Skol och dagisfoto

Idag är det dags för ungarna att ta skol och dagisfoton, ska bli intressant att se hur årets bilder blir. :) Ingen av ungarna är klippta eller något för den delen, bägge har en stor kalufs på sina huvuden. ;) Men det är väl det som är charmen med just dessa foton? Att få se hur de faktigst såg ut i skolan och på dagis utan att göra till de förmycket.

Något annat som ska bli intressant att få se är hur mycket de har höjt priset i år på fotona, det är ju ett sjukt pris på dessa foton tycker jag. Förra året köpte jag bara de stora fotona, resten sket jag i. De små fotona är till för att byta men har aldrig varit med om att Robin har bytt så de struntar jag i att köpa i år med och samma med skolkatalogen, den köper jag nästa år då Robin går i sexan och ska byta skola, då kan jag tänka mig att det kan vara extra kul att ha katalogen. Lite som ett minne från förra skolan.

Brukar ni köpa alla foton och katalog?

Kommentera (2)

Dagens outfit

Lillgrabben i sina nya kläder från Kidelin.se ja några av plaggen iallafall. Jag älskar verkligen tröjan! Byxorna var väldigt låånga så funderar på om jag ska byta de mot ett par andra i Liams garderob men det är ju mudd på så det funkar iofs ändå, men kläderna ska ju gärna sitta lite snyggt med. ;)

Just förtillfället har Liam tröja från Katvig, byxor från Nova Star och strumpor från Polarn o. Pyret. Min lille gobit! ♥




Tröja: Katvig
Byxor: Nova Star
Strumpor: Polarn o. Pyret


Kommentera (1)

Spark spark och iväg!

Vi åkte ju båt i helgen, Cinderella och utöver massa godis till ungarna så hittade vi även en sparkcykel med nedsattpris (40%) som fick flytta med oss hem till Liam. Han fattade direkt hur man gjorde (kan vara för att han provat förr hehe)  och var så duktig att han körde till affären nere på stan med den. :)

Styret måste nog höjas lite, någon som har koll på hur högt upp det bör vara?




Kommentera (0)

YES!!!

På onsdag börjar jag jobba igen och på samma ställe! ME LIKE! Har saknat att vara där så ser fram emot att börja igen och det kan nog få mina tankar på annat, iallafall för en stund. :)

Kommentera (1)

Gravtjuvar!

JAHA då var det dax igen.. Min mamma var uppe vid min systers grav och åter igen har något tagit bort våra blommor vi satt, vi hade varit där uppe satt perenner för några veckor sen, perenner för att de ska komma upp år efter år för att dra ner på blommkostnaderna men även de har någon idiot stulit/tatt bort.

Hur fan kan folk med att ta från andras gravar!!!?

Kommentera (1)

Liam åker motorcykel

Liam har åkt motorcykel i helgen! Liam har fått lånat min brors tjejs sons gamla elmotorcykel på obestämd tid och han älskar den verkligen, något annat skulle vara galet att tro. ;)

TUT TUT NU KÖR VI!


Kommentera (3)

Hallojsan..

Varit hemma ett tag, käkat tacos precis och det var riktigt gott! Funderade en sväng på att gå ut idag med här hemma i stan men nee blev toktrött av maten. Kryssningen var väl sådär, det roligaste var nog att träffa Kicki, Theos mamma. :) Som jag nämde i mitt förra inlägg så hade jag en liten "ond" feeling och ja känslan stämde, det hände något på kryssningen tyvärr.. tänker dock inte skriva något om det här, inte förtillfället iallafall..

Nu ska jag snart hoppa i säng tror jag..


Kommentera (2)

Åka båt, nu kör vi!

Nu kör vi snart, vi tar bilen upp till Stockholmia för att lite senare kliva på båten Cinderella, ja vi som är lite finare åker kryssning på helgerna. Ja det ska bli riktigt sjukt skönt och trevligt att få vara barnlediga ett tag och umgås med andra. :)

Jag har dock en liten "ond" feeling.. men jag tänker inte säga dendär dumma meningen som jag sagt förut då det inträffat tråkiga saker, nej jag vägrar för jag SKA ha kul idag! Så jag ska försöka tänka bort den känslan. Man kanske ska ta och testa kläder..? det brukar ju kunna få en att tänka på annat, men blir irriterad och sur på att allt sitter förjävligt, att man ser tjock ut och att valkarna trillar ut på fel ställen. ;)





Kommentera (3)

Gröna ögon, så snyggt!

Jag tycker Liam har så fina ögon, jag älskar hans gröna ögon och formen på ögonen. Han har stora ögon och påminner lite om ett rådjur tycker jag, det som är synd är att den gröna färgen inte blir riktigt rättvis på bild (ibland ser hans ögon inte alls gröna ut på bild men det har väl med kameran att göra, ja vilket ljus osv man står i) och hans "rådjursögon" ser man mest när han står framifrån. :)

När man tar på Liam gröna eller bruna kläder så blir hans ögon ännu mer gröna och me love it! Gröna ögon måste ju helt klart vara det finaste/snyggaste som finns. :) Det ultimata vore nog mörkt hår och jättegröna ögon.

