Fint väder och jag vill bada.. NU!

Gah jag avskyr att inte ha körkort när det är såhär fint väder ute, nee jag får snällt sitta och vänta tills sambon slutar runt 15:00 tiden och hoppas på att han inte är för trött för att åka och bada. Visst jag har blivit erbjuden att få åka med ner till stranden av bekanta men Liam då? ska han stanna hemma själv..? Jag låter ju han inte åka bil utan bilbarnstol, det kan de glömma.

Har ni körkort? eller har ni gångavstånd till sjön..?

Kommentarer
Postat av: Maria
2009-06-30 @ 11:02:08
URL: http://malabuz.blogg.se/

ja vi har ca 2 km till en sjö som vi cyklar och badar i. Den är inte så jätte ren och botten är ju bara skit med stenar. men det är lite svalkande för barnen iaf. Men jag badar heldre i havet men det är ju fler mil dit så det måste man åka bil och jag har inget körkort så jag är oxå beroende av min sambo.

Postat av: malla
2009-06-30 @ 14:02:17

Vet hur de känns..sitter här hemma med tre barn som vill ner till badstranden lika mycket som mig men så är de ju det där med körkort...mannen min har men inte jag..Åh gå hela vägen med barnen i vagnen till Djulö i denna värme vet jag inte om jag orkar.Åh inte blir de bättre av att mannen jobbar tokig tid hela veckan...10:30-20 så åka efter han har slutat jobbet är ju bara att glömma.Vet att dom hade speciella bussar som gick ut till Djulö på sommaren för typ 2år sen..undra om dom fortfarande har så?Har dom de åker jag ut dit med barnen utan tvekan imorron om vädret är lika varmt imorron som idag.Ha en fortsatt trevlig dag i de fina vädret.Kram/Malla

Postat av: Beckah
2009-06-30 @ 14:05:17
URL: http://beckahbitch.blogg.se/

Jag har samma problem MED körkort :-( bilen är ju med mathias i Göteborg. fast jag kan ju åka med någon när Alvin är på dagis men det är ju inte ofta de tillfällena bjuds tyvärr. Dessutom skulle ju han också behöva komma iväg och bada.


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback