Tragiska människor!

Varför vågar inte folk stå för saker de säger trots att man säger det i ansiktet till de att man vet att de pratat runt? Varför säger de att de tycker på ett sätt till mig, att de inte bryr sig och på ett annat sätt till andra..? Och varför måste folk man är "osams" med gå och hitta på saker som inte stämmer? Mår de bättre av det?

Och sen när kan inte kärlek mellan två personer växa fram ju mer man umgås med människan?


Kommentera (0)

Att sluta med saker

Igår sa Liam: Mamma jag ska sova i mitt rum (annars sover han inne hos mig) och du ska läsa saga. Ja svarade jag och gjorde det såklart (som alla andra kvällar). Liam sov i sitt rum hela natten och vaknade runt 06:00 imorse. =) Nu när vi vaknade så sa han igen att han skulle sova i sitt rum, sitt rum med "stjärnorna". Hoppas detta håller i sig, skulle vara skönt att få äga sin säng igen. ;)

Det bästa är ju att han valt detta själv, själv utan att jag har stressat honom om det. Samma sak var det med att sluta använda blöja, jag hade planer på att sluta med blöjor på Liam men blev att han valde det själv med och hur många olyckor har hänt? tja jag kan nog räkna de på min ena hand. =) Och nappen? Ja det valde han själv att sluta med och snabbt, POFF borta och sen aldrig mer.

Ni ser man behöver inte "tvinga" fram de små att sluta med saker, de klarar de så bra själva. :)
Mitt lilla, stora duktiga och älskade hjärta! ♥

Kommentera (1)

Insekter

Visste du att under ett år har du svalt ned minst 14 insekter medan du sov!!! Äckligt!



Kommentera (2)

Fan va sur jag är!!!

Fan vad jag hatar alla jävla skitresturanger som stänger tidigare än va de ska!!!!!! Fan jävla skithelvetes skithelvete! JAG ÄR HUNGRIG!!!!! Skiter i om de stängt en kvart tidigare än va de ska göra, det finns tider satta pga olika orsaker, som tex att jag ska få mat. jag vill ha mat!! NUUUUU! Och jag vill ha mat just från det stället som stängt tidigare!

JÄVLA SKIT!!

Kommentera (2)

Presenter och helt ok väder!

Hej på er! Kikar bara in för att skriva lite så ni ser att jag lever. ;) Idag ser det ut att kunna bli helt okej väder ute, skönt det. :) Hur är vädret hos er..? Vi ska strax klä på oss och knata ner på stan och kolla/köpa födelsedagspresenter till A:s dotter som fyller år den 28:e maj. =)


Hej på ett tag!

Kommentera (1)

Regnkläder till ungdom och vuxen sökes!

Jag letar efter regnkläder till äldsta grabben och till mig själv, det behöver inte vara något dyrt eller märkvärdigt då det antagligen bara kommer användas några få gånger. Japp jag hoppas nämligen på en fin och solig sommar. :) Har ni tips på bra webshoppar eller vanlig butik så får ni gärna hojta. =)

Storlekarna bör vara runt Medium till grabben och Large till mig. Förövrigt är jag mer ute efter en regnrock/regnkappa till mig själv, en som passar en tant med stora tuttar. ;)



INTE jag på bilden! ;)


Kommentera (0)

Min nya mobil ^^

Det blev en Sony Ericsson XPERIA Arc som jag köpte till mig själv och det som avgjorde var som sagt utseendet. :) Så ja nu är man ägare till en telefon igen. Äntligen säger jag bara. =)

Happy happy!



Kommentera (1)

Ny telefon

Sådärja! En ny mobil är inhandlad och jag säger bara ÄNTLIGEN!!! Jag har ju haft lånetelefoner senaste månaderna. Jag hade ju mitt exs gamla mobil (på obestämd tid men hmm ja tydligen inte, skulle få låna den tills jag köpt mig en egen) innan men ja den tog han tillbaka några månader efter jag gjorde slut med honom av okänd anledning. Nu senaste tiden har jag fått låna en av A.

men iallafall nu äntligen har jag köpt en ny. :) Det stod mellan Sony Ericsson XPERIA Arc och en Samsung galaxy s2 och det avgörande på dessa två var utseendet eftersom jag även vill ha en mobil som jag trivs med utseendemässigt. Vilken tror ni jag valde? =) Vilken skulle ni valt och varför?






Kommentera (1)

Försvunna barn

Det finns en widget som man kan lägga upp på sin blogg (kanske i menyn?). Widgeten visar bilder + info om barn i Sverige som är försvunna. Jag lägger den själv i ett inlägg tills vidare men ska lägga upp den i menyn senare. Så himla hemskt att det är så många barn i Sverige som är försvunna. :( 

Hjälp mig, och framförallt hjälp dessa barns föräldrar! Låt oss sprida denna widget, både i menyn och i ett inlägg. Vem vet kanske just ditt inlägg gör att något barn hittas. HÄR hittar ni widgeten.






