Ser förjävligt ut..

Ja lägenheten som jag förövrigt hatar, den skulle behövas storstädas. Massa rentvätt som behöver vikas, köksluckor som behöver tvättas av, fattar inte hur folk kan missa att de spiller på de? Med folk menar jag barnen och killen. Sen behövs det dammas, dammsugas och skuras golv. Funderar på att muta ungarna med varsin hundralapp om de hjälper mig att städa. Hatar att städa speciellt när andra skiter i att de stökar ner. :/
.
.
Att göra lista!
.
* Vika MASSOR av tvätt
* Tvätta
* Damma
* Dammsuga
* Skuras golv
* Göra rent akvariumen
* Vattna blommor
* Sopa/damsuga av balkongen
* Piska matta och stolsdynor (de på balkongen)
* Tvätta matta och stolsdynor (de på balkongen)
.
.
Eller är det någon som känner för att hjälpa till..? ;)

Kommentera (2)

Jag älskar att knulla!!

Ja ja ja ja!! jag måste bara berätta!! Eftersom jag är ett riktigt WT enligt "Johan" och tror fasen "Esmeralda" sa eller påpekade det med? Hur som helst så är det nu så att jag särat på mina ben och blivit påsatt av killen, ja det var jävligt skönt, precis som alla gånger och vet ni vad..? Jag är gravid igen. ;)
.
Buhuuu så jävla WT jag är!

Kommentera (12)

Jag sa ju det!

Alice 5 månader prick idag. 7385g och 66cm lång. :-) Och ÄNTLIGEN hörde läkaren det jag hört sen Alice föddes!! Fan att det ska behövas 5 läkarbesök, olika läkare för att höra det jag hör dvs att hon har svårt/tungt att andas (oftast efter måltid och efter hon lekt) Tur att man stod på sig.

Nåja hon lät inte först utan läkaren var tvungen att göra så att Alice fick anstränga sig lite och då hördes det och bara efter nån minut av försök till ansträngning.

Blev en remiss till barn.

Kommentera (2)

Jo så är det..

Jo så är det.. ja alltså länge sen jag uppdaterade här, det blir lixom inte av. Varför? Ja det hinns inte, jag är trött och är jag inte trött så gör jag något och oftast är jag bara onlinr via mobilen och jag vill inte blogga via mobilen då jag inte kan lägga inläggen i speciella kategorier. :(
.
.
Jag ska berätta något speciellt för er men det blir i ett eget inlägg. ;)
.
.
FÖRÖVRIGT varför i helvete går det inte att använda mellanslag? Jag måste ju sätta prickar där jag vill ha mrllanslag. :( Varför varför varför??

Kommentera (2)

Hoho..?

OJ!! här var det full rulle. ;)

Kommentera (0)

Barbapapaslingor

Spana in dessa superfina ljusslingor! Dessa skulle bli en mysig belysning i min son fönster. :) du hittar dessa hos http://www.minimango.se/ och de är veckans vara hos Minimango vilket ger dig chansen att bara betala 299:-
.
.

Kommentera (1)

Ullared

Drog till Ullared i helgen som var.. jag, A och en kompis och min Robin och A:s dotter. A skulle egentligen ha jobbat men blev ändringar så jag tvingade med honom. ;) Jag hade egentligen tänkt visa vad jag köpte men nee jag pallar inte (förlåt till alla er i Ullaredstråden!!), det blev lite smått och gott. :)
.
Det blev kläder till mina barn Robin, Liam, Alice och A köpte kläder till sina barn Paulina och Jonathan (och Alice såklart), ja vi köpte ju till oss själva med. Blev även täcke, spjälskydd, lakan och en musikmobil till spjälsängen. En badstol till Alice och massa dreglisar, nappar och några flaskor. Födelsedagspresenter till barnens kusin Nikita och födelsedagspresenter till Jonathan som fyller 7 år nu i veckan. Blev även lite krimskrams till hemmet och krimskrams till dukningen för det kommande dopet. :)
.
.
Det blidde en liten hög. :)
.

Kommentera (1)

Kerstin

Nästan så att jag ångrar att jag valde namnet Alice till lilltjejen då hon är en Kerstin. Alice är så sjukt lik min mormor som hette Kerstin, läskigt lik.

Både bra och dåligt, jobbigt ibland då man blir påmind om saknaden efter henne samtidigt som men kan minnas henne extra genom Alice. ♥

Kommentera (2)

Gofisar!

Två av mina gofisar idag! <3 Liam är så go, idag när jag klätt på Alice så kommer han in i sängen och säger till Alice: " Du är så söt, du är min lilla prinsessa!"
.

Kommentera (0)