Jag "umgicks" förr lite med en kille som hade väldigt mörkt hår och jättegröna ögon och ja det är riktigt snyggt! Att han sen var skitsnygg och hade supersnygg kropp med massor tatueringar (jo det är sexigt med tatueringar om det är på rätt ställe och om de är snygga) på köpet gjorde det ju ännu bättre. ;) Jaja nog om snygga killar när det är ett inlägg som ska handlar om Liam.

Gröna ögon som är en variant på bruna precis som gråa ögon är en variant på blåa, är mest förekommande hos människor med keltiskt eller germanskt påbrå, och till en mindre grad i vissa länder i Sydeuropa (Portugal, Grekland, Italien, Spanien). Endast 1-2 % av världens befolkning har gröna ögon, vilket gör det till den ovanligaste ögonfärgen.

Vilken ögonfärg tycker ni är den snyggaste?




Kommentera (3)

Tävling i samarbete med Familjesmycken.se

Slänger igång en till tävling, för det gillar ni va..? Det gör iallafall jag, jag tycker det är kul att ha tävlingar i bloggen. Denna gång kan ni tävla om ett mycket trevligt presentkort värt 500:- från Familjesmycken.se. Det finns otroligt fina smycken där och jag tror att min personliga favorit är Darling numbers, verkligen jättefint!


       

                     Jag tävlar hos Geshiia om ett presentkort från Familjesmycken.se!



TÄVLINGSREGLER:


1 lott
Gå in hos Familjesmycken.se och leta upp vad frakten kostar inom Sverige, kom tillbaka hit och tala om rätt svar. Anmäl dig även till deras nyhetsbrev. Lämna mail, namn och din bloggadress (om du har blogg) i en kommentar. Denna kommentarer publiceras när tävlingen är slut.

2 lotter
Ta tävlingsbilden och den kursiva texten och klistra in det i ett inlägg på din blogg (länkar ska funka såklart), ta din tävlingslänk och klistra in i en ny kommentar här i mitt tävlingsinlägg.

3 lotter
Länka till Familjesmycken.se i din meny (det räcker med textlänk), när det är klart kommer du tillbaka hit och lämnar ytterligare en kommentar där du talar om att du har länkat i din bloggmeny (blir lättast att se och få med alla lotter på detta sätt).

Man får gärna länka till tävlingen på facebook, MSN osv, men det är inget krav :-)

 


                     TÄVLINGEN AVSLUTAS den 9/9-10, klockan 00:00. LYCKA TILL!


Kommentera (76)

Fundersam..

Hmm.. om jag tar bort en kategori här i min blogg, försvinner alla de inläggen då? Eller hamnar de i den kategori jag valt som standard? HJÄLP!

Kommentera (2)

Dagens outfit

Lilltrollet leker med piratbåten, ja välter båten och tittar när gubbar ramlar ur. ;) Ja se barnen gillar att leka på de konstigaste sätt, jättekul att knuffa saker så andra saker ramlar ut. Han kanske leker havet stormar eller nåt. ;) På sig har han tröja och byxor från DUNS som kommer från hero4kids.se webshop och det finns fler DUNSplagg där och REA på de. ;) Strumporna kommer i från Lindex.






Tröja: DUNS, stl 92/98.  Hero4kids
Byxor: DUNS, stl 92/98. Hero4kids
Strumpor: Lindex


Kommentera (0)

Min dag..

Jag haft fullt upp idag.. Jag har städat lite, varit och handlat massa mat, ett besök hos min psykolog var inbokat, varit nere på stan och shoppat lite, käkat god mat ute på stan och efter stan in till min mamma för att äta, ja igen. ;) Min mamma hade fått massa thaimat av hennes kompis (hon har en thaivagn) och jag älskar sånt mat så jag gjorde plats åt det i magen. ;) 

Nu precis har jag färgat håret på en kompis och gjort slingor i hennes hår med, nu äntligen kan jag sätta mig ner och andas lite. *andas andas* Skööönt! Jag funderar på om jag ska ta mig ett lååångt bad och bara njuta eller kanske ska vänta med det tills imorgon när alla i familjen är på jobb, skola och dagis. Tänk så tyst och skönt jag kan få det då med. :) hmm.. ja så får det bli! Ett tyst, skönt och långt bad imorgon när jag är helt själv hemma. :)

Kommentera (0)

Dagens outfit

Slänger in en dagens outfit idag med, Liam letar spindlar idag med faktist. ;) På sig har han en tröja från Liandlo och den kommer ifrån KIDO.SEs webshop som har massor av snygga och färgglada kläder, byxan är från Polarn o. Pyret och likaså strumporna. :)




Tröja: Liandlo, stl 86, den är stor i storleken och kommer från KIDO.SEs webshop.
Byxor: Polarn o. Pyret
Strumpor: Polarn o. Pyret


Kommentera (0)

Det här är min humor. ;)

Dethär är en gammal video som jämt spelades på våra fester förr i tiden. Jag tänker på min vän Kerstin när jag ser denna tjej dansa, Kerstin är/var väldigt duktig på att dansa som denna tjej när hon dansade. ;) Hon älskade att göra till sig och att få synas lite extra. ;) Detta var vår humor förr och jag erkänner, jag älskar fortfarande att se denna underbara video och jag skulle förmodligen älska att umgås med Kerstin igen och se henne skaka sin rumpa/höfter som den riktiga Shakira och att se hennes humor som är som denne fake shakira. ;)

Saknar den tjejen! Det märktes och kändes nu när jag såg denna video efter så många år..




Kommentera (0)