Hemma från sjukhuset

Min mamma och Uffe kom och hämtade mig hemma hos mig, när mamma kom upp till mig hade jag lyckats komma till dörröppningen i köket och sen inte längre, stod där halvnaken och bölade. Robin hjälpte mig på med strumporna och mamma hjälpte mig på med byxor och skor.

Hade så ont att jag ville spy, mamma fixade en påse jag kunde ta med om jag kräktes på vägen. När jag kom fram så klarade jag inte av att gå, mamma hämtade en rullstol åt mig som det gjorde grymt ont i att sitta i men mindre ont än att försöka gå.

Det var en lång väntetid eller ja inte på vårdcentralen där kom jag in klockan 13:00 när jag hade tid bokad, jag blev skickad till akuten efteråt och där var de väntetid kan jag lova. Efter cirka en timme i rullstolen och att jag bölat några gånger så klarade jag inte av det längre, jag var tvungen att få ligga ner dock fanns det inga lediga rum men fick ligga på en brits i korridoren, bättre det än inget och det tackar jag för. :)

Sköterskor och läkare kom i omgångar och titta till mig och läkaren kände och klämde, kollade känsel, reflexer m.m. Jag har helt klart mindre känsel i vänstra benet än högra och så har jag en knöl på vänster sida i svanken och området är svullet. Jag ska tillbaka på onsdag-torsdag om inte jag inte blivit bättre och få träffa en ortoped, skulle jag tappa mer känsel i benen och börja tex kissa/bajsa (hua det får vi hoppas inte sker) på mig så var det "söka akut" som gällde oavsätt dag då såklart.

Hur som haver så fick jag smärtstillande och ett par kryckor, smärtstillande för smärtan som blev lite mindre, ja sålänge jag låg ner dvs och kryckor för att ena benet inte funkar på mig. Gud! Jag hoppas verkligen det onda försvinner nu, gärna nu direkt! Förövrigt så kom jag hem från sjukhuset för cirka 30 minuter sen och nu ska jag vila en stund. <3



Kommentarer

- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback