Paket och presentips

Idag fick jag hem ett litet paket. Paketet innehöll lite presenter (och lite kläder till en annan bebis, kan slänga upp bilder på de plaggen sen) till Liams 2-årsdag som jag beställt, hehehe bara 2½ månad kvar tills han fyller. ;) Men jag gillar att vara ute i god tid, speciellt då han fyller så tätt inpå julen. Blev en sväng ner på stan idag också för att köpa nya gymnastikskor till Robin och även där blev det en födelsedagspresent till Liam.

Jag vet redan det mesta jag ska köpa till Liam och vad jag önskar till honom av släkt och vänner men än saknas den perfekta presenten, frågan är bara vad det är för något, ja alltså den perfekta presenten. Han älskar dinosarier, djur, bollar, pistoler, bilar, verktyg, traktorer, nycklar m.m. 

Somsagt jag letar efter den perfekta presenten till Liam som blir 2 år, har du tips på något som är lite "extra"? Seså.. jag vill ha erat bästa presentips! =)


Kommentera (4)

Inför vintern

Ny overall inhandlades igår till Liam. Helt ärligt så tror jag att jag ångrar mig lite, jag blev ju förälskad i den blå (likadan fast blå/svart) men tog denna gröna då jag tyckte den matchade Liams utseende bättre. Till den blå hittade jag även matchande handskar + mössa vilket jag inte gjorde till denna. Men men.. ja får väl helt enkelt inhandla tråkiga svarta handskar och mössa.

Ett par röda termobyxor skulle jag köpt med, men fanns inga kvar i rätt storlek så jag får helt enkelt invänta nästa leverans. *hatar att vänta* En liten fråga till er.. hur mycket ytterkläder behöver ett barn på två år för utelek på vintern? Vad rekommenderar ni? Ja det var länge sen jag hade ett litet barn på två år. ;)

Detta finns:
2 overaller
2 set med jacka + termobyxor
1 par extra termobyxor



Såhär ser nya overallen ut. Fin va? :)


Kommentera (4)

Fröken nyttig!

Idag är jag är fröken nyttig! Jag har nyss varit väldigt nyttig och tryckt i mig en liten (fast igentligen var det två stycken stora tallrikar) tallrik med päronglass till frukost. Några godisbitar slank ner som efterätt med. Smaskens. =) Jag ska nog försöka att inte vara "lika" nyttig till lunch. ;)

Annars idag ska jag leka fröken duktig och rensa några kartonger med papper, kläder m.m. så vi får tomt i lägenheten ifall någon vänlig själ vill ha den såfort som möjligt. Det är inte mycket kvar i lägenheten nu utan det mesta står ute hos sambons föräldras garage där vi även ska bo tills det är dags att flytta in i huset. Lääängtar!! =)


Kommentera (3)

Barnens bästa - En bok

EN BOK

Jag tycker att en bok är lik
en liten gyllene dörr.
Där innanför finns tusen ting
jag aldrig annat förr.

Där finns skoj och trolleri
och saker som har hänt.
Den dörren är så spännande,
och den står jämt på glänt.

Adelaide Love


Kommentera (0)

Hallå där!

Hallå där! Idag är det tvättdag hela dagen som gäller hos oss eventuellt att vi tar en sväng för att handla overall till Liam, ja om vi hinner det. Känns som att det kanske är lika bra att köpa det nu innan alla i hans storlek tar slut. Det brukar alltid vara så för mig att jag väntar och väntar för att tillslut åka för att köpa det och ja då är det såklart slut. Always!

Jaja.. nu ska jag fixa frukost till barnen för att sen skicka iväg äldsta grabben till systra min som ska ta de äldsta ungarna till badhuset om en stund, sen blir det tvättstuga somsagt all day long. :)


Kommentera (2)

Tävling i min blogg

Godmorgon på er alla! Jag vaknade första gången vid 5:00 imorse för att sen somna om och vakna vid 6:00 hur trött som helst, kanske hade varit smart att gått upp första gången jag vaknade, när jag ändå kände mig ganska pigg. Men men.. man lär sig av sina misstag, visst? =)

Jag har funderat lite medans jag drack det goda morgonkaffet.. Det är ju så att jag snart (förhoppningsvis hahaha) "går över" 10.000 besökare och jag funderar allt på att ha en liten tävling då. Nu är frågan vad skulle ni vilja att jag tävlade ut? =)

Kommentera (7)

Min sambo shoppa..?

Sambon kom hem för ett tag sen efter en promenad. Sambon och vår lillskrutt Liam hade tydligen varit nere en liten sväng på staden, utan mig. :( De åt en smaaaarrig mjukglass, handlade thiamat (iofs till mig) och så gick de in en sväng på Åhlens och där shoppade sambon en leksak till Liam..? Har han blivit sjuk?? *tar tempen på sambon* Helt sjukt är det iallafall då han är ganska snål på att vilja köpa saker, han brukar skjuta över sånt på mig. Undrar varför.. kanske för att jag bara blir sur och irriterad om han köper fel färg, modell osv? ;)

Vem är det som shoppar leksaker, kläder m.m. mest hemma hos er till barnen?
 

Pappans leksaksköp och jag gillar den. ;)
Bild lånad från Åhlens.

Kommentera (3)

Dags att sova redan..?

Busungen Liam tyckte brorsan Robin såg trött ut så han passade på att bädda ner storebror på golvet  för att sen bädda ner sig själv i den lilla leklådan, han var tydligen lite trött med. ;) Hahahaha ja ibland är barnen för söta. ;)


Kommentera (1)

Barnens bästa - Rätt gissat

RÄTT GISSAT

Vem ligger under filten? sa far.
Vem är det säj?
(han brukar alltid skoja när han ska natta mig.)

