Chicanika har fått nytt!

Chicanika har fått nytt! Ännu en bloggdesign som jag lekt ihop, väldigt enkel design men ändå fin, den ser ju inte lika tråkig ut som blogg.se mallar som man kan välja mellan. Ny och ny är den inte heller igentligen men jag har inte visat den här i bloggen. ;) Det ska bara göras en liten ändring och det är den röda textfärgen på hennes signatur som ska bytas till samma rosa som på headern. Vad tycks?


Kila in och besök Chicanika HÄR vetja!


Kommentera (2)

Liam har feber

Liam har feber! Igårkväll fick Liam feber utan att vara sjuk, han var kokhet och är varm idag med.. kan det ha något med olyckan som hände? Jag tycker det låter konstigt att han skulle få feber av att göra illa sig.. en vän sa att det kan kanske vara pga chocken? Men jag vet inte.. kan man få feber av chock? *okunnig*

Eller råkade han ha oturen att bli sjuk i samma veva som olyckan? Vad tror ni? Har ni varit med om något liknande när era barn gjort illa sig? Alltså att de fått feber av att ha gjort illa sig? Bör man kanske ringa sjukvårdsupplysningen?


Kommentera (3)

Har du skickat post till mig?

Var är posten? Jag väntar en del paket men har inte fått ett enda på snart två veckor och jag väntar paket till bägge adresserna. Det är ju nästan så att jag funderar på om någon snor post ifrån oss, speciellt från huset i Vingåker för där har bara funnits reklam på senaste tiden. :( Nya adressen gäller from 1/4 men vissa har fått nya adresssen och jag har även fått paket hit.

Vet du med dig att du skickat paket till mig de senaste två veckorna men inte fått något mail från mig angånde att paketet har kommit fram så hör av dig till mig så vi får kolla upp det. Jag menar då främst olika företag som jag samarbetar med.


Kommentera (0)

Vad är detta? Ännu en copycat..?

Hoppsan då.. Det är fasiken inte bra att sitta och lalla runt på olika bloggar verkar det som.. Why? Jo ännu en gång har jag hittat en sak som JAG har gjort på någon annans blogg, denna gång en banner/annons. Personen som har bannern/annonsen har inte frågat mig om att få låna den, varken via mail eller bloggen. 

hmm.. Denna gång lägger jag inte upp en bild på bannern/annonsen då personen vars blogg som har den är en ganska "stor" bloggare och jag gillar bloggen i övrigt då den ger mycket tips på barnkläder, barnsaker, har nice tävlingar m.m. Vet du vem du är så hmm ja.. en förklaring kanske skulle kunnas få? :)

Det skulle iofs kunna röra sig om att webbutiken som jag gjort bannern/annonsen åt för att jag skulle ha på min blogg har gett den vidare och då är det ju inte bloggarens fel såklart, men då tycker man ju att ägaren till webshoppen hade kunnat hojta och kollat om det var okej.. eller har jag fel? Jag kanske bara är larvig nu..?

Nehepp.. sängen nu.. natti natti!


Kommentera (4)

Jag tackar gud för att det inte gick värre än vad det gjorde..

BRAAAK sa det! Imorse satt jag i köket vid den bärbara datorn och helt plötsligt hör jag ett stort brak innefrån sovrummet, jag kutar såklart in dit fort som satan eftersom jag vet att Liam är där och tittar på TV eller rättare sagt han hade tittat på TV. Jag hittar två byråer och den stora TVen omkull välta på golvet/sängen och Liam under, en gallskrikande Liam under TVen.

Det var ju bra tur att sängen stod där den stod annars hade nog Liam varit mer trasig än vad han är nu. Sängen stoppade ju TVen så att den inte åkte ända ner på golvet men trots det så fick Liam sig ett par "fina" smällar.

Hans lilla söta högeröra är blått och svullet upptill plus en svullnad på huvudet ovanför örat, på vänster kind är det ett långt rött märke som förmodligen kommer bli ett fint blåmärke, vänster axel är blå och har skrapsårs liknande sår och vänster arm har en svullnad. :(

Det måste ha gjort riktigt ordentligt ont på lilla Liams kropp, Liam väger mellan 11-12kg och är väldigt liten och smal, teven var en stor tjockTV, en widescreen som väger runt 50kg. Stackarn lille goe vännen. :( Inget brutet och inget skadat inne i örat som tur var. Läkaren ville dock att vi skulle tillbringa några timmar där för observation vilket är självklart.

Nu är vi hemma igen och Liam är pigg, han klagar ibland på att örat gör ont vilket är förstårligt. Usch, fy och blä för att saker som detta sker.. Jag tackar gud för att det inte gick värre än vad det gjorde och för att sambon hade kommit hem en stund tidigare för jag hade aldrig orkat lyft teven själv. :(

Min lille älskade plutt! ♥


Kommentera (8)

Tävling i samarbete med LillaMys.se

AVSLUTAD!


Slänger ut en tredje tävling!
I denna tävling kan ni vinna en finfin trikåsjal från LillaMys.se. Ni kan välja mellan tre olika.. en svart, en brun och en röd/rosarandig sjal. Vill du se större bilder på sjalarna? Det finns att se hos LillaMys.se.

Såhär står det hos lillaMys: Trikåsjalen upplevs av många som lätt att lära sig knyta då man inte behöver knyta lika jämt som med en vävd sjal. LillaMys trikåsjal har avsmalnande ändar vilket underlättar knytningen och gör knuten bekvämare. Det fina elastiska tyget gör även så att bärsjalen inte behöver knytas om varje gång eftersom du kan bära den färdigknuten på dig och enkelt ta det lilla barnet i och ur flera gånger. Dessutom kan du även amma utan att ta av dig bärsjalen. Trikåsjal fungerar vanligtvis bäst från nyfödd upp till ca 1 års ålder. TÄVLINGSREGLER

Ni med blogg:
1.
Kopiera bild och den kursiva texten, lägg in bilden och texten på din blogg. (länkar ska funka)
2. Berätta vilken sak du gillar bäst hos Lillamys.se + lämna eran tävlingslänk i kommentaren.
3. Skriv namn och mailadress i en kommentar till detta inlägg.
4. För två extra lotter lägger ni till mig på Bloglovin, glöm inte att tala om det.

Ni utan blogg:
1. Berätta vilken sak/plagg du gillar bäst hos Lillamys.se.
2. Berätta vad du skulle vilja tävla om här på min blogg.
3. Skriv namn och mailadress i en kommentar till detta inlägg.
4. Man får gärna länka till tävlingen på facebook, men det är inget krav :-)
"Jag är med och tävlar inne hos Geshiia om en trikåsjal från Lillamys.se, var med du med!"


TÄVLINGEN AVSLUTAS den 30/4-10, klockan 00:00.
LYCKA TILL!


Lägg gärna till mig på BLOGLOVIN
så missar du inte när vinnarna dras och framtida tävlingar.

bloglovin 


Kommentera (27)

Håll ut!

Det kommer! Gästbloggningen kommer, jag vill bara få inlägget så bra som möjligt innan jag publicerar det ja alltså med bilder och länk, texten är ju inte jag som skriver. ;)


Kommentera (4)

Sex till då blir jag glad. :)

Det går liiite segt men det verkar funka! Jag pratar om det kära GratisBio såklart, hur jag vet att det funkar har jag sett inne hos andra medlemmar hos GratisBio. Hos mig går det som sagt lite segt men jag har fortfarande inte fattat mig på hur allt funkar hos GratisBio än men det kommer. :)

Du kan hjälpa mig.. Om jag får värva dig så får du faktist hela 75 startpoäng, men du kan även bli medlem utan att jag värvar dig men då får du bara 50 poäng, fast det är ju helt okej med. :)

Jag har haft turen att värva två goa personer sen det första blogginlägget här i bloggen skrevs (22/3-10) jag skulle vara nöjd med sex stycken till som vill bli värvade av just mig, det räcker för att jag skulle vara nöjd och tycka det gick bra med värvningar. :)

Så vill du bli värvad av just mig så klickar du bara HÄR, det skulle göra mig så glad och kanske jag tävlar ut ett presentkort från GratisBio senare om jag får ihop fler aktiva medlemmar? Ju fler som blir aktiva genom mig desto större skulle även det trevliga presentkortet bli. Vad sägs om det? =)

Kommentera (3)

GÄSTBLOGGARE

 Läs Gabriellas inlägg: "Jakt på vargar!"
Läsa Gabriellas blogg? Den hittar ni HÄR!

***Läs Jessicas inlägg "Hurra jag är en svensson!"
Läsa Jessicas blogg? Den hittar ni HÄR!

***
Vill du gästblogga? Läs HÄR!


Kommentera (2)

Voff sa hunden.. eller jag menar Liam!

Voff sa Liam! Tog mig en halstablett för onda halsen min, lillgrabben ville med ha en såklart men nej det är förstarkt och förhårt. Lillgrabben fick en mjuk gottebit men uttråkad som jag var så ville jag latja till det lite såklart, jag låtsas att Liam är en hund.

Jag: Sitt
Liam: *sätter sig ner*
Jag: säg voff!
Liam: Voff!

Jag och Liam skrattar en stund åt detta. Liam går och tittar på TV och efter en stund kommer han ut till mig i köket igen och pekar på skåpet där det mjuka godiset finns. Jag tar ner påsen och i samma veva som jag ger Liam en till godisbit så säger Liam: VOFF!

Tokungen min. ;)


Kommentera (3)

Vårmössor!

Litet tips! Alvaboden.se har fått in ett nytt märke i sin butik nämligen märket Me & mommy. Fina vårmössor i mängder, spana in det NUUUUU! Ja kila in nu direkt till Alvaboden.se

Bild på några av många mössor. :)

Vårmössa i trikå från Me & Mommy, storlek 50/52


Kommentera (2)

Spännande!

Första gästbloggaren! Jag tänkte slänga upp den första gästbloggaren idag men det får nog vänta tills imorgon då jag har mailat personen om hon vill ha med länk eller inte, stod inget om det i mailet nämligen. Men iallafall håll utkick här i min blogg imorgon för att läsa om vad min första gästbloggare har skrivit om. :)

Nu är det film och sen sova som gäller för mig. Natti natti!


Kommentera (2)

Bloggsvar

Blir tokig! Jag har precis fixat "Bloggsvar" men får inte till det, jag har vill ha rutan centrerad men det verkar ju inte funka? Någon som har koll på detta och kan hjälpa mig? Min frågegrej kan ni se under min profilbild här på bloggen.

Jag upplever även att min blogg blev "slö" när jag lade in denna kod, håller ni med mig eller är det bara vårt nät som spökar tro?


Kommentera (0)

Tävling i samarbete med Kidsbutik.se

AVSLUTAD!!!

Mer tävling!
Jag har varit ganska slö på sistonde med att lägga upp tävlingar i bloggen så här kommer yttligare en trevlig tävling. I denna tävling kan ni vinna ett presentkort på 200:- + frakt från Kidsbutik.se. Hos Kidsbutik hittar ni bra och jättefina kläder i storlek 32-128. Märken som Mikk-line, Rasavil, Pippi Långstrump, Alfons Åberg, Fixoni, Walking m.m.


TÄVLINGSREGLER

Ni med blogg:
1.
Kopiera bild och den kursiva texten nedan, lägg in bilden och texten på din blogg.
2. Berätta vilket plagg som är din favorit hos Kidsbutik.se
3. Skriv namn och mailadress i en kommentar till detta inlägg.
4. För extra vinstchans skriv en till kommentar till detta inlägg och lämna eran tävlingslänk.

Ni utan blogg
1. Berätta vilket plagg som är din favorit hos Kidsbutik.se.
2. Berätta vad du skulle vilja tävla om här på min blogg.
3. Skriv namn och mailadress i en kommentar till detta inlägg.
4. Man får gärna länka till tävlingen på facebook, men det är inget krav :-)

Jag är med och tävlar inne hos Geshiia 
om ett presentkort från Kidsbutik.se, var med du med!"

TÄVLINGEN AVSLUTAS den 13/4-10 klockan 00:00.
LYCKA TILL!Lägg till mig på Bloglovin för att ha koll på kommande tävlingar.

bloglovin


Kommentera (55)

Äntligen sommartid

YAY! Äntligen sommartid! Hur underbart låter inte det? Ett steg närmare sommaren men först vill jag ha en riktig vår, den får absolut inte missas. :) Våren är fin tycker jag ja sålänge den inte är för regnig. ;) Jag ser fram emot att få testa alla nya snygga vårmössor på Liam som han har fått och jag ser fram emot att kanske "råka" hitta lite fina vårkläder till barnen. :)

Har ni kommit ihåg att ställa fram klockorna?Tips till er:
Letar ni med efter fina vårmössor? Då kan jag tala om att Rafsen.se har sänkt priset på sina vårmössor och köper du fler än en mössa så får du 10% rabatt på dem. Rabatten dras manuellt och gäller fram tom. 31/3 så passa på vetja. =)


Kommentera (1)