Helgen..

Det har varit fullt upp i helgen, fredagen tillbringades hemma hos Liams pappa, vi käkade tacos, slog in paket och kollade film och så godis till det såklart, Trollkarlens lärling eller vad filmen hette såg vi och fyfan så jävla dålig den var! Lördagen var det dags för kalas nummer två för Liam, massa paket, kakor och tårta. Senare på kvällen följde jag med hem till några vänner och käkade, spelade kort, käka godis och kollade film, jag var nog inte hemma förrens runt 00:30 och det var trevligt att umgås lite med de istället för att sitta hemma helt själv. :) Söndagen tillbringades hos samma personer som lördagen och idag käkade jag tacos hos de, tacos två gånger på en helg, ja vad säger man. ;)

Helt klart en trevlig helg. :)


***

Såg att folk undrat om uglydolltävlingen och förlåt! Jag har totalt glömt bort att dra en vinnare, jag ska göra det såfort jag får tid till det. :)

Kommentera (1)

Keramikfigur är kul!

Liam fick en keramikfigur (spargris) i födelsedagspresent, så nu har vi tillbringat kvällen vid köksbordet så att Liam kunde måla den. :) Riktigt kul tyckte Liam att det var och man såg att han gillade det, han var helt inne i att måla. :) Det är roligt när man ser att de verkligen gillar att göra en sak och visst blev den tjusig? =)Kommentera (3)

Morgonpaket!

Det blir lite olika inlägg från Liams födelsedag och jag börjar med morgonpaketet + dagis. :) Innehållet är mer till för att pynta vid födelsedag och det var därför han fick öppna just det på morgonen. Inte för att vi kom ihåg tåget senare såklart. ;)

Tåget kommer från Kido.se och Liam gillade det massor trots att det är mer till prydnad, det funkade jättebra att leka med också, jag själv tycker tåget var jättefint, färglatt och välgjort. :)

Jag frågade Liam imorse hur många år han fyllde, många svarade han. ;) Han har dock fyllt lite olika idag, några gånger har han hållt upp tre fingrar och sagt tre, några gånger har han fyllt två och fem och ja sen några gånger har han fyllt "många" år som sagt. ;)

På dagis hade de satt upp flagga och vid sångstund fick Liam välja sånger som skulle sjungas och så fick han ett kort med text och bild på. Jättefint. :)
Bry er inte om de obäddade sängarna. ;)


Kommentera (3)

Grattis min älskade Liam! <3

Min älskade lille kille blir stor idag, hela 3 år!! Stort grattis till Liam på hans 3 årsdag. :) Kalas blir det dubbelt upp, både idag och sen på lördag och det ser både jag och Liam fram emot jättemycket för kalas är ju skoj! :) Bilder kommer såklart från båda kalasen så glöm inte att kika tillbaka senare idag/imorgon och sen till helgen. ;)

Kommentera (2)

Hallå i stugorna! Fundering..

har inte haft ork att sitta vid datorn så mycket eller bloggen rättare sagt, min dator är paj igen eller den går igång men skärmen är helt svart så sitter fortfarande vid en lånedator.. Jag sitter och funderar på vad som gjorde att jag inte sparade alla bilder medans datorn funkade efter första fixen.. hur tänker man då? att nu är datorn fixad så då behöver jag inte spara alla bilder än på ett tag..? ;) *dumma jag*

Jag skulle ju fixa bild på Liam till tidningen men alla mina program ligger ju på min egna dator så det blir ju inte av, typiskt! Men men det är ju bara en bild till en grattisannons, ingen fara på taket. :) Ja Liam fyller ju somsagt 3 år på tisdag, stora killen jue. :) Det blir två kalas med fast vi sagt ett men det är inte vi som föräldras fel utan en helt annan person men ja så kan det bli ibland, speciellt då det är lite osämja mellan personer.