Kommentera (4)

Godmorgon Sverige!

Ser ut att bli finfint väder idag med, härligt det! Jag tar med mig filten, vatten och lite frukt och så blir det en sväng till parken idag med efter jag lämnat Liam på dagis. :) Mys! Hoppas ni alla med har finfint väder med sol och blå himmel. :)




Kommentera (0)

Villervallashopping!

Sommar och sol! Dags att inhandla lite mer sommarkläder till ungarna, Liam kunde ha några shorts fortfarande sen förra sommaren men lite nytt vill man ju ha förde eller har jag fel? ;) Jag har shoppat lite från Villervalla till Liam, har ni sett deras sommarnyheter?? Så fina!

Vad jag köpt från Villervalla får ni se när paketet kommer hem hit men delar såklart med mig av några bilder på några av mina favoriter. :) Vilka är era favoriter?

t-shirt s/s SMOOTHIE

 

shorts RAINBOW


capri BLACK

 

linne RAINBOW


 

t-shirt s/s MULTISTRIPE POOL

Bilderna är lånade från Villervalla.se


Kommentera (1)

Måndag! Ny vecka. =)

Ny vecka och fyfan va fort förra veckan gick! Igår var en trevlig och skön dag, massa sol ute så vi tillbringade hela dagen ute typ. Det blev minigolf med min bror och hans son, A och hans son och så jag och Liam. Efter ett par timmar med minigolf drog vi vidare till sjukhusparken och lät barnen leka lite och så fikade vi massa gott. Ett par bekanta kom ner till parken och "hängde" lite med oss, sånt är alltid trevligt. :)


 Min lille golfare!




Idag har det med varit fint väder och är fortfarande, jag gick och lämnade Liam på dagis och efter det gick jag direkt till en park, la ut en filt och låg där och myste. Somnade visst till en liten stund med, så skönt så! Vaknade av att solen lyste på min ena kind, så skönt och varmt.

Nu är både jag och Liam hemma igen och jag håller på att tvätta, någon måste ju göra det med. ;) Har sista tvätten i maskinen så jag är snart klar. Funderar på om jag ska ta ett varv med dammsugaren med och sen skura golv eller kanske fixa till takterassen så jag kan sitta där och sola? ^^ men frågan är om jag orkar? Känner mig lite seg faktist. Bara jag inte är på G att bli sjuk, det orkar jag inte med.


Nåväl.. tvätten då..


Kommentera (0)

-6kg

Det enda positiva med att ha/ha haft ont i svank, höfter och ben är att man går ner i vikt av det (-6kg). Jag har levt mest på frukt, knäckebröd och oboy de två-tre senaste veckorna då jag mått illa av det onda, att må illa gör en inte sugen på mat vilket lett till att jag hoppat att äta saker som tar längre än några minuter, saker som luktar konstigt (nästan allt luktar ju konstigt när man mår illa).

Det har gjort riktigt ont att bara stå i ca 1 minut, tur att jag är bra mycket bättre nu för den smärtan var inte att leka med och tur att jag haft A som varit snäll och lagat mat till ungarna och vi får ju inte glömma det underbara kontokortet (mitt eget såklart) som snällt följt med Robin till MC, Olympos de dagar A inte kunnat lagat mat. Tack tack!

Kommentera (0)

Lite allt möjligt!

Tjolahopp alla glada! =)

Jag har varit en sväng på sjukan idag, har ju fortfarande huvudvärk och yrsel till och från. Kom hem för en stund sen och även Liam har kommit hit nu, en dag tidigare då hans pappa skulle på någon firmagrej i Norrköping ikväll.

Liam är nyklippt och utöver det så har han och hans pappa tagit en sväng på stan och köpt Liams första blay blade (stava), jobbigt kan jag lova eftersom JAG får sätta i "snöret" man drar i hela tiden.

A kommer hit om cirka 2 timmar och ska dricka kaffe, kanske blir det mat med. ;) Han åker dock ganska snart igen för att jobba. Han kommer väl hem på fredagen igen någon gång, jag hörde ett rykte om att det vankas grillat i helgen och att en kompis till A kommer och hälsar på, en skitrolig och trevlig tjej. =)

Neee dags att dra i "snöret" igen, hejsvejs!

Kommentera (0)

En indian..

En indian satt och pratade med sitt barnbarn.

Han sa: I alla människor bor det två vargar som slåss.
Den ene vargen är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet, avundsjuka, sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.
Den andra vargen är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet, välvilja, empati, sanning och tillit.
-Vilken varg vinner?,
sa barnet.
-Den du matar, sa den gamle mannen.


Kommentera (0)