Efter bilderna på Facebook - rektorn sparkas

Det var en rektor som lade ut bilder på sig själv där han poserar halvnaken och utmanande på internetsajten Facebook. Nu tvingas 53-åringen lämna sin tjänst.

Alltså varför ska han lämna sin tjänst? Varför ska han behöva göra det? Alla har väl minst en bild som är lite utmanade beronde på vem som tittar? Vad är det för skillnad på en man som jobbar som rektor och en man som jobbar med något helt annat? Vad gör honom till en sämre rektor pga lite bilder? När han loggar in på Facebook så är han ju inte en "rektor" utan en vanlig människa, för när han går hem från jobbet så ska han väl kunna slappna av och släppa allt som har med jobbet att göra fram till dagen efter?
 
Alla dehär ungdomarna som har en utmanande bild på sig själv på Facebook ska de sparkas ut från skolan då? eller är det helt okej att de har halvnakna bilder, utmanade bilder för de är ju bara "ungdomar"? Ska alla som råkar ha en utmanande bild på Facebook bli av med jobbet? 

Nee jag tycker detta är helt otroligt galet, helt sjukt. visst man kan "tänka" lite innan man lägger ut såna bilder MEN väljer man att göra det så tycker jag inte det ska påverka ens jobb.

Btw.. tänk om ALLA som lagt ut halvnakna eller utmanade bilder på Facebook skulle bli av med jobbet, då skulle det ju bli massor av jobb lediga och vem vet kanske jag skulle kunna få ett jobb då. ;)


Här kan ni läsa artikeln.


Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)
2009-06-18 @ 11:08:52
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Tycker också att det där är konstigt...minns det där med väder Tone, när hon "vek" ut sig i slitz och trots att hon inte visade upp något så fick hon inte synas i tv-rutan på länge...har dagens samhälle blivit pryda?



Hoppas att allt är bra med er

Kramar

Postat av: hANNA
2009-06-18 @ 13:10:19
URL: http://habber.blogg.se/

Håller med dig! ;)


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback