Varma smörgåsar och filmmys

A står i köket och gör varma mackor till oss och ungarna, det ska bli väldigt smaskens kan jag lova. Till smörgåsarna funderar jag på att sätta på en film, filmen/musikalen "Sound of music" eller "Mary Poppins" blir det, de är två av mina favoritfilmer. "Annie" är med en stor favorit. Har ni sett de? :)


Kommentera (1)

Sol sol sol!

Sol sol sol! Massa sol i mängder :) Jag lånade Liam lite från hans pappa idag och så for vi till stranden, vi badade och solade och så köpte vi såklart en varsin glass till ungarna och oss. Riktigt gott med glass i det varma vädret. :)

Jag försökte MMS:a upp bild + text tidigare idag när vi var på stranden men det inlägget verkar inte vilja vara med i min blogg men delar med mig nu istället. ;) Jag bjuder på en bild från idag på älskade lillskrutten min. <3


 


Kommentera (0)

Sjuka vård!

Suck! Ringde barnmorskemottagningen här i stan pga mitt mående och det finns inga läkare på MVC här i stan så man måste åka till Eskilstuna om man vill ha tag på läkare!! Hur tänker de egentligen? Fan kostar ju massa pengar att åka dit jue, svårt att de har en läkare här med och jämt tack. 

Nåja ringde till Eskilstuna och första lediga tiden var 25 juli, dock letade de lite till och såg att de kunde klämma in mig den 5:e juli. Snacka om tur, fatta att behövt vänta 26 dagar!!? Ibland har man tur i oturen.

Kommentera (1)

Denna present fick jag av Paulina, A:s dot...

mms_img-12388186 (MMS)

Denna present fick jag av Paulina, A:s dotter, en teckning/kort hon målat själv. Inuti står det vi älskar dig och från A, Robin, Liam och Paulina. Hon har även ritat oss som en liten familj (hon glömde dock att rita med A:s son Jonathan) som ni ser på bilden och det bästa, hon har gjort mig ett år yngre, ja om man går efter texten på framsidan som säger 31 istället för 32 år. ;-)


Kommentera (2)

Jag tittade ner och insåg att min mage väx...

mms_img-93998333 (MMS)

Jag tittade ner och insåg att min mage växt lite, jag har så svårt att se sånt annars men inte. Idag. :-) jag är i v. 21+3 här. :-)


Kommentera (1)

Jag fyller ju år idag och måste ju bara vi...

mms_img864362602 (MMS)

Jag fyller ju år idag och måste ju bara visa vad jag fått av Liam (ja hans pappa beställde men den är från Liam). En stor inglasad bild på Liam, en bild jag gillar skarpt. :-) Tack så hemskt mycket gullungen min. <3


Kommentera (0)

Blåbärspajsdags! Ska bli så gott så. :-)

mms_img-21111500 (MMS)

Blåbärspajsdags! Ska bli så gott så. :-)


Kommentera (0)

Vilka jävla idioter det finns!!

Vilka jävla idioter det finns! Vem fan stoppar in sitt eget barn (eller andras) i micron!!? Hur sjuk får man vara egentligen? Fan kan ju hoppas att någon bygger en jättemicro och stoppar in mamman som gjorde detta mot sin baby och drar på micron på MAX!!

Micrad baby


Kommentera (0)

Är på jobbet och ska egentligen jobba men ...

mms_img-91222993 (MMS)

Är på jobbet och ska egentligen jobba men "bebbelina" som A kallar bebisen (han tror det är en tjej) jävlas med mig, så nu ligger jag och vilar en stund på jobbet. Dumma bebis som gör att jag får riktigt ont i övre magdelen då och då, brukar gå över lite om jag stoppar fingrarna i halsen och kräks men det är inget jag föredrar utan det händer bara om jag verkligen inte står ut med det onda. Nee vila lite var det.


Kommentera (2)

Är ju tvungen att ha en jag med =)Kommentera (4)

Bonusbild på Liam från igår, snacka om en ...

mms_img133287743 (MMS)

Bonusbild på Liam från igår, snacka om en glad och förväntansfull liten kille som väntar på sin Hello Kitty glass. :-) Och förövrigt gud vad jag älskar denna goa lilla kille. <3


Kommentera (0)

Robins födelsedag!

Min äldsta grabb fyllde ju 12 år igår som ni vet, hans födelsedag firades lite lätt av mig, A, A:s dotter, Liam och så mina barns kusin Coffe. Blev paketöppning på morgonen med paket från oss som tillbringade dagen med Robin. Lite senare for vi till Söderköping (Smultronstället) och köpte glass och som sagt i STORA lass. :)

Sen blev det en sväng till affären där vi köpte middagsmat som Robin valde. Sen blev ungarna lite jobbig så vi tyckte de behövde röra lite på sig, vi släppte av de i Forsjö och lät de gå hem, vi stannade dock på halva vägen för att vänta in de och hittade ett blåbärsställe. Vi plockade en petflaska full och idag ska det bli blåbärspaj här. =)

Varför firade då bara vi Robin? Kan ta det lite snabbt.. hans mormor och gubbe var borta med husvagnen, min såkallade syrra är ju osams med mig och har sagt upp bekantskapen med mig vilket gör att hennes dotter inte heller kommer. Min moster ville inte komma pga tjafset mellan mig och min syrra (själv tror jag det bara är en ursäkt för att hon inte gillar A) vilket gör att hennes dotter inte heller ville komma antar jag. Min bror var dålig (men hans grabb var med oss som sagt), Min pappa och hans tant ringde jag inte ens eftersom ingen annan ville eller kunde komma, det kändes helt enkelt onödigt med ett såkallat släktkalas. Vi är inte så stor släkt som ni ser, eller vi har större släkt men ingen kontakt. Nåja vi hade det hur bra som helst iallafall och Robin var nöjd och det är det viktigaste. :)


Lite bilder från Robins födelsedag.

 I paketen var det:

2 par Kalsonger från Frank Dandy
Hantlar
Boxningshandskar + Meddar
Spel, Sänka skepp
Strumpor
Niketröja
Funkshorts

Han kommer dock få mer av oss men när han har "barnkalas".

Kommentera (0)

GRATTIS! Idag fyller min äldsta grabb 12 å...

mms_img-42156838 (MMS)

GRATTIS! Idag fyller min äldsta grabb 12 år, fatta 12 år!!! Nästa år blir han tonåring, fy så läskigt. Nåja den dagen den sorgen. ;-) Vi har börjat hans födelsedag med paketöppning och nu är vi påväg till Söderköping, till Smultronstället för att äta glass i STORA lass. :-)


Kommentera (0)

Lite mer bilder från midsommar!

Här kommer lite mer bilder från midsommarafton, blev dans och lek för ungarna, en clown gick runt och dela ut glass till barnen, så snäll clown så. =) Sennare hemma sen blev det lite god midsommarmat som ni såg igår här i bloggen. Bjöd på tårta gjorde jag med, hemmagjord jordgubbstårta. Till kvällen myste vi med massa gotta till en film. :)

Midsommar firade vi med min bror och hans son, A:s dotter var även med och så mina två barn, egentligen skulle Liam ha åkt hem till sin pappa igår men jag fick behålla honom tills idag och han är fortfarande kvar några timmar till. :)

Kommentera (0)

Efter lite midsommardans runt midsommarstå...

mms_img-17387864 (MMS)

Efter lite midsommardans runt midsommarstången åkte vi hem för att äta gott. :-) köttbullar, prinskorv, sill, potatis, gräddfil och gräslök. Det smakade mycket gott kan jag lova. :-)


Kommentera (0)