Oralsex med 10-årig pojke

Oralsex med en 10-åring? Min grabb Robin som är 10 år, snart 11 år fick sin första förfrågan om att få oralsex här utanför på gården där vi bor idag. Personen som frågade var en annan pojke och han kan väl ha varit mellan 11-13 år gammal, jag såg och hörde pojken fråga genom fönstret när jag ropade in Robin.

Ibland undrar man vart fan världen är på väg, vart har barn i åldern 11-13 år lärt sig detta? Lär de ut sånthär i skolan? Vid så låg ålder? eller var har de hört om detta? eller sett? Inte hemma väl..? För sånt har väl föräldrarna koll på? Föräldrar lär väl ut vad som är lämpligt att säga och vad som inte är lämpligt? Vad som är rätt och vad som är fel? m.m.

Förövrigt tackade Robin nej till det "trevliga" förslaget då han inte visste vad oralsex var förnåt. Han är försjutton bara 10 år och behöver inte veta vad det är, nu är han dock nyfiken på vad det betyder såklart suck.. Somsagt ibland undrar man vart fan världen är på väg!


Nehe dags för att åka och handla.. Hörs!


Kommentera (12)

Valborg idag då!

Hej och hå! Gud jag är såå uttråkad hahah och tråkigare kommer jag säkerligen att få tror jag eftersom sambon vill att vi hoppar att kolla brasan idag pga vädret. Det är trååkväder ute! Inget regn (än) men tråkigt väder. :-/ Jag planerar iallafall på att mysa till det lite med god mat och en smarrig bananasplit till efterrätt för oss alla i familjen. Får jag bara det så kan jag rita en fin brasa åt mig och barnen. ;) Passar på att önska er en trevlig valborg!

Va händer hos er idag på självaste valborg?


Kommentera (1)

Min förtidiga födelsedagspresent!

Överasskning! Jag har ju glömt att visa min förtidiga födelsedagspresent som jag är så himla jävla nöjd med. :) Tadaaaaaaaa! En ny jättesnygg cyckel + tillbehör som inte syns på bild men det var en cykelkorg, cykelpump och en cyckelstol till Liam och hjälmen som lille Liam har på sig på bilden nedan.

Värsta bästa presenten! Ja enligt mig, speciellt då jag velat haft detta i flera år. :) Superperfekt nu tills Liam börjar dagis igen och sen när jag slutar att gå hemma och dega som jag gör nu. ;) Men det jag ser fram emot mest är alla cykelturer vår familj ska ha i sommar. ME LIKE!
Kommentera (4)

Kom med förslag!

Fundering! Jag funderar på en sak, på att kanske fixa ihop en liten större tävling här i bloggen, dvs flera vinster men bara en tävling. Skulle ni vara intresserade av att tävla i sån tävling? Låter det som en bra idé?

Om en sån tävling blir av här hos mig vad skulle just ni vilja att goodiebagen innehöll? Kom med era förslag på vad man kan fylla goodiebagen med. :) Jag vill ha massor av förslag av er. :)

Jag passar på att fråga här i min fina blogg om ni som driver ett företag eller webshop och som läser min blogg är intresserade av att delta i denna goodiebag. Om så är fallet så kan ni maila mig på geshiia@live.se och märk mailet med Goodiebag. :)


Kommentera (5)

Tävling i samarbete med Kid-rox.com

Tävling! Jag kör igång ännu en finfin tävling och denna gång i samarbete med Kid-rox.com. Ni kan vinna coola underkläder från Rockefella, underkläderna är i 100% bomull. Jag har själv valt vinsten som ni kan tävla om då jag tycker dessa underkläder är så snygga och coola. =) 
Underkläderna finns i storlekarna: 3-24 månader, 2-4 år och 4-6 år.


TÄVLINGSREGLER

Ni med blogg:
1.
Kopiera bild och den kursiva texten, lägg in bilden och texten på din blogg. (länkar ska funka)
2. Berätta vilket plagg du gillar bäst hos Kid-rox.com
3. Skriv namn och mailadress i en kommentar till detta inlägg.
4. För en extra lott så lämnar ni eran tävlingslänk i en ny kommentar.

Ni utan blogg:
1. Berätta vilket plagg du gillar bäst hos Kid-rox.com
2. Berätta vad du skulle vilja tävla om här på min blogg.
3. Skriv namn och mailadress i en kommentar till detta inlägg.
4. Man får gärna länka till tävlingen på facebook, MSN osv, men det är inget krav :-)
"Jag är med och tävlar inne hos Geshiia om underkläder från Kid-rox.com!"


TÄVLINGEN AVSLUTAS den 16/5-10, klockan 00:00.
LYCKA TILL!


Lägg gärna till mig på BLOGLOVIN
så missar du inte när vinnarna dras och framtida tävlingar.

bloglovin


Kommentera (61)

Vilken jävla morgon!

Gah! Fyfan vilken jävla helvetesmorgon jag haft och på det så svettas jag som en tjockis gris. 9:20 hade äldsta grabben tandläkartid idag, 9:40 tittar jag på klockan och ser att klockan är långt över 9:20. Robin skulle spela till 8:30 och sen säga till mig (jag var på toa och fixade mig) men han glömde tydligen bort det. SUCK!

Jag ringer tandläkaren som säger att det är okej och att han kan komma nu om vi skyndar oss, jag säger att vi är där på 10 minuter. Klär på Liam och precis när vi ska gå så talar Liam snällt om att han har bajsat, fan är det inte bara så jävla typiskt!!? Jag får slita av honom hans skor, regnbyxor och vanliga byxor och byta blöja på honom.

När vi är klara igen så cyklar vi iväg till deras lokal (vi har en privattandläkare) för att mötas av en TOM lokal!!! En tom jävla lokal! Det kommer en tant gåendes och jag frågar henne om hon vet var nya stället ligger och som tur vet hon det, Köpmangatan 12 nere på själva "centrum".

Jag och ungarna tar hos ner på stan och letar upp Köpmangatan, vi ser nummer 5, nummer 15, nummer 10 och nummer 20 men ingen jäkla nummer 12. Vi cyklar upp och ner och tillbaka för att dubbelkolla nummrerna men nee ingen nummer 12. Nu börjar jag få panik och helt ärligt så börjar tårarna rinna här jag beslutar mig för att åka hem och ringa tandläkaren igen.

Nee fyfan vilken jävla morgon säger jag bara.


Kommentera (7)

Torsdag

Babbeliblaaa! Idag är det besök hos tandläkaren för Robin, bara ett vanligt besök och senare i eftermiddag är vi bjudna på kalas till Coffe (barnens goa kusin) som fyller år. Det blir kanske en sväng till Tina efter kalset men det beror på hur sent det blir, kalaset är ju runt 17:00. ja så ser vår dag ut idag, funderar på att storstäda toaletten på övervåningen, låter skoj va..? ;)

Nee slutar babbla här.. har inget vettigt att säga endå. ;)


Kommentera (1)

Utmaning om bloggar!

Jag blev utmanad av Beckahbitch på en lista som handlade om bloggar.


Blogg jag läser först: Den första bloggen är min egen eller ja de kommentarerna jag fått. ;) Som nummer ett av andras bloggar så är det Beckahbitchs blogg som gäller, dels för att se om hon har skrivit om Victor (min äldsta sons halvbror) men annars för att det brukar vara ganska mycket "drama" där. ;)

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Pessie..? För visst finns det en blogg som heter så med? eller det bara något folk säger när de rabblar upp alla 14-tisbloggar..? som tex Kissie, (Pessie) Dessie osv. Nåja jag antar att "Pessie" har en lika tråkig blogg som resten av den barnaskaran.

Kändisblogg jag följer: Jag följer Maria Montazami via bloglovin, jag läser men kommenterar aldrig typ. Men jag är inte inne varje dag hos Maria, betyder det att jag inte följer.. eller..? Jag kikar in hos Katrin Zytomierska lite då och då, Kisses ibland för att få lite underhållning när jag är uttråkad.

Mest kända bloggare jag sett IRL: Hmm.. måste vara mig själv. ;)

Första bloggen jag började följa: Måste ha varit Beckahbitchs första blogg/dagbok hon hade och innan blogg och dagbok så var det hennes Babyfriends sida. ;)

Bloggare jag beundrar och varför: Bloggare som Amanda, läs det länkade inlägget för att förstå vad jag menar Reagera! Det är inte många som skulle göra som hon gjorde just för att folk tror saker om andra bara av att titta på folks yttre. Alla bloggar som är skrivna av folk som vill berätta om jobbiga, tråkiga saker de varit med om, hur de växte som person, hur de gjorde det negtiva till något positivt m.m.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Nummer ett är att jag fått lära känna andra bloggare! Hittat till nya webbutiker som jag annars aldrig fått se och det bästbästa måste vara att jag får skriva av mig ibland. :)

Då hatar jag att blogga: Hata hata hata.. hmm.. nee jag hatar inte, därimot kan jag tappa lusten för att blogga och när det sker så skiter jag helt enkelt i att blogga. :)

Då älskar jag att blogga: När jag vet att jag har saker att skriva om som jag vet att andra med kommer älska. :) Jag älskar när det kommer mycket kommentarer, mycket för mig är runt 10st hahaha ;) fler kommentarer vill jag ha! =)

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: De som kommenterar mest hos just mig är Ann (utan blogg), Egomamma och Beckahbitch, de tre är lite duktigare på att kommentera än andra. ;)

Nu utmanar jag följande (om ni vill): Fasiken vad svårt att hitta några som INTE gjort denna utmaning hehe men jag tror inte dessa två som jag skickar vidare till har gjort utmaningen (inte sist jag tittade) Edvinsmamma, Creyla.  

Är det någon mer som vill, så varsågod - men tala gärna om att du antagit utmaningen så jag kan komma in och läsa. :)


Kommentera (1)

MISSA INTE!

Halva priset! Alla de som är fans av In The Pocket Baby på Facebook kan IDAG, enbart IDAG handla hos http://www.inthepocketbaby.com för halva priset, alla facebookfans får 50% rabatt på HELA sortimentet :-o ange koden 500FANS i discount-rutan. Fatta så jävla nice! Jag önskar jag hade en stor fet GILLA knapp här som jag kunde trycka på.


Kommentera (1)

Är det okej att bete sig hur som helst?

Pling Plong, Pling Plong! Ja så lät det på vår ytterdörr för en liten stund sen och utanför stod grannpojkes mamma, en mamma som kom för att be om ursäkt. Hon bad om ursäkt, inte för sin egen del då hon inte gjort något fel utan för en annan mamma som inte klarade av att en annan förälder talade om för henne att hennes son varit dum mot ett annat barn och att hon tyckte barnet skulle be om ursäkt.

Många fula ord och meningar kom ut från mammans mun, ord som fitta, meningar i stil med åk hem till erat jävla land ni har inget här och göra m.m. Mamman som kom till oss nu var rädd för att min son och vi tyckte att detta varit obehagligt och ville be om ursäkt. (hon förstod att vi tyckte det var obehagligt eftersom jag genast ropade in Robin)

Hela gården hörde detta gräl.. Jag ropade fort in min son såfort jag hörde att det var tjafs för min grabb ska då inte behöva se och höra sånt som det här. Jag tycker det är helt galet att en vuxen människa står och säger fula ord och elaka meningar till en annan vuxen framför massor av barn för jag kan ju tala om att det var en hel del barn ute vid detta tillfälle.

Jag tycker inte det spelar någon roll om detta barn hade gjort illa det andra barnet eller inte.. en vuxen ska inte bete sig sådär, inte framför barn och ja inte annars heller. Är man vuxen får man väl ta och kamma sig och bete sig vuxet med.


Hur skulle ni ha reagerat om ni sett/hört detta?


Kommentera (3)

Dagens outfit

Dagens outfit! Såhär ser min lille gladskit ut idag, riktig gladfis är han idag och det gillar jag. Glada barn är härligt att se. :) Tröja från Polarn o. Pyret, den var förövrigt en av tröjorna som låg i hans påskägg, byxor från Meandi och strumpor från Lindex.
Tröja: Polarn o. Pyret
Byxor: Meandi
Strumpor: Lindex


Kommentera (3)

Vinnare - BusMonster.se

Vinnaren är dragen! Vinnaren från tävlingen i samarbete med BusMonster är dragen och den lycklige vinnaren av en valfri mössa är: EN MÖLNBOBOS LIV! Grattis! =)

Maila mig på geshiia@live.se och lämna dina kontaktuppgifter så skickar jag de vidare till Jenny, ägaren hos BusMonster.se. Än en gång, stort grattis till dig. :) Jag passar även på att ge Jenny på BusMonster ett stort tack för sponsringen av den braiga vinsten! Tack tack!Kommentera (2)

Nätdejting

Nätdejting! På nätet finns det olika dejtingsajter där man kan träffa andra människor, kanske sitt livskärlek. Ibland har man ju hört om människor som träffats via nätet och jag har faktist två bekanta som har träffat sin partner via nätdejting. En av de bekanta har flyttat ihop och skaffat barn, det andra paret har bott ihop men flyttat isär, de träffas dock fortfarande som vänner och min bekantas vän är även min vän. :)

Jag själv har aldrig provat att nätdejta men skulle absolut kunna tänka mig att prova på det om jag vore singel och intresserad av ett förhållande eftersom jag sett att det kan funka. Det skulle bli en rolig och spännande resa kan jag tänka mig. Jag har somsagt aldrig provat nätdejting men därimot har jag lärt känna folk via onlinespel som har lett till nya trevliga vänskaper. Så jag är ett levande bevis på att man kan hitta nya vänner (och kärlekar) via nätet. 

Är man nybörjare eller osäker på att detta med nätdejting funkar så kanske man inte har lust att slänga ut pengar innan man känner att det ger något..? För de som känner så så kan jag faktist tala om att det finns sidor där man kan dejta gratis. :)


Har ni testat att nätdejtat? Kanske träffat er livskärlek via nätet?

Blogvertiser


Kommentera (3)

Bullbak på G!

Bullbak på G! Nu ska det bakas bullar här hemma!! Så jävla smaskigt eller vad säger ni..? ;) Pillis, en kompis kommer hit och hjälper mig/håller mig sällskap, blir roligare. Mohahaha jag får bullar det får inte ni! ;)


Kommentera (2)

Ibland blir jag fan rädd!

Kommentera (2)