Rädslor

Nytt tips för tråkiga dagar! Lista tre rädslor du har och gör en plan för hur du ska övervinna de inom två månader.


Kommentera (2)

Förlåt dig själv!För allt du hatar hos dig själv..
För allt du älskar hos dig själv..
För allt du skäms över..
För allt du är stolt över..
För allt du vill dölja..
För allt du vill visa upp..
För allt som inte blev som de skulle..
För att du är du..
För allt du ville vara..
Förlåt dig själv.. ♥

Kommentera (0)

Orkideer, krukor och fint hemma

Fick två superfina orkideer med hem idag från jobbet, tycker de är så fina blommor. Vi hade i 4 olika färger ljusrosa, mörkrosa, gula och brunbiege, verkligen hur vackra som helst. :) Jag vill ha och måste skaffa fler krukor från IKEA, vill ha likadana som de andra i fönstret eftersom jag tycker det är så fult att blanda krukmodeller.

Ja så nästa projekt är att ta mig till IKEA i Linköping för att köpa krukor, sambon vägrar åka för några krukor skull. :/ Och ja jag vet jag måste fixa sladdarna till fönsterlamporna, det är ju så himla jäkla typiskt att sladdarna var vita och inte svarta.. nåja de ska tejpas upp på baksidan av gardinstången med svart tejp. ;)

Jag har verkligen vantrivts sen vi flyttade hit, inte haft någon lust att fixa osv men nu börjar det allt bli fint här hemma, ja enligt mig då. ;) Ny soffa och bokhylla ska köpas men ja den dagen den sorgen..? hmm blev lite fel va? ;) Ser fram emot den dagen, kommer dröja några månader dock men den som väntar på något gott.. ;)

Förövrigt så kan ni se liiite hur det ser ut hemma hos oss. ;)Kommentera (4)

Dagens outfit

Mitt älskade lilla troll med kläder från Meandi, Exit och Lindex. Lilltrollet ligger och latar sig på golvet. ;)
Tröja: Meandi
Byxor: Exit
Strumpor: Lindex


Kommentera (2)

Vad händer med mig?

Idag är det den 29:e juli och jag tror det är en vecka kvar på praktiken, nästa vecka kvar då alltså. Jag och "chefen" har pratat lite då och då om hur framtiden ser ut för mig. Det vi vet helt klart är att vi båda gillar varann och att jag vill superdupergärna vara kvar där. Jag kan säga att jag skulle göra allt (ja nästan allt) för att få vara kvar där i blomhandeln.

Hon "chefen" har sagt att hon lätt skulle anställa mig men att det inte finns så mycket jobb just nu (vilket jag har märkt själv) men hade det funnits så hade hon inte tvekat och om jag inte får vara kvar som praktikant (pga arbetsförmedlingen) så kommer hon ringa till mig såfort hon behöver extra hjälp. Men jag hoppas på att få vara kvar, jag menar varför gå hemma och göra ingenting när man kan göra saker man gillar..? Jag tror inte att AF betalar för att ha mig där på praktiken utan att det är företaget som väljer om de vill ha en praktikant eller inte.

Jag älskar stället så himla mycket att jag sagt att jag kan jobba för halva lönen eller gratis bara jag får vara kvar hahaha det är det inte många som skulle göra. ;) Att jag ens tänker tanken att jobba gratis eller för halv lön är för att jobbet, ja stället ger mig så mycket annat. Ett exempel är att jag för första gången på evigheter ja på flera år mår jävligt bra, speciellt när jag är där. Jag känner mig inte så jävla värdelös längre! Jag känner mig nee hittar inte ordet men det är något stort, något som är värt mer än alla pengar på denna jord.

Det finns saker på jobbet som jag inte gör (än) tex tar hand om kassan, kör truck m.m. så jobb finns ju OM man har truckkort, lär sig kassan m.m. jag har nu denna vecka påpekat det att jag gärna lär mig kassan och att köra truck m.m. allt för att få vara kvar. Truckkort tar ju inte så lång tid att ta och kassan ska väl inte vara så svår att lära sig. ;) 

AF har väl något avtal eller vad det nu heter om att får man jobb i minst 6 månader så betalar de kortet? Jag har för mig det och har talat om det för "chefen".. hon svarade: det fixar vi! Bara det låter ju nice eller hur..? Gud! Jag hoppas hon mena det med. :) 

Gud jag vill så jävla gärna vara kvar där!! Håll tummarna för mig!!

Kommentera (5)

Bajsssssss!

Liam har äntligen lärt sig att ljuda bokstaven S så nu är det fullrulle i hans mun. Han springer runt och säger BAJSSSSSSSSSSSSS! Bajssssss! Bajssssss! ;) Stolt är han och stolt är jag! ♥

Kommentera (3)

Dagens fråga: Kräftskivan
Vad äter ni på kräftskiva utöver kräftor? Vad brukar mer finnas på erat bord?