I veckan ska vi beställa tårta till kalas två (det blir nästa lördag), det blir en köpt tårta till det kalaset men kalas ett som sker på hans födelsdag på tisdag så blir det en hemmafixad tårta, hemmagjord är godast! :) Alla presenter är köpta och klara, jag var nere och köpte den sista presenten i fredags, en sak som Liam verkligen gillat och haft tidigare men som gått sönder så nu köpte jag en ny. :) Skönt att allt det är klart! Nu är det bara lite bakning kvar att fixa. :)


     


En sak jag funderat på.. när man går isär och det är barn inblandat.. hur sjutton gör man vid kalas tillfällen? Brukar man ha gemensamma kalas? Eller har man på varsitt håll? Själv tänkte jag att det kunde vara smidigt, bli billigare att ha kalas ihop och kul att få träffa alla släktingar på båda sidor, men sen satt jag och funderade på framtiden, hur gör man då..? Ja alltså om någon av oss kanske träffat en ny att dela sitt liv med, "den nya" kanske inte alls tycker det är okej att jag/niklas klampar in och börjar fixa kalas ihop?

Vad är igentligen okej efter att man gått isär..? Är det okej att jag som mamma går över på Liams födelsedag till pappan och lämnar paket och tar en kaffe? eller ska man vänta på sin vecka och fira han då? men man vill ju som förälder fira sitt barn på hans riktiga födelsedag eller iallafall komma över och säga grattis och lämna ett paket, resten av paketen kan man ju ge på sin vecka då man har ett eget kalas? Och hur gör man med alla paket han får? Då tänker jag mest på de från släktingar (fixar pappan ett barnkalas för Liam hos sig så vet jag svaret). Ja alltså var ska innehållet från paketen vara sen? hos den som hade kalaset? hos den som behöver det mest? Det Liam får av min släkt ska hem till mig och det Liam får av pappans släkt får vara hos honom?

Hur gör man detta smidigast så det inte blir några sura miner från någon?

Kommentera (4)

Så himla glad just nu! och lite annat..

YES YES YES!! Äntligen en hel dator igen och alla bilderna gick att rädda! Hade fan börjat gråta om bilderna gått förlorade. Verkligen jätteskönt att bilderna gick att rädda. *Så glad* Så nu har man både internet och dator igen. :) Tur man har kunniga vänner och bekanta, i detta fall blev det Liams pappa eftersom min kompis inte hann att hjälpa mig nu i helgen som var. ;)

På detta så ringde Robins riktiga pappa med, vet inte när Robin pratade sist med honom men det var trevligt att han ringde, Robin blev glad och jag tror Robin behöver honom lite extra just nu då han har det lite jobbigt just förtillfället. Pappan skulle ringa nästa vecka igen så ja vi får se om han gör det, jag hoppas på det iallafall. ;)

Annars då..? Jag jobbar som vanligt uppe på Vårljungens Garden Center och idag har jag stått ute i kylan och hängt upp juldekorationer. ;) Kalas för Liam planeras och imorgon ska vi ner och beställa tårtor till kalaset, de sista presenterna ska slås in med. :) Jag och min mamma har packat, städat och rensat i min lägenhet i helgen så nu är den finfin igen, lite tom men fin och det duger helt klart att bo i den. :)

bara 4 dagar kvar tills Liam kommer hem hit! Toksaknar honom massor, har kramat och pussat lite på honom idag dock och imorgon kommer han och hans pappa hem hit en sväng så då kan jag kramas lite mer med Liam. :)

Nu fixa lite innan det är dags för sängen!

Kommentera (1)

Hej där!

Fredag och barnledig! Skönt med helg och att vara barnledig (tror jag, läskigt att vara utan Liam så länge, han kommer ju inte hem förrens nästa fredag). Har dock hela helgen bokad (och i veckan blir det ju jobb) med saker så kommer ju inte vara ledig ändå, kanske lika bra iofs.. Fullt upp=man hinner inte tänka och sakna. ;)

Jag har internet igen! YAY! Därimot har jag ingen dator längre hahaha och förmodligen är allt på min dator borta.. bilder sen 2 år tillbax, härligt.. NOT! Det finns klantarslen och så finns det klantarslen, min bror därimot är ett riktigt dubbelklantarsle. ;) Nåja, jag hoppas på att en kompis kan rädda mina bilder på datorn iallafall.. måste bara ringa och fråga om han kan hjälpa mig. Håll tummarna!


Kommentera (3)