Elin Krantz mördare

En tjej, Elin Krantz har blivit mördad och på Facebook har det redan skapats grupper om en man som sitter häktad för mordet, han är dock bara misstänkt vilket betyder att det inte behöver vara han. Folk skriver väldigt osmakliga saker om denne man, namn, bild och tillomed hans hemadress finns på en sida på Facebook.

Jag fattar inte hur man kan sitta på en Facebook sida och skriva saker om denna man, skyldig som icke skyldig. Hur tänker man då? och vafan tänk OM han inte skulle vara skyldig? Fan så jävla hemskt för honom, hans barn och hans resterande familj. Och tänk ännu värre OM han är skyldig och läser alla dessa kommentarer och kanske letar upp alla som sagt något illa? Jag menar så jävla svårt är det inte att få fram någons adress.

Men det värsta är ju alla ni som sitter och snackar runt och inte ens vet säkert hur det ligger till. Hur kan man med det..? Sitta och prata illa om någon annan utan att veta helt säkert?

Kommentera (4)

Elmia Garden mässa

Känner mig bättre idag iallafall just nu, tror nästan att det blir att jobba imorgon. :) Eller om man ska vara hemma och vila upp sig ordentligt över helgen så att jag sen orkar med Elmia garden mässan den 6 oktober för den vill jag verkligen inte missa. Det ska bli sjukt kul att få åka på den stora mässan, någon annan som ska dit..?

Eller det kanske inte är så intressant för er som läser min blogg..? Det är iallafall massa växter, belysning, beskärningsgrejor, brukskonst, ekologisk odling, floristtillbehör, fontäner, skulpturer, krukor, korgar, ljus, presentartiklar m.m. m.m. Jag tror nog att vissa saker även kan gillas att ses av de som inte är trädgårdsintresserade, jag ser hur som haver fram emot mässan. =)




Kommentera (2)

Dagens shopping + en tävlingsvinst

Tog en promenad för att få lite frisk luft, hamnade nere på stan så nu har man shoppat lite kläder till ungarna. :) Men nu känns det i kroppen att jag ansträngt mig men skönt ändå att komma ut en sväng, riktigt skönt.

Jag hittade bland annat några födelsedagspresenter till Liam han fyller ju i november så är ju dags att börja köpa lite till honom som han kan få i födelsedagspresent och det är ju bra att vara ute i god tid, hittade även lite vinterkläder till Robin och lite annat till ungarna. Vi stannade och käkade på American pizza med, tokgott och tokmätt blev man. Extra stort plus för den trevliga personalen där. =)


Nåja här kommer dagens shopping:

* Det blev vinterskor från Pony (stavas det så?) till Liam i stl 27, 600:-
* Vanliga skor från BLEND i stl 38 till Robin eftersom han blev förälskad i de, 400:-
* Tre par byxor till Liam från "tag 3 bet. 2", 99:-/st, stl 104
* Kalsonger till Robin "tag 3 bet. 2", tror de kostade 59:50:-/st
* Massor av strumpor till Liam, olika priser och från H&M, Lindex, Åhlens. 
* Vinterjacka + byxa till Robin från Kapphal 399:- och 299:-, stl 168
* Vinterhandskar till Robin 99:-
* Krimskrams (värmer hals osv, syns på bilden längst ner) 99:-
* 7st hello kitty Hårspännen till Nikita och 2st Diadem till mig, kostade sammanlagt runt 100:-

Jag vann en tävling på Facebook med häromdagen, vinsten var en Nova Star mössa och det var väl tänkt att Liam skulle ha den men den var ju tokstor så Robin fick den istället, den matchar ju som tur hans ögon med väldigt fint. :)




Kommentera (1)

Tokfrans! :-)

Såg Liam med en petflaska, han försökte stoppa ner snoppen sin i den, jag frågade vad han gjorde, han svarade: kissnödig mamma! och sen gav mig världens leende. :) Hahaha så tokiga de små kan vara ibland. :-) Min älskade lille tokfrans! ♥

Kommentera (1)

Lägenhetesletandet fortsätter..

Godmorgon! Jag är hemma och är sjuk.. :( Fick ett samtal nyss och jag säger bara GAHHHH! Den supermysiga lägenheten med tillhörande trädgård som jag tittade på förra veckan är min om jag vill men den ligger tokförlångt bort för att Robin ska få cykla/gå själv till skolan. Likadant med den nybyggda lägenheten som jag visade bilder på, kommer ni ihåg? den snyggingen hade också kunnat varit min men den var ju förliten istället. Så jävla typiskt!

Men men lägenhetesletandet fortsätter..

Kommentera (0)

Sjuk och kalastime!

Jahopp.. då var man sjuk då.. :( Var iväg och skulle jobba men inte då, blev hemskickad direkt när jag cyklat den förbannat lååååånga vägen till jobbet. Men ja jag får skylla mig själv, åka och jobba med feber, ond hals och huvudvärk kanske inte är så smart? Åkte hem och sov fram till 15:00 efter det hämta jag Liam och åkte och handlade en blomma och lite god lyxchoklad, mammas gubbe fyller ju tydligen år idag med.

Nu är det dags att fixa lite mat, sen blir det en dusch för att sen gå över till mamma och lämna presenterna. Kanske orkar klämma i mig en bit tårta med. ;) Efter det blir det nog sängen igen, känner mig ganska matt efter cykelturen.

Väd händer hos er idag?

Kommentera (0)

Dagens outfit * 2

Dags för en dagens outfit eller två, slänger med gårdagens med för den glömde jag lägga upp igår fast jag tog en bild. ;) Dagens outfit idag så har han en röd/vit randig t-shirt (under den grå tröjan såklart) från Polarn o. Pyret, Jeans från Lindex, strumpor från Polarn o.Pyret och tjock luvtröja från Simply Colors.

Dagens outfit igår bestod av finfin tröja från Snoffs design, sköna hemsydda byxor från en tjej på Sjalbarn.se och strumpor från Me&i. :) Liam gillade tröjan men det är ju inte sååå konstigt, det är ju helliköpters på den. =)



Tröja:
Simply Color, stl 98/104
T-shirt: Polarn o. Pyret, stl 98
Byxor: Lindex, stl 92
Strumpor: Polarn o. Pyret


*******



Tröja: SnoffsDesign, stl 98
Byxor: Hemsytt
Strumpor: Me&i


Kommentera (1)

Nova Star shopping

Liams supersnygga jacka från Nova Star kom idag och shit så jävla snygg den var IRL!!!!! Både Liams pappa och Liam tyckte den var jättesnygg, Trodde inte N skulle tycka om den men nej så fel jag hade, han tyckte den var toksnygg. Nu längtar jag tills det blir snö och kallt ute. =)

Ska ta och fota Liam någon dag när han har snyggaste jackan på sig så ni får se hur den ser ut på min guldklimp. :)




Kommentera (1)

J*vla skit!

Neeej! Har fått tandvärk, j*vla skit! Vill inte gå till tandläkaren, hatar tandläkare. :( Eller nej förlåt menar inte att jag hatar själva tandläkaren som utför tandjobbet utan att jag måste få tandjobbet gjort, det är obehagligt och gör ont (ibland) och min privata tandläkare som jag var nöjd med och som var jättebra har flyttat från stan och börjat jobba någon annanstans. :(

Jag har ont i örat med så kan ju alltid hoppas på att tandvärken har något med örat att göra, ja alltså att jag håller på att bli sjuk för då brukar jag även få ont i munnen/tänderna. Då slipper jag ju gå just till tandläkaren. ;)

Nu duscha, sen jobba! Hejs svejs på ett tag. =)

Kommentera (0)

Vinn en Uglydoll!

Dags för en ny tävling här i bloggen. Denna gång kan ni tävla om en cool Uglydoll, en vid namn Pointy Max. 35 cm hög, värde 225:-. Shoppajulklappar.se är min sponsor för denna tävling.

ShoppaJulklappar.se vill ge dig de bästa tipsen på julklappar till alla nära och kära. De har delat in tipsen i olika kategorier för att du lätt ska kunna hitta rätt. Vid varje produkt finns dessutom en direktlänk till ebutiken som säljer produkten. Enkelt och smidigt tycker jag. :)

"Uglydolls är skapade av David Horvath och Sun-Min Kim. Dom finns representerade i hela världen i diverse modebutiker, bla Barney's i New York. De handgjorda mjuka dockorna älskas av kändisar överallt. Paris Hilton, Angelina Jolie, Brad Pitt, Cameron Diaz, Ashlee och Jessica Simpson, Nelly och Tom Cruise har alla fotats med sin favoritugly.

Varje enskild Uglydoll har en egen personlighet. De har alla en egen historia och ett eget utseende. "Det som gör Uglydolls attraktiva är att dom är inte som vanliga mjukdjur. Man kan relatera till Uglydolls." Citat fritt översatt från Republican & Herald. New York Times skriver "Uglydolls rykte har spridit sig som ryktet av en ny modedesigner eller nytt popband."




TÄVLINGSREGLER:


1 lott
Berätta vilken julklapp du helst skulle vilja ha som ShoppaJulklappar.se tipsar om, lämna mail, namn och din bloggadress (om du har blogg) i en kommentar.

2 lotter
Ta tävlingsbilden och den kursiva texten och klistra in det i ett inlägg på din blogg (länkar ska funka såklart), ta din tävlingslänk och klistra in i en ny kommentar här i mitt tävlingsinlägg.

3 lotter
Länka till Shoppajulklappar.se i din meny, när det är klart kommer du tillbaka hit och lämnar ytterligare en kommentar där du talar om att du har länkat i din bloggmeny (blir lättast att se och få med alla lotter på detta sätt).

Man får gärna länka till tävlingen på facebook, MSN osv, men det är inget krav :-)



     

                 Jag tävlar hos Geshiia om en cool Uglydoll från Shoppajulklappar.se!



                                           AVSLUTAS den 17:e oktober!


Kommentera (33)

Övningskörning, kollat lägenhet och lite annat

Otroligt rolig dag igår! Jag övningskörde och kollade på en jättemysig lägenhet. Tokläskigt att köra första gången men sen andra gången så blev det mer roligt än läskigt. :) Lägenheten var jättefin eller ja planlösningen var trevlig men tapeterna var liiite gamla men det skulle man få nya om man ville, ingen balkong men en lagom stor trädgård som man iofs får dela med två andra personer/familjer men hmm ja jag vet inte den ligger ju en bit bort från dagis och skola. Jag får ta en riktig funderare på detta med lägenheten.

Annars då.. jag har shoppat lite krimskrams till lägenheten idag, en julklapp till Liam hittade jag med och så har jag storshoppat massa gotta till kvällen då vi ska gloa film och ha trevligt. :) Fått hem en goodiebag från Loppi.se har jag med fått idag och det var lite allt möjligt i och det som inte var något för Liam gick jag över med till grannen som har en liten tös på 1 år och en nyfödd liten kille. :) Blev ett stopp på MacDonalds med för att sen åka hem och hämta Robin och sen iväg igen till deras farmor. Fullrulle hela dagen!

Neee nu är det dags att fixa dippen till chipsen och sen välja filmer. =)

Kommentera (1)

Fredag är här!

Äntligen fredag! Ser fram emot helgen sjukt mycket, varför? jo så att jag kan sova, sova och sova, jag är somsagt sjukt trött och träningsvärken som jag har, den är sjuk den med. Den gör riktigt ont i benen men det är bra då känner man att man lever. :)

Snart dags att jobba och idag vet jag inte riktigt vad som sker på jobbet, tror vi ska plocka upp de nyinköpa gravlyktorna och andra gravtillbehör, det blir kanske några fina arregemang gjorda med till vår lilla hösthörna. :) Förövrigt så har vi på Vårljungen fått in massor av nya inneväxter för er som inte vet att vi utökat från uteblommor till inneblommor. :)

Vi finns även på Facebook, "gilla" oss gärna för att ha koll på reaor, erbjudanden, nyheter m.m. Ännu bättre att åka upp och titta, mängder av nya saker har vi fått in som tex innekrukor, inneväxter, arregemang, höstprydnader (för er som gillar att dekorera era blommor, göra egna arregemang, höstens holkar och fågelfrön har hittat dit med m.m.

Oj hahaha vad reklam jag gjorde nudå, det var inte meningen igentligen men jaja välkomna till Vårljungen Garden Center i Katrineholm! :-)

Kommentera (1)

Nyss onanerat UTAN att tvätta händerna efterát.

Varje år har du tagit i hand med minst 6 män som nyss onanerat UTAN att tvätta händerna efterát.


Kommentera (0)

Kontakt med penis


Under en genomsnittlig dag, har dina händer varit i kontakt med minst 15 penisar (genom att ta i dörrhandtag, dörrar etc.)



Kommentera (0)

Simhall med massa urin

Visste du att om du simmar en timma i en allmän simhall, har du fátt i dig 1/2 liter urin. Fyfan så vidrigt! Är det så jävla svårt att gå upp och sen in på en toalett..? Är det verkligen okej att kissa i simhallar eller i sjöar?

Är du en sån som kissar i simhallar? Eller är du kanske en sjökissare..?





Kommentera (4)