Kissie - Jag erkänner OCH skäms!

Kissie - jag erkänner OCH skäms! (jag måste läsa din blogg minst 3-4/månaden)

Ibland läser jag en av sveriges kassaste bloggar, innan läste jag aldrig den bloggen jag visste inte ens att bloggen fanns men sen en dag så såg jag en länk inne hos någon och den personen skrev att en person kommenterat unga mammor och jag var ju bara tvungen att kika in på den bloggen då. 

Nu förtiden bara måste jag kolla in hennes kassa blogg, ja minst 3-4 gånger per månad för det kan ju vara något helt otroligt dumt/sjukt hon skrivit. Ibland undrar man vad folk tänker med när man läser vissa saker, okej att hon är blond och inte så gammal än men ja ändå, något borde ju hennes föräldrar ha lärt henne?

Det pinsamaste med henne är nog allt att hon tror att folk är beronde av henne för att hennes blogg är bra men ja så är inte fallet, det är nog en av de sämstaste bloggar jag någonsin läst i hela mitt liv, eller ja min privata låsta blogg är nog snäpet värre, fast det kan ju ha att göra med att det inte är något skrivet i den. ;)

JAAAAA naturligtvis handlar hela inlägget om KISSIE!


Nu är det dags att dra på sig bikinin och dra ner till sjön! =)

Kommentera (1)

Dagens outfit


T-shirt: Plastisocks
Shorts: Polarn o. Pyret

Kommentera (1)

Fint väder och jag vill bada.. NU!

Gah jag avskyr att inte ha körkort när det är såhär fint väder ute, nee jag får snällt sitta och vänta tills sambon slutar runt 15:00 tiden och hoppas på att han inte är för trött för att åka och bada. Visst jag har blivit erbjuden att få åka med ner till stranden av bekanta men Liam då? ska han stanna hemma själv..? Jag låter ju han inte åka bil utan bilbarnstol, det kan de glömma.

Har ni körkort? eller har ni gångavstånd till sjön..?

Kommentera (3)

Jag älskar min mamma, men det har inte alltid varit så...

Mymlan vill att man bloggar om sin mamma! Tack till Nexa för tipset, ja jag hittade det inne hos dig. ;)


Jag älskar min mamma, men det har inte alltid varit riktigt så...

En gång i tiden när jag var en jobbig liten tjej runt en 14-15 år och hade noll respekt för min mamma och allt jag bara ville var att festa och umgås med mina "såkallade" vänner så gjorde min mamma ett val, ett riktigt jobbigt val för henne, jag själv tyckte det var jag som fick det jobbigt. Jag tyckte att hon var den hemskaste mamman i världen efter hennes val och jag hatade henne så mycket efter hon gjort sitt val, hennes val var att skicka iväg mig, skicka iväg mig från mitt hem, skicka iväg mig från mina syskon, skicka iväg mig från min trygghet. Min mamma tog kontakt med socialen och de skickade iväg mig till ett behandlingshem.

Jag umgicks med helt fel folk som gjorde helt fel saker, det var både droger och alkohol inblandat från morgon till kväll eller ja från morgon till morgon kanske låter bättre? Jag var dock aldrig beroende av något men visst jag provade både det ena och det andra. Det blev väldigt mycket alkohol, både tidigt på morgonen, middag och kväll. Det var "fest" varje dag, innan skolan, efter skolan och alla helger såklart.

Idag är jag bara tacksam att hon gjorde sitt val och jag älskar henne massor för att hon valde att vara den "hemskaste" mamman i världen. Jag kan nog säga att till 90% att hade inte min mamma gjort sitt val så kanske jag inte hade varit där jag är idag, jag hade kunnat varit en narkoman alt alkolist eller bägge och..? jag hade tillomed kunnat varit död.

Tack mamma för att du gjorde detta val!

Kommentera (2)

Kalas!

ROBIN 10 ÅR!

Den fula tårtan (ska föreställa en guitar hero gitarr) jag gjort med lite hjälp av Emma, Robins pappas flickvän. dock blev den rosa på sidan då jag pratade så mycket att jag totalt glömde bort att dela upp grädden i två byttor. Men men god blev den ändå. ;)


Robin öppnar sin första present  för dagen.. Det var en cyckelhjälm som han har tjatat om i månader. ;) (Bild finns längre ner.)


Pyntat och fixat!


Killarna har guitar hero tävling.


Dags för tårta, Robin skär såklart första biten. :)


Här sjungs det för Robin. =)


Dags att öppna mer paket..


Grabbarna är ute och smäller Party poppers, lät så förbannat mycket inne. ;)


Släkt och vänner fika..


Öppna mer presenter..

Presenter han fick: (som jag minns)

Cyckelhjälm
Cyckel
2 par jeans
1 par jeans shorts
1 par "vanliga" shorts/badbyxor
3 st tjocka tröjor/luvtröjor
5 par kalsonger
6 t-shirts (Nike, Puma, NY + 3 andra)
Väska (Billabong)
Familjespel (Diamanten)
600:-
Silverhalsband
Frisbee
Fotboll
Skatebord
Mp3 spelare
Foppa tofflor
Täcke + två kuddar

Lite bilder på några (de jag hittade) av presenterna han fick. Halsbandet vi gav honom kan man se på en av bilderna högre upp.
************************************

Själv fyllde jag 29 år igår ;) men jag "firar" mig samma dag som Robin, blir så dyrt och jäkla mycket annars hehe.

Själv fick jag:

500:-
Boken: Emma Mias dotter
Två lyktor som ska hänga i fönstret
Träningskort
Massa trisslotter
Choklad
Täcke till sängen
Två kuddar till sängen
Blomma
Massa grattis på Facebook ;)

Kommentera (4)

Lämna inte hund eller barn i bilen!

Jag hittade den här listan hos Edvinsmamma på hur snabbt värmen stiger i bilen. Jag tycker det är viktigt att så många som möjligt ser och läser detta. Det är grymt läskigt att skillnaden är så stor, många tänker nog inte på att tempraturen i bilen blir mycket högre än vad värmen ute är.
Kopiera gärna listan och lägg in på din blogg så alla får veta om detta!

Kommentera (3)

Polarn o. pyret och trehjuling

Vi var ju en liten sväng till Norrköping igår så jag var ju bara tvungen att springa in en snabbis på Polarn o. Pyret och ut kom jag med, kan du gissa..? jaaa lite kläder såklart. ;) Det jag var mest ute efter fanns ju inte kvar såklart men alltid hittar man något. Brukar ju kunna vara så. =)

Jag hittade även en blå trehjuling igår, YAY! Jag har bara sett röda innan när jag letat och jag ville ha en blå och äntligen hittade vi en. Det lustiga med trehjulingen var priset, det fanns en trehjuling för 599:- och en precis likadan trehjuling fast med pinne till (så en vuxen kan hjälpa till att styra osv) som kostade 579:- visst inte så stor skillnad men det känns lite knasigt, borde inte den med pinnen vara dyrare? Vi köpte den med styrpinnen iallafall, behövs då Liam inte riktigt når ner till tramporna och inte heller kan styra ordentligt.


Kommentera (3)

Bakis!

Så jäkla bakis idag.. urk.. men grymt skoj hade jag igår och det var helt klart värt dagens huvudväk. ;) Vi har tillbringat bakisdagen med att shoppa lite, slänger in lite bilder senare. :)

Kommentera (0)

Hej där!

Min fina grabb Robin fyllde 10 år nu den 25/6 så hans riktiga pappa +pappas tjej + Robins syskon var här och firade honom, de bodde här två dagar med. Skoj! =) Ett litet eget inlägg kommer om hans födelsedag med bilder osv senare.

Robin åkte igår till Stockholm med sin riktiga pappa och ska vara där i tre hela långa veckor och jaaaa jag saknar honom redan. :( Det var riktigt jobbigt att lämna av honom (de) vid tåget, tårarna var nära, väldigt nära. Jag kommer bli tokig här hemma, Robin har aldrig varit borta så länge ifrån mig, en helg max har han varit borta tidigare. Visst vi fick komma upp om vi ville om det blev för jobbigt för mig att han skulle vara borta så länge och så finns det ju telefon, men jag vill inte verka jobbig och ringa och ha mig hela tiden hahahaha

Nee han kommer få det bra hos sin pappa och hans tjej, farmor finns även väldigt nära och så har ju Robin sina syskon på pappas sida där. Han får det bra där. :) De ska gå på Grönan, Cosmonova och så skickade jag med 1100:- så att Robin kan shoppa lite, det gillar han. :)

(Beckah bilder kommer på mailen när tid finns)


Annars idag blir vi helt barnlediga (om en timme) för vi är bortbjudna på ölbrännboll och grillning, det ska bli trevligt att träffa massa folk. =) Så snart ska jag ta och öppna en kall öl och njuta av, kanske sätta mig med de andra på gården och trycka i mig av de 15 liter jordgubbar som grannens bror kom med. ;)

Hej sålänge..

Kommentera (2)

Borta ett par dagar..

Jag kommer vara lite borta från bloggen nu ett par dagar, vi får besök och jag vill inte vara otrevlig. ;) Jag passar på att tacka för era kommentarer i förra inlägget, det värmer att ni finns om jag behöver. :) Jag låter kommentarena vara "osynliga" tills jag får tiden att läsa de igen och kanske ge er ett personligt svar i era bloggar.

Ha så trevlig i solen, på lördag skulle det bli uppåt 30 grader. ;)

Kommentera (3)

Orka låst blogg, här kan ni läsa lite om mig.

Jag har varit helt slut den senaste veckan, ingen ork knappt (hur nu det kan vara jobbigt att sitta vid en dator) för att sitta här vid datorn. Men såfort jag känner mig bättre och har mer ork så kommer jag kika in lite mer hos er än vad jag gör just nu.

Idag ska jag iväg på mitt första besök hos en ny "läkare" och ja det känns väldigt läskigt och jag vill verkligen inte samtidigt som jag vill detta massor. Nu blir det såhär snurrigt igen för ni förstår ingenting av vad jag skriver och detta var tänkt att ha i min låsta blogg men nee jag orkar inte ha ännu en blogg så jag kör på här i bloggen, och vem vet att skriva vissa saker öppet kanske hjälper mig ännu mer fast det känns jobbigt?

Som sagt "läkaren" är en *tadaaaa* psykolog! Nu var det sagt, jag har alltid sett mig som en stark person och starka personer behöver ingen hjälp, behöver inte be om hjälp och de klarar sig själv - ALLTID! Men usch vad det inte stämmer, Jag har gått hos en "psykolog" via AF men hos henne kan man inte gå hur länge somhelst och därför har jag fått en remiss till en annan psykolog.

Den första psykologen säger att jag har Posttraumatiskt stressyndrom (orsakas av en svår händelse) och i samband med det har jag utvecklat social fobi, jag har även jättedåligt minne pga att jag förtränger och inte vill minnas tiden som varit, jag har jättesvårt att tänka bakåt och frågar någon mig tex vilket år jag slutade skolan, vilka år jag gjorde vad i skolan så har jag jättesvårt att minnas det exakt m.m. 

Efter besöket där psykologen sa mina "symtom" så var jag tvungen att läsa på lite om Posttraumatiskt stressyndrom och OJ det är massor som jag känner igen mig med. Läskigt.. Tidigare i bloggen har jag nämnt lite tester jag gjort och alla tester hade med just detta att göra. Jag har gjort IQ test, minnestest osv.

De har en "mätare" som är mellan 1-9 och där 1 är sämst och 9 är bäst, en normal person ligger runt 4 5 6 och ja där hamnade jag med förutom på ett test där jag fick en 3:a och på ett test där jag låg på 6+ vilket är mer en 7:a. Svårt att förklara och jag minns inte vilket test som tillhörde vilken siffra. 

fotsättning följer..

Nu är det duschen som gäller..