Snart kräftskivedags! Yay! Så himla mumsigt med kräftor. :-)


Kommentera (4)

Sonata Artica

Ohhh jag har hittat en ny grupp som jag bara älskar! Så underbara låtar! SONATA ARTICA, Me like! "Last drop falls" är en stor favorit. LIKE LIKE LIKE IT!!!Lyrics | Sonata Arctica lyrics - Last Drop Falls lyrics


Kommentera (1)

Idiot försäkringskassan!

Jävla mupp försäkringskassan! Gah! De fick mig ett tag att vilja bli ett skärande emo! Idioter! Kom hem och såg att sambon fått ett brev från försäkringskassan. Jag brukar inte öppna min sambos post men brevet sa till mig att öppna det, det verkligen skrek att jag skulle öppna det så jag öppnade det och höll på att skita på mig.

Ansökan om underhållsstöd när barnet endast bor hos en förälder stod det i brevet!! Ehhh va? Jag började fundera, hjärnan gick på högvarv och sur som fan blev jag, kände mig lurad och tyckte att sambon var en idiot som gick bakom ryggen på mig om en sak som detta. Saker som detta tar man som vuxna tycker jag, dvs att man talar om det och varför.

Frågade sambon när han kom hem om han ville tala om något för mig.. neee vadå svarar han, jag visar brevet för honom och han blånekar och frågar om det är jag som ansökt i hans namn, vilket det såklart inte är. Vi ringde upp försäkringskassan och ja de erkände sitt misstag efter att ha kollat upp det, "någon" hade skrivit fel kod eller vad sjutton de nu gör när sambon hade lämnat in om vabb för Liam. Vilken jävla nöt!!

Fatta hur detta hade kunnat sluta om vi inte ringt och kollat upp detta? Detta är ju ett ganska känsligt ämne OM den ena partner inte vet något.

Kommentera (8)

Regntomater!

Det har regnat ute och gör fortfarande till och från, Liam tycker så synd om våra tomater som står på balkongen.. de blir ju blöta av regnet! Det blev tyst ett ögonblick och Liam försvann i samma veva, jag går och tittar efter honom och får se honom ute på balkongen. Där sitter han och torkar våra regnblöta tomater med toapapper. ;) 

Vilken go och omtänksam liten kille jag har. ♥Kommentera (3)

Resa utomlands! Vart reser man?

Vart reser man (utomlands) om man vill kunna: Sola, bada, dyka, shoppa, besöka intressanta ställen för att se olika saker (tex museum, byggnader, platser osv), äta god mat, kunna ta en öl eller två. Gärna billiga restips!

Vilket är erat bästa resemål ni gjort?

Kommentera (3)

Nyheter hos Rafsen!

Massa nyheter inne hos Rafsen.se, helt otroligt läckra kläder!
Några av nyheterna kan ni se här men mer finns hos Rafsen, kila in och titta. :)


Prick muddjeansBaggy muddjeans moln


Kommentera (0)

Dagens outfit

Lilltrollet idag, glad och busig. :) Bry er inte om den stökiga hallen med TVÅ byråer, det ska inte vara så såklart men det förstod ni hoppas jag. Vi fick en ny byrå häromdagen har har inte tatt bort den andra än, går långsamt i vår familj med sånt. ;)

Jaja.. på sig har Liam en tröja från Polarn o. Pyret, byxa från Polarn o. Pyret och strumpor från Lindex. Denna tröja måste vara helt tokigt galen, storlek 110/116 men liten som en 92/98 och ärmarna är långa som en 104/110. Polarn o. Pyrets kläder är lite mysko ibland. ;)
Tröja: Polarn o. Pyret
Byxa: Polarn o. Pyret
Strumpor: Lindex


Kommentera (2)

Lesbisk

Skrev på min status på Facebook häromdagen att jag kände mig lesbisk och när jag senare kollade min mail hade jag fått ett mail från en tjej som ville lära känna mig och skicka bilder på sig själv. Idag när jag öppnar min mail har jag fått ännu ett mail från en annan tjej som är intresserad men bara för att man känner sig lesbisk en dag så betyder det inte att man vill bli mailad om att få bilder skickade till sig eller dylikt.

Väldigt smickrande men nej tack, inga fler mail tack. J och B.. tack för erat visade intresse men tyvärr så är jag inte intresserad. (är inte intressarad av någon annan heller så nu vet ni det)

Kommentera (3)

Bloppis loppis säljes, fynda barnkläder!

Ni har väl inte glömt bort min lilla Bloppishörna? Kläder och skor till salu. :) Vissa plagg är bara använda en gång och i någon timme, så ja de plaggen är ju i superfint skick. :)

Ta mig till Geshiias bloppishörna!


Kommentera (0)