Nova Star shopping

Igår kom min senaste shopping hem hit, fina Nova Star plagg köpta hos Kidelin.se så otroligt snygga plagg speciellt WCTsetet, det var sjukt snyggt IRL. Nu väntar jag bara hem grabben så jag kan få testa kläderna och använda de på honom, snart fredag så snart är han hemma igen. Ska bli intressant att se vad Liam tycker om kläderna. =)Kommentera (5)

Är det bra att micra mobiler..?!

Är det bra att micra mobiler..? Det tycker tydligen Liam.. suck! Av någon konstig anledning tyckte Liam att han skulle prova att micra hans brors nya mobil!! Ut ur micron kom en varm, brännmärkt, smält (på vissa ställen) och en telefon som luktade väldigt skumt. Micra en mobil kan väl aldrig vara speciellt bra att göra, eller vad tror ni..? ;)

Kommentera (7)

Jag är kär!!!

Ohhhh! jag är fan kär!!! Har ni kollat in Nova Stars nya kollektion? KLICK KLICK (gånger 8) sa det här iallafall. ;) Så mycket fint! Blev en trevlig liten beställning, gud vad jag älskar att kunna shoppa utan att behöva fråga någon annan, utan att behöva bry mig om vad den "andre" säger om att man shoppar barnkläder. ^^

Tjohooo nu ser jag fram emot vecka åtta!

Kommentera (0)

Kalastime!

Tvätta, fixa lite i lägenheten och sen är det kalas som gäller för oss idag. =) Söt liten tjej som heter Emilia som fyller 2 år, jag har köpt PIIIP som ja vet att hon gillar då hennes mamma fick tala om lite vad söttjejen gillde. ;) Men men först tvätta och fixa lite som gäller.

Kommentera (0)

Fredag och lite shopping igen!!

Äntligen fredag, ska bli skönt med helg. =) Blir att jobba och sen hem och vila en stund, duscha och sen ta tag i lägenheten eller ja de sista kartongerna. Vill bli klar i nya lägenheten nu tack. :) Fast ska ju köpa lite nya möbler så kommer ju inte bli helt klar med just det förrens kanske nästa månad.

Jag blir knäpp på mig själv, det är fasiken farligt med egen ekonomi men kul som fan att kunna handla vad man vill utan att behöva kolla med någon annan om det är okej. ^^ Jag hittade nya vårskor till Liam häromdagen och på självaste H&M, är ju inte ofta man hittar några fina plagg där men nuså hittade jag ett par Converseliknande skor till Liam när Kicki, Theo, jag och Liam var nere på stan så nu är iallafall ett par vårskor klara till Liam. Robin fick två tröjor från Lindex.

Jag var nere på stan igår med, gick in på Mokkasin här i stan och såg världens finaste sänghimmel/koja, blev lite lätt kär kan man säga. Efter några minuters tänkande så blev jag 700:- fattigare men hem kom en fin sänghimmel/koja. ;)

Blev en sväng till ICA MAXI med där blev det två filmer (ice age 1 och 2), liam älskar de filmerna, hittade även en radiostyrd bil till lillgrabben. Bilen uppskattades kan man säga, den låg brevid honom i natt, Liam hade bäddat ner bilen med täcke och kudde. Min lille sötnöt! Till Robin blev det en "skateboard/snowboard" till xbox 360 och sängkläder med Barcelona tryck. Blev ju nästan lite som en liten julafton såhär i februari. ;)

.....

Förövrigt så lovade jag damen i kassan på Mokkasin att tipsa om att de har 50-70% REA! Finns en del fina Småfolk plagg kvar. =) Mokkasin ligger då i Katrineholm.

Nu frukost och sen jobba. ;)

Kommentera (0)