Ta livet av sig..?

Hur skulle du göra det? Om du skulle ta livet av dig, hur skulle du göra det? Ja det var alltså min psykologs fråga till mig sist vi pratade vid bokad tid. Jag blev lite paff att hon ställde den frågan till mig, fast igentligen inte konstigt alls att hon valde att ställa frågan. nåväl.. att höra frågan ställas tills sig själv kändes helt sjukt och skrämmande.

Det jobbigaste eller sjukaste kanske man ska säga..? med dessa frågor är att jag nu sitter och funderar på hur jag skulle göra det, hur jag skulle gå tillväga för att ta livet av mig. Det känns lite förvirrat och konstigt att fundera över detta, lite sjukt.

Har ni någonsin funderat på att ta livet av er? Planerat i tankarna hur ni skulle göra det? Kanske har ni försökt..? Många tankar och funderingar..


Kommentarer
Postat av: Filura
2010-04-12 @ 14:17:53
URL: http://www.mysfias.se

Oj, vilket djupt ämne! Jag har försökt ta livet av mig några ggr (det var längesen), och då har det vart med tabletter varje gång. En gång med sömntabletter och en annan gång med nåt annat, minns inte vad nu.Det är självklart lite skrämmande att sitta och tänka på såna här saker, men jag hoppas du inte tar dig till att göra nåt dumt =(

Postat av: Annika Nilsson
2010-04-12 @ 15:14:07
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Det är nog ganska vanligt att dom frågar det - och i många fall tror jag att det är bra. Just för att man ska fundera. Tror även att de grundar många av deras "analyser" på svaret man ger..Jag vet dock hur jag skulle göra. Planerade det in i minsta detalj för ett par år sedan. Jag mådde väldigt dåligt då kan man säga...

Men Idag är tankarna dock mkt skrämmande - finns liksom inte i min värld att jag skulle lämna mina barn...

Postat av: Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma
2010-04-12 @ 17:53:15
URL: http://salkert.se

Skumt att hon frågade det så.

Mina psykologet och läkare har ALDRIG frågat så..

Mer om ämnet självmord dykt upp som dom frågat hur jag tänker.Jag vet hur jag skulle göra och gjort i många år.

Har försökt och många gånger varit nära men alltid (idag säger jag tack och lov) blivit räddad eller hur man ska uttrycka sej.Kram på dej

Postat av: Kadri
2010-04-12 @ 18:04:10
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Det var en djup ämne.

Jag tror vi flesta har nog funderat på det. Definitivt i tonåren.

Postat av: Tonismat.se
2010-04-13 @ 00:53:12
URL: http://tonismat.se

Alltså, jag vet ju inte vad du har för relation till din psykolog, men så här från sidan har jag bara en reaktion, fan vad oansvarigt.

Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar
2010-04-13 @ 06:28:38
URL: http://geshiia.blogg.se/

Filura Oj det visste jag inte, fast kanske inget man berättar iofs, speciellt när man inte umgås irl.Nee du behöver inte vara orolig, jag skulle aldrig kunna göra något sådant hur dåligt jag än mår (lätt att säga kanske?) speciellt inte nu när jag har mina älskade barn.

Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar
2010-04-13 @ 06:31:56
URL: http://geshiia.blogg.se/

Annika Ja kanske.. själv tycker jag det känns jobbigt att de frågade det eftersom mina tankar nu tänker på det väldigt mycket, inte att jag ska göra det utan hur jag skulle göra det OM jag skulle ta livet av mig, vilket iofs inte kommer ske men ja somsagt jobbigt att tänka på något så sjukt.Sjukt eftersom jag inte är självmordsbenägen.

Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar
2010-04-13 @ 06:35:52
URL: http://geshiia.blogg.se/

Korb Ja eller nja.. jag är inte självmordsbenägen, därimot har jag sagt till min psykolog att hade inte mina barn funnits så hade inte jag funnits. Hade inte mina barn levt hade inget funnits att leva för.Jag har aldrig planerat hur jag skulle ta livet av mig om det varit så att mina barn inte funnits, hade väl hoppas på att någon kunde knäppa md sina fingar och POFF så var jag borta typ, snabbt och smärtfritt. ;)Kram till dig med och jag är glad att du är här idag trots att jag inte känner dig irl. :)

Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar
2010-04-13 @ 06:38:17
URL: http://geshiia.blogg.se/

Kadri Ja det blev lite djupt jag brukar inte skriva så djupa saker i bloggen, mest för att vissa personer läser bloggen, personer som jag inte vill ska veta såhär djupa saker för då skäms jag, men nu är det slut på att skämas inför vad andra ska tycka och tänka.

Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar
2010-04-13 @ 06:39:26
URL: http://geshiia.blogg.se/

Tonismat Förlåt men jag hänger inte riktigt med.. vad är det som är oansvarigt..?


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback