Shopping!

Shopping! Har shoppat lite, inte mycket men lite. :) Liam behövde ny jacka så jag passade på nu när Polarn o. Pyret har lite REA, jag föredrar Polarn o. Pyrets ytterkläder så det blev såklart en jacka och windfleece därifrån. Jag hade ju tänkt ha både jacka och windstopper i grönt men nee kändes lite förtråkigt så sambon valde den grå eller ja han sa att han gillade den färgen bäst av de som fanns kvar. ;) Blev lite strumpor med, sånt som alltid går åt.

Jag kollade även in det gröna regnsetet live med, ja ni vet det regnsetet jag var sugen på? Men fy vad fult det var live, verkligen inte alls likt de bilder som finns på Pop:s hemsida. Tänk vilken skillnad det kan vara mellan bilder och att se en sak live.

Nåja hur som haver så är jag supernöjd med jackan, den gröna färgen är såå himla fin på min älskade Liam. Matchar hans fina gröna ögon massor. ♥

Har ni shoppat något från Polarn o. Pyrets REA?



Kommentera (2)

Mammabloggar

Ny sida! Jag har hittat en ny sida genom Facebook, ja någon vänlig själ länkade till den sidan men jag minns inte vem nåja.. där kan man lägga upp sin blogg och gissa vad!!! Jag gjorde det (såklart) hihihi. ;)

Sidan heter iallafall Mammabloggar och ni är hjärtligt välkomna att rösta på min blogg. :-)


Kommentera (2)

Dagens outfit

Dagens outfit! Min lille goe prins som bygger torn, så duktig så på att bygga torn. :) Jag gillar dock inte att han ska slita med sig sina leksaker ut från sitt rum, speciellt inte i hallen där det är massa grus på golvet. Nåja.. på sig har han en tröja från Polarn o. Pyret, shorts från Lindex och även strumporna är från Lindex.




Tröja: Polarn o. Pyret
Shorts: Lindex
Strumpor: Lindex


Kommentera (1)

Midsommar 2010

Midsommar 2010! Midsommar 2010 är helt klart en dag/kväll/natt jag kommer minnas länge, så kul och trevligt har jag fan inte haft på evigheter. =) Tack till alla ni som var med och gjorde midsommaren riktigt tokbra. =)

Det blev mer firande än vad det var tänkt, firade först hos min pappa, åkte sen hem och tog det lite lungt för att sen knata vidare till en kompis till mig som hade en liten midsommarfest. :) Vi skulle ha grillat där med men nee vi var alla tokmätta så vi höll oss till alkoholen, ja inte mina ungar då utan jag och sambon, sambon drack dock inte så mycket eftersom vi hade lille Liam. Sambon gick hem med Liam runt 22-23:00 och jag fortsatte att festa och umgås. :-)

Slänger med lite bilder från dagen/kvällen/natten, inte så många bilder men några iallafall, det finns fler på min Facebook som iofs är låst men ja ni som har mig som vän där kan se bilderna, några bilder har raderas med. ;) Hihii det blev såklart lite "larvbilder" under kvällen, roliga och pinsamma bilder så ja inga bilder för era ögon. ;)


Nåja här kommer en bildbomb!



Kommentera (0)

Vinnare - Willvin.se

Vinnare! Tävlingen i samarbete med Willvin är avslutad och vinnaren av skötväskan är utsedd - det blev nummer 29! Jag måste ju med tala om för er att ni var hela 124 st deltagare, 124 tävlande det är rekord här på bloggen. Rekordet var ju inte så konstigt med tanke på att det var en Willvinväska man kunde vinna. ;-) Jag vill även tala om att Willvin finns på Facebook, gå med där och du kan se alla kommande tävlingar i samarbete med Willvin. :-)



                   




Du kan maila mig på [email protected] och lämna dina kontaktuppgifter så skickar jag de vidare till Petra hos Willvin. Än en gång, jättestort grattis till dig. :) Stort TACK till Petra som var snäll och sponsrade tävlingen. Tack tack!


Kommentera (2)

Min födelsedag!

Tack! Tack tack för alla grattis som jag fått via telefon, bloggen, Facebook och irl! Jag som inte ville fira mig har faktist gjort det, inte mycket men lite. ;) Jag har haft en fin liten födelsedag med ett besök på Smultronstället i Söderköping (glassnotan slutade på 456:- Iiik!), shopping i Norrköping och sen kvällsfika hemma hos oss tillsammans med min mamma, Uffe, min bror och min familj. Passar på att tacka för presenter jag fått i samband med min födelsedag idag och det jag fick förförra lördagen. =)


WOW VILKA GLASSAR DE HADE!! Bild på vår lilla beställning. ;)




Mer bilder och vad jag fick får ni veta imorgon. ;) Nu sängen! Natti natti!


Kommentera (4)

Hallå hallå!

Tjolahopp! Det är väl tänkt att jag ska uppdatera bloggen lite men vafan det har ju varit så fint väder. ;) Jag ska ta tag i bilder från midsommar och slänga upp de, på tal om midsommar.. Så sjukt kul har jag fan inte haft på evigheter, en av de bättre dagarna detta år kan jag lova. =)

En annan dag som hade kunnat vara kul är morgondagen, min födelsedag, sambon ville ge mig en dag på GeKås, shoppa loss men jag tacka nej!! *Jag har gått och blivit tokig* nåja det fanns en orsak till att jag tackade nej och nej ni får inte veta orsaken.

Annars idag då.. ja vi har varit och badat, det var kallt som fan! Brr!! Avslutade dagen med att käka gott ute på baksidan, tonfisksallad, bröd och melon. Eller avslutade och avslutade jag var över till min syster en sväng och hjälpte henne i sin nya lägenhet och nu strax ska jag avsluta denna dag men innan det blir sängen så ska jag hoppa in i duschen och ta en kalldusch.

Nehepp tjing tjing på er!


Kommentera (2)

Fixar lite..

Fixifixar! Jag håller på att färga mitt hår, hahaha fan jag kommer bli såååå jävla snygg! ;) När färgningen är klar så ska jag fixa en smarrig jordgubbstårta som jag ska ta med till min pappa imorgon men ja, jag har inte så stor lust klockan tickar på förfort hon är ju redan 21:15 och jag är aptrött. Men men.. allt är köpt och jag har lovat tårta så det är bara att vara vaken. Ingen som känner sig manad att komma hit och göra tårtan åt mig..? :-)

Nehe inte det..? Nåja, jag kan ju alltid förbereda lite medans färgen sitter i håret.


Kommentera (7)

Midsommar!

Midsommar! Då var det midsommar igen och i år är den på självaste Robins födelsedag, han blir 11 år! ;) Midsommaren för oss blir hemma hos min pappa och hans tant i år är det sagt. Det blir grillat men också sill, potatis, gräddfil och gräslök såklart. En midsommar utan sill och potatis är ingen riktig midsommar!

Jag vill också åka och titta när de dansar runt midsommarstång, åka häst och vagn osv men jag har ingen aning om var man tittar på sånt i Vingåker. :( Nåja jag har min familj, de får duga.. Niklas kan få vara häst och så kan jag dansa runt ungarna. ;)

Min pappas hus på bilden och där ska vi fira midsommar. Var firar ni midsommar?



Kommentera (4)

Robin följde med..

Robin fick följa med till jobbet! Idag har Robin varit med mig på jobbet, han tyckte det var riktigt roligt. :) Han fick plantera blommor, sopa, ställa iordning fint i hyllorna, flytta jordsäckar, prismärka lite saker och säkert annat när jag inte var med. Smarrig tårta och glass hann han (vi) också med att äta. ;)

Det har varit en bra dag med Robin på jobbet, han var så snäll och go så. ;) När det var dags att gå hem fick jag både en midsommarpresent och en förtidig födelsedagspresent, blev lite chockad över födelsedagspresenten.. Jätteglad såklart men chockad eftersom jag inte räknade med det. Jag får dock inte öppna paketet förrens på måndag när jag fyller 30 år. Jag är nyfiken som sjutton kan jag tala om! :-)

Fick med mig två krukor (en till mig och en till min pappa) med lite dill, gräslök och persilja som ska användas imorgon på midsommar. :) Min kruka ska få stå på min finfina balkong. :) På tal om balkongen, jag har tagit massa bilder men fy vad dåliga bilderna blir när man inte får med hela balkongen på en och samma bild. :( Nåja jag ska testa ta bilder utifrån, delar med mig av de bilderna då de har tagits. ;)

Nu ska jag planera en tårta, ska baka en tills imorgon. :)


Kommentera (0)

Sönderbränd!

Bränd! Har stått och planterat i ungefär 3½ timme idag och japp jag stod i solen för att passa på att få lite färg, jag är sönderbränd på armar och baksidan på ena benet. Härligt.. NOT! Men helt otroligt att jag ens fått färg, brukar ha skitsvårt att ens bli röd. Jag får hoppas på att det röda lägger sig och att färgen stannar kvar. ;)

Vi skulle ha åkt och badat i sjön idag var det tänkt men jag kände att jag nog inte skulle klara av det, så inget badande blev det idag.. lite synd för det hade varit skönt som satan och ingen i vår familj har hunnit bada ute än i år. Har ni varit och badat i sjön/havet i år?

Det får nog bli en tur imorgon till sjön, tills dess får badkaret duga.. Hörs senare! :-)


Kommentera (1)

Dagens outfit

Dagens outfit! Lillfisen Liam är glad över hajen på sin tröja, han tycker hajen är jättehäftig då hajstjärten hänger utanför tröjan. Hans kompisar på dagis tyckte den var cool med. ;) Tröjan är från Lipfish, shortsen är från Blingo och strumporna är från Polarn o. Pyret.




Tröja: Lipfish
Shorts: Blingo
Strumpor: Polarn o. Pyret
Skor: Vincent


Kommentera (5)

Vinnare - cbkids.se

Vinnare! Tävlingen i samarbete med cb kids är avslutad och vinnaren av presentkortet är utsedd - det blev nummer 49!



                 


Du kan maila mig på [email protected] och lämna dina kontaktuppgifter så skickar jag de vidare till Carola hos cbkids.se. Än en gång, jättestort grattis till dig. :) Stort TACK till Carola som var snäll och sponsrade tävlingen. Tack tack!


Kommentera (0)

Dagens fråga!




Vad ska ni göra på midsommar?

Ja berätta era planer för midsommar! Blir det färskpotatis, sill, jordgubbar, midsommarstång och annat skoj? Midsommar med bara familjen eller stor midsommarfest med släkt och vänner? blir det vanlig fest? Kanske en lugn hemmakväll? Tell me! :-)




Kommentera (2)

Ajajaj!

Jag har ont i mina stackars händer! Jag sopade igår på jobbet, det var så avslappnande att sopa i lugn och ro att det hann gå två timmar innan jag avbröt sopandet för att åka hem. Idag har jag blåsor i händerna och det är INTE skönt. :( Kan knappt hålla något utan att det gör ont.. *tycker synd om mig själv*

Men det är bara att vara duktig och jobba på för det är ingen annan som gör jobbet åt dig. ;) Idag har jag trots det onda rensat rabatter, krattat rabatterna och plockat upp lite blommor på borden. På jobbet finns ingen tid för att lalla runt och åma sig och tycka synd om sig själv. ;)

Nu ska jag ta på mig och krypa ner i sängen, titta på en film tror jag. :-)


Kommentera (3)