Japp jag lever och det känns med!

Hej hej.. var ett tag sen, kikar dock in då och då. :)
 
Hos oss rullar det på, Alice har för en månad sen fyllt ett år, Liam han har med fyllt, hela fem år. André har hunnit blivit 3 månader och jag har börjat jobba för en månad sen. Äldsta grabben har börjat 7:an, först gick han på Södra skolan men vi har tvingast byta till annan skola och passade på att testa en friskola.
 
Att vara mamma till två små känns ska ni veta hahaha speciellt de dagar då André vägrar sova på nätterna, ja även de nätter då han sover men vaknar för mat. Låt säga såhär.. mat innan han somnar runt 22:00, sen vaknar han runt 03:30 för mat och ny blöja sen får man ju sitta ett tag för att rapa och söva och sen upp igen runt 06:00 för mat och ny blöja och på detta så vaknar jag av minsta ljud, någon som går på toa på nätterna, Alice eller André som låter/snarkar/m.m. de bästa dagarna är nog när detta ovan sker + att man ska upp och jobba på morgonen. ;)
 
Ni har ju bara sett André som nyfödd så jag slänger med några bilder på gobiten. <3 Nyfiken på fler bilder så tror jag att min Facebook har öppna album.
 
 
 
 
Förutom det ovan så har det hänt en massa saker hos oss sen sist jag skrev, några exempel äldsta grabben klättra i träd och ramla ner (4 meter högt) och åkte på sprucken mjälte och hamnade på intensiven, killens dotter fick Andrés vassa nagel i ögat och skade hornhinnan, Liams pappa åkte på cancer för ett tag sen, opererade bort knölen för att nu för ett tag sen få veta att det spridit sig till njuren. Bilen pajjade på vägen till eskilstuna sist och det är över en månad sen och igår fick vi hem den (tur att man har en snäll bror som lånade/lånar ut sin bil till oss), jag har ont i magen och haft sen André låg i magen.
 
Sen har det hänt andra saker men de är mer privata så de hoppar jag över med att skriva här. Men ja det har varit fullt upp kan man säga.
 
 
 
 
Nåja skulle bara skriva lite så ni ser att man lever och ja det gör jag och det känns med. ;)

Kommentera (4)