Dagens fråga!




Hur länge får era barn vara ute om kvällarna själva utan vuxen? hur gamla är de?

Jag är nyfiken på hur länge era barn får vara ute själva utan vuxen på kvällen, min äldsta grabb som är 11 år klagar rejält eftersom han inte får vara ute lika sent som de andra barnen på gården och de är yngre än honom.


Kommentarer
Postat av: Therese
2010-07-01 @ 21:20:31

Min 9-åriga son får vara ute till 19,30-20,00 på sommaren, men det är svårt att veta vad som är lagom ibland om dem har jätte kul får de vara ute längre till 21 max om dem är på gården! Hur länge får din son vara ute?

Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar
2010-07-01 @ 21:24:45
URL: http://geshiia.blogg.se/

Therese Jag har sagt senast 20:00 på sommarlov och helger men som du säger har de extra kul eller om de gör något speciellt (kanske spelar kubb osv) så kan jag låta han vara ute en liten stund till och om det är på vår gård. :)

Postat av: Egomamma.se
2010-07-01 @ 23:43:17
URL: http://egomamma.se

Lucas får vara ute till sju om han inte gör något särskilt, men om han t ex vill följa med våