Midsommar 2010

Midsommar 2010! Midsommar 2010 är helt klart en dag/kväll/natt jag kommer minnas länge, så kul och trevligt har jag fan inte haft på evigheter. =) Tack till alla ni som var med och gjorde midsommaren riktigt tokbra. =)

Det blev mer firande än vad det var tänkt, firade först hos min pappa, åkte sen hem och tog det lite lungt för att sen knata vidare till en kompis till mig som hade en liten midsommarfest. :) Vi skulle ha grillat där med men nee vi var alla tokmätta så vi höll oss till alkoholen, ja inte mina ungar då utan jag och sambon, sambon drack dock inte så mycket eftersom vi hade lille Liam. Sambon gick hem med Liam runt 22-23:00 och jag fortsatte att festa och umgås. :-)

Slänger med lite bilder från dagen/kvällen/natten, inte så många bilder men några iallafall, det finns fler på min Facebook som iofs är låst men ja ni som har mig som vän där kan se bilderna, några bilder har raderas med. ;) Hihii det blev såklart lite "larvbilder" under kvällen, roliga och pinsamma bilder så ja inga bilder för era ögon. ;)


Nåja här kommer en bildbomb!



Kommentarer

- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback