Shopping shopping!!

Min senaste shopping, blir bilder från Barnbubblans hemsida då kläderna fortfarande är nerpackade. Men ja blev ett fodrat regnställ från Didrikssons, byxor från Geggamojja och Ej sikke lej, två tröjor från Lipfish och en från Paul Frank. Det blev även en liten ask med små träkakor i. ;)

Nu får det nog vara färdigshoppat med barnkläder denna månad men det är ju så svårt att låta bli. Om det ska shoppas så får det bara bli nödvändiga plagg. Man får ju skämmas, vet inte hur mycket plagg som fortfarande haft lapp kvar när jag rensat kläder och framför allt nu när jag flyttade, massor av plagg med lapp på. Men ja det är ju så himla svårt att låta bli när man ser saker man vill ha. ;)Kommentera (4)

Imorgon bär det av..

Imorgon bär det av till nya lägenheten! ^^ Fy så jag längtar, längtar tokigt mycket och ser verkligen fram emot att få fixa iordning lägenheten. :) ÄNTLIGEN!! Har ni tur så kommer det bilder sen när jag kommit iordning i nya lägenheten. =)

Kommentera (1)

Två barn..

Två barn springer. Den ena för att skolan är slut. Den andra för att inte bli skjuten. Två barn ler. Den ena för att matteprovet gick bra. Den andra för att den klarade sig ifrån en bomb. Två barn gråter. Den ena för att den inte fick en mobiltelefon. Den andra för att föräldrarna dog. Två barn i världen. Den ena är 10. Den andra blev bara 9. Kopiera det här och lägg upp på din blogg om du bryr dig om alla barn som lider varje dag ♥

Kommentera (0)

Neeej detta ÄR farligt!

Ja shopping alltså och att det är REA gör det fan inte lättare. Gah!!!  KLICK KLICK KLICK! Lite Didrikssons, lite Lipfish, lite Geggamojja, lite Paul Frank, lite Ej sikke lej och sen lite bakelser på det. ;) Men nu är det fasiken stopp! Får inte handla mer, inte denna månad iallafall. ;) Nu vill jag inte få mer tips på REA sidor tack!

Nu blir det lite TV och sen sova, fullt upp imorgon. :)

Kommentera (0)

Paket i brevlådan!

Paket med posten kom idag, paket från Kidelin.se och med finaste kläderna till Liam. =) Två tröjor från Ej sikke lej, en tröja från Katvig och en hoodtröja från Nova Star. Älskar hooden från NS, kommer matcha Liams gröna ögon jättefint. =)

Nova Star ett ett av mina favoritmärken (Polarn o. Pyret är med en stor favorit) när det gäller barnkläder, jättesnygga kläder! Har ni något favoritmärke när det gäller barnkläder?
Kommentera (1)

Hoppsan hoppsan!

Hoppsan hoppsan! En liten beställning från Kidelin.se blev det visst såhär på morgonkvisten. ;) Lite Katvig, Nova Star och Ej sikke lej. Trevligt trevligt, visar bilder sen när paketet kommer hem hit. =)

Annars idag är det städning som står på listan. Den 26:e hämtar jag nyckel till nya lägenheten, det är lite sent så jag och min mamma tänkte vara smarta att ta lister, fönster och torka ut de flesta skåp redan nu för att slippa stressa sista minuten + att jag vill gärna ge de som ska ha min lägenhet ett par dagar att flytta in innan månadsskiftet då de med ska vara ute ur sin lägenhet den sista. Man måste ju tänka lite på andra med eller vad säger ni? :)

Neee klä på sig, äta frukost och sätta igång kanske? =)

Kommentera (2)

Packa packa packa

Japp det är packning som står på listan idag, jag flyttar ju nästa vecka. ^^ Längtar som en tok kan jag lova, ska bli så skönt att få flytta och sen komma i ordning för just nu känns det som om jag bor i ett jävla råttbo. :) Längtar efter att få fixa i nya lägenheten, få den klar och tända en brasa på kvällen och bara mysa framför öppna spisen. Låter väl mysigt va? ^^

Nee packa var det! =)

Kommentera (0)

Polarn o Pyret shopping

Slängde iväg en liten beställning till Polarn o Pyret häromdagen och igår kom pakatet. :) Lite REAsaker och lite nytt, älskar Polarn o Pyret!Kommentera (0)

Såhär är det..

Länge sen jag skrev något här, iallafall något vettigt eller kan det vara så att jag bytt blogg..? ;) Har tappat lusten, tror det har mycket med att göra hur mitt liv är just nu. Det är verkligen skitjobbigt pga olika saker, jag säger bara "ex" så kanske folk fattar lite, så mycket drama över ingenting. Sen kan jag säga "barn", så mycket som händer med min äldsta grabb just nu (och har pågått ett tag). Finns ingen ork nästan till att sitta här och uppdatera, inte just nu. Kommer väl bli ett inlägg då och då. Men jag tänkte iallafall slänga in ett litet inlägg om min senaste shopping, sånt är kul tycker jag. :)

Kommentera (1)