Vid sånahär inlägg brukar det bli ganska tyst och ingen brukar vilja kommentera för att de inte riktigt vet vad de ska säga, men det är okej att undra och fråga, det som kan hända är ju bara att jag kanske inte vill svara just idag på vissa frågor och funderingar.

Kommentera (6)

Lite gjort och lite kvar..

*UPPDATERAT*

Att göra lista:

Fixa iordning bokhyllan
* Städa barnens rum (hälften gjort)
* Lägga in gammal rentvätt
* Vika tvätt
* Hänga tvätt
* Laga en låda i hallen
* Rensa Liams leksaker
* Torka av köksluckor
* Torkade även ur kylen
* Hänga upp lite tavlor
* Plocka ur diskmaskinen
* Panta alla flaskor
* Bestämma vad jag ska ha i Robins tårta
* Handla grejs till tårtan
* Ta fram något att äta
* Hämta Robins födelsedagspresent på Intersport
* Tvätta fönster

Fyller på lite:

* Städa toaletten
* Rensa skafferiet
* Plocka i diskmaskinenDet händer saker ser ni. ;)

Kommentera (2)

Ditt är roligare än mitt!

Är det inte lite så det är..? Att andras saker är roligare än sitt eget? Så tycker iallafall jag och även min minsting Liam. ;) Liam har hittat sin brors Googos som han tycker är kul att titta på, plocka ut de ur burkarna och lägga tillbaka för att sen göra om samma sak ett par gånger till. ;)Kommentera (2)

Seg och mycket att göra!

Usch fy och blää jag är helt döööö! Jag känner mig helt slut i kroppen. Jag håller på och tvättar men skulle allt vilja sova en stund, jag skulle behöva städa med och hämta paket och och och.. massa annat!


Att göra lista:

* Fixa iordning bokhyllan
* Städa barnens rum
* Lägga in gammal rentvätt
* Vika tvätt
* Hänga tvätt
* Laga en låda i hallen
* Rensa Liams leksaker
* Torka av köksluckor
* Hänga upp lite tavlor
* Plocka ur diskmaskinen
* Panta alla flaskor
* Bestämma vad jag ska ha i Robins tårta
* Handla grejs till tårtan
* Ta fram något att äta
* Hämta Robins födelsedagspresent på Intersport
* Tvätta fönster


Slänger med en liten bild på Robins lillebror och lillasyster, två små godsaker. :)

Kommentera (3)

Midsommar var toppen!

MIdsommar firade vi i Vallentuna hos äldsta grabbens pappa med släkt och det var toppen, toppentrevligt och toppenskoj. Sill, potatis, gräddfil med gräslök serverades självklart och grillat, massor av grillat, kött, kyckling, champinjoner, ananas och så fanns det en väldans god lammgryta. En snaps blev det självklart med för de som ville ha en sådan. ;) Sofia (faster till Robin) gjorde världens underbaraste efterrätt. *SMARR* På kvällskvisten togs det fram massa jordgubbar, nötter, godis, vindruvor, vin och ostbricka.

Vi hade faktigst så trevligt att det inte togs så mycket foton, vi glömde totalt bort det och de foton som togs av "midsommar" blev inga bra och jag vet varför, det var sambon som fotade!! Fast iofs så var det väl bättre än inga bilder. ;) Jag tog några iallafall men det var mest på Liam och Melina, resten tog sambon.

Men men.. strunt i bilderna, midsommar firades inne då de inte ville riskera att det skulle börja regna över oss eller maten eftersom det hade regnat på morgon/förmiddagen, självklart regnade det inget mer under dagen. ;) Hur som haver så var dagen och kvällen toppen, massa barn som busade, massa god mat, massa disskutioner. :) Men det bästa med midsommar var nog att se grabbarna (Victor, Gabriel och Robin) busa massor med deras riktiga pappa. =)


De enda bilderna som blev och är lite "midsommar" är bilden på blomman vi köpte med till Robins farmor och en bild på långbordet. Så kan det gå när man har det för trevligt. ;)Detta var en snabb "story" av vår midsommar.
 Resterande bilder slänger jag upp en annan gång. :)

Kommentera (5)