Pedofiler i vingåker

Såg Flashback tråden angånde peddot i Vingåker.. lite intressant detta att folk (från Vingåker) man hört rykten (och som inte har förnekat det när det har kommit upp men inte heller sagt att det är så) om att ha gjort samma/liknande och värre saker skriver i tråden, hur tänker de då tro? Att ingen vet eller hört ryktena..? Rykten kommer ju oftas pga att saker faktigst är sanna. Eller har jag fel?

https://www.flashback.org/t1495462


SJUKA JÄVLAR!

Kommentera (1)

Dagens outfit!

Länge sen det var en "dagens outfit" (eller annat överhuvudtaget hahaha). Detta inlägg gjordes i torsdags men tydligen så sparade jag det bara så idag får ni torsdagens outfit eftersom den ändå låg sparad. ;)
Tröja: Ej sikke lej, stl 110 (liten i storleken)
Byxor: Från Kapphal, stl 98
Strumpor: Polarn o. Pyret


Kommentera (2)

Hej där!

Dålig uppdatering jag vet.. just nu ligger jag hemma och är sjuk, har legat däckad i sängen sen i lördags eftermiddag men nu känns det som om det är påväg åt det bättre hållet igen. Tror faktigst jag ska försöka ta mig till jobbet imorgon om jag mår bättre än idag. Japp jag är kvar på blomterhandeln (såg att några undrat det) men jag är bara kvar där tills april. :( Vet inte riktigt vad som händer efter april förutom att jag har skickat in papper till en skola i Norrköping, jag funderar på att plugga "trädgård", bara att vänta tills augusti och se om man kommer in.

Utöver att jag legat sjuk så har jag sen sist hunnit med att shoppat ännu mer kläder, var bjuden på ett Meandiparty där jag shoppade loss till Liam, mig själv och till en kompis dotter. Lite Villervalla har det med blivit shoppat, jag antar att det kommer bilder på detta. ;) Jag har varit en sväng på IKEA så nu har jag äntligen svarta snygga gardinstänger i varje rum + nya gardiner. Känns bra och vilken skillnad det blev. :)

Det händer såklart mer grejor här hos oss, både bra och dåliga saker.. Robin får jag samtal hem från skolan då och då och igår var vi hos Robins rektorn på möte (gah fatta att gå dit mer som död än levande och försöka hänga med i vad vi pratar om). Tror mötet gick bra, jag hoppas det. ;)

Liam växer och blir större, varannanvecka boendet verkar funka bra för honom, skönt det. Det blir några tårar ibland när han saknar den andre föräldern men ett litet samtal hem till andra föräldern och han blir genast gladare. :)

Hur är det med mig då..? jovars det funkar. ;) Det händer grejor här men inget som jag är redo för att ta upp just nu men kan säga att jag fått något jag väntat på läääänge men som jag antagligen inte kan behålla men så kan det vara ibland. :(


Nehepp nu blir det sängen igen..

Kommentera (2)