Bilder från Alice dopfika m.m.

Här kommer lite fler bilder från Alice dop. Bilder på dukning, annat smått och gott och den vanliga tårtan, smörgåstårtan ska det finnas bilder på men hittar inte de bilderna tyvärr. 
 

Kommentera (2)

Bilder från Alice dopcermoni

Här kommer lite bilder från Alice dopcermoni. :) Liam är ganska så icke intresserad och ganska så uttråkad hahaha, dock vände det när han fick hjälpa till att göra saker. En tjej som hette Annika sjöng "Välkommen till jorden" för Alice, Liam och Robin hällde upp vatten och Paulina läste en text. Bilderna har en tjej som heter Sofia fotat.
.
.

Kommentera (1)

Vill du så får du. =)

.
.
Rösta gärna på mitt älskade hjärta. :)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/omslagschansen/omslagstavling-viforaldrar/105
.
.

Kommentera (0)

Godmorgon godmorgon..

Det var ett tag sen jag skrev men jag har fullt upp och kommer ha det ett bra tag framöver. Jag har nämligen börjat jobba, vi har öppnat eget och ja det tar mer tid än vad jag trodde. Tex igår skulle jag ha varit hemma till 13:00 men var inte hemma förrens runt 15:00, satt i möte med en grossist och sen städade jag lite för att hjälpa en som jobbar på vårt ställe då hon trodde att hon inte skulle hinna klart med allt. Såhär i början måste man ju ställa upp på varann då nästan allt är nytt för både mig och den tjej som jobbar med mig.
.
Så nu vet ni varför det är dött här, jag hoppas såklart på att det ska bli bättre framöver men mitt IRLliv, jobb och barn kommer före bloggen vilket ni säkert förstår. :)

Kommentera (0)