Vem kan det vara som sprattlar?
Vem har så rufsigt hår?
Kanhända det är grannens tös
- för inte är det vår!

Säj, är det Mia? Pia? Lull?
Nej vänta nu ett tag...
Det är nåt långbent... Är det du?
Rätt gissat! Det var jag.

DOROTHY ALDIS

Kommentera (0)

Lundmyr of sweden

Mina barn väntar ju på en liten kusin som är beräknad i dagarna (BF 28/8). Vi har ju såklart köpt en liten "välkommen till världen" gåva till lilla bebisen. Jag älskar Lundmyr of sweden prylarna själv så vi köpte lite sånt. :) Jag vet att bebisen inte kommer använda tallrik, sked och flaska än på ett tag, men roligare att köpa fler delar. Jag funderar även på att köpa en pipmugg och ett par byxor från lundmyr eller om jag kikar in på Lindex och köper antingen svarta eller röda velourbyxor. :)

Så vad tror ni..? Kommer fina lilla bebisen och de blivande föräldrarna bli glada för dessa uberfina saker? Jag hoppas allt det. :)

Inhandlat till bebisen..
Det står älskling på strumporna + body som vi köpt.

Kommentera (5)

Jag tävlar!



"Var med och tävla om ett presentkort hos LekVira i deras blogg genom att klicka här


Kommentera (1)

Sex gånger upp och ner!

Sex gånger fick jag springa upp i lägenheten idag efter saker jag glömt. Typiskt mig eller näää det är det inte jag brukar se till att jag har allt med mig första gången jag går ut, men inte idag tydligen. Sjunde gången jag skulle gått upp var det för att jag glömt paraplyet men valde att strunta i det då jag redan var sen som sjutton. Jag kan tala om för er att det var ett dåligt val för när jag väl var hemma igen var jag dyngsur uppefrån och ner. Jag hoppas verkligen det slutar regna tills jag ska hämta lillgrabben på dagis.

Hur är vädret hos er? lika mycket regn som här eller har ni skinande sol? :)




Kommentera (1)

Jag fuskade..

Nu har jag äntligen vikt tvätt och ja jag fuskade, jag satt vid datorn läääänge innan jag ens vek första plagget. Fy skäms på mig! jag har även rensat Liams kläder nu, en hel IKEAkasse (stor) med kläder som blivit försmått eller ja som jag tröttnat på. ;) Nu sitter lillbus och jag och äter glass, stora grabben är på kalas och sambon gör inte så mycket, jag ska strax börja städa och packa i Liams rum men först njuta av glassen och kolla runt lite på Facebook. :)

Kommentera (3)

Barnens bästa - Han och hon


HAN OCH HON

De traskade tysta på stigen
i stjärnljus och aftonvind.
Han lyfte på slanan för henne
vid varje gärdgårdsgrind.
Hon log ej, hon tackade inte,
men det tog han med ro.
för han var bara en bonddräng
och hon var en ko.

Kommentera (1)

Stulen av Soya

Jag hittade en liten lista hos Soya, jag lånade den lite. =)


P E R S O N L I G T

Namn -  Rebecca
Hemstad - Katrineholm
Ögonfärg - Grön
Hårfärg - Brunsvartråttfärgat ;)
Längd - 154 cm..
Högerhänt/vänsterhänt - Vänsterhänt
Skostorlek - 37-38
Skor idag - Gympaskor
Mål för året - Försöka fixa mig själv, psykist och fysikt.
Mest använda fras på msn - Använder knappt MSN längre
Det första du tänker på när du vaknar - Ohhh vill sova mer.. bara 10 minuter till..
Mest saknade minnet - Hemligt

F A V O R I T

Färg - Blått, svart och vitt..
Mat -  Hemmalagat
Sport - ???
Djur - Hund
Glass - Allt med chokladsmak
Affär - ICA
Sallad - Helt okej
Skådespelare - Finns många bra.
Nummer - 7
Årstid - Höst
.

V Ä N N E R & L I V E T

Vad vill du bli när du blir stor - Lycklig
Hur vill du dö - Snabbt
Vem av dina vänner är mest lik dig - Ingen
Vem är mest högljudd -  Pernilla ;)
Vem får dig mest att skratta - Mina barn :)
Vem har du känt längst - Mig själv! ;)
Vem är blygast - Jag kanske..? eller hmm.. inte!
När grät du senast -  Måndagen för 2 veckor sen..
Bästa känslan -  När mina barn föddes
Värsta känslan - Finns många!
Vart vill du bo i framtiden - I ett hus med stor trädgård
Hur länge tror du att du kommer leva - Lagom länge..
.

H A R D U N Å G O N S I N

Varit kär - Ja
Moonat nån - Nee faktigst inte..
Rymt hemifrån -  ja...
Föreställt dig ditt ragg naken -  Hmm, ja..
Tänkt på självmord -  Ja
Sovit utomhus - Japp..
Gråtit i skolan -  Minns inte, men det har jag säkert..
Velat bli modell - Nej.. Fastnar inte på bild så kan bli svårt ;)
Varit otrogen - Ja
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Ja..
Sett en död människa - Ja.. min syster.. :(
Druckit alkohol - Ja..
Använt droger -  Ja, provat men inte använt dagligen.
Ätit sushi - Fyfan så vidrigt!!
Varit på scen - Nej...
Snattat -  Japp
Retats -  Ja
Blivit nerslagen - Nej.. har varit i slagsmål men inte blivit nerslagen.


Kommentera (2)