är dags för ännu en veckans blogg och denna gång är det bloggen carolina1979.se som står på tur. Hos Carolina kan ni läsa om hennes liv med familjen, spana in fina bröllopsbilder, se lite av hennes pyssel, få fina tips på olika trevliga webbutiker som säljer barnkläder, barnsaker m.m. och så kan man delta i fina tävlingar. Jag gillar bloggen och så gör även många andra, en bra blogg helt enkelt. :)
BESÖK BLOGGEN HÄR!


Har du en blogg du tycker är värd att bli veckans blogg?
Klicka dig vidare HÄR och berätta om den bloggen. :)


Kommentera (4)

Sanning eller myt?

Vad tror du? Blir en bebis bortskämd om du tar upp den så fort den gråter?

Själv tror jag att man inte kan skämma bort ett spädbarn, en liten bebis behöver känna att vi som föräldrar svarar på deras behov. Jag är nyfiken på vad ni andra tror, tycker och tänker om detta. :)


Kommentera (3)

Psykologen VS Gynekologen

Hahahaha Jag måste berätta något roligt och pinsamt. Jag ringde min pappa i förrgår och frågade om min äldsta grabb kunde gå hem till honom efter skolan (igår) eftersom jag skulle till psykologen och ja det var okej. Vi lade på och ja dagen efter gick Robin till sin morfar efter skolan som vi sagt. När jag var klar hos psykologen så åkte vi och skulle hämta Robin.

Vi tog en fika med och medans jag höll på att ta av mig skorna så frågar min pappa mig hur det gick hos doktorn och jag svarade att det gick bra men att jag skulle få 2 olika mediciner.. Oki svarar min pappa och tittar lite konstigt på mig, jag fortsätter ta av mig och går sen och sätter mig inne i deras vardagsrum hos Mary som är min pappas tant. Min pappa följer med min sambo upp på övervåningen för att kolla en grej med datorn.

Efter en stund frågar Mary hur det gått hos gynekologen!! Jag sa att jag varit hos min psykolog varpå Mary säger jaha men far din sa att du varit hos gynekologen. Jag funderar en stund och inser att min pappa tror att jag varit hos gynekologen och fått två mediciner för att bota något.

Shit alltså! Hur jävla pinsamt är inte det?? Jag undrar vad han trodde jag hade för könssjukdomar igentligen. ;) hahhaha tur att jag kunde förklara senare hur det låg till. ;)


Kommentera (4)

Läkarsvammel

Godmorgon.. Trött som satan idag trots att jag gick och lade mig tidigt igår, jag antar att det är för att gårdagen tog på mina krafter riktigt ordenligt. Det är helt galet hur ett litet samtal kan ta ens alla krafter.

Nåja det positiva är att läkaren läst sig till, såg och förstod att jag mådde dåligt och han fattade direkt att det rörde sig om ångest och depression. Vi beslutade att prova medicinering så två olika fick jag recept på, en "vanlig" och en medicin var "vid behovsmedicin" vilket betyder att jag ska ta den när jag känner att ångesten blir för jobbig, när jag känner mig ledsen utan andledning och får ont.

Jag är igentligen väldigt mycket emot medicinering men i detta fall tänker jag göra ett undantag, sålänge jag inte får inre skador eller blir beroende så tänker jag göra allt för att må bättre.. för mina barns skull.


Kommentera (9)

Ångest!

Ångest! Idag är det dags för läkarbedömning av mig eller vad man ska kalla det för, jag ska nämligen till en läkare som ska bedöma hur normal jag är. ;) Jag har ju gått och pratat med en såkallad psykolog ett tag nu och nu är det dags att träffa läkaren, jag vet inte riktigt vad som ska hända men nervös är jag.

Något mer jag är nervös över är att jag ska åka tåg själv, det var evigheter sen sist. Liam ska också med såklart men det är läskigt ändå. Jag har sen igår sett olika saker framför mig om vad som kommer hända på vägen till tåget, på tåget och när jag går av tåget. Nej jag ser inte fram emot tågresan kan jag säga. :(

USCH FY OCH BLÄÄÄ!


Kommentera (4)

Yesterday


Kommentera (2)

Gör ett nytt försök..

Nytt försök! Sjalbärare och ja ni som inte sjalar men funderar på att testa vilken sjal skulle ni föredra av fleecesjal och trikåsjal? Vilken skulle ni vilja ha om ni fick välja en gratis? Varför jag undrar? jo det är nämligen så att någon av dessa sjalalternativ ska lottas ut i min blogg och jag vill veta vilken ni helst skulle vilja vinna. :)

HÄR kan ni läsa mer om sjalarna.


Kommentera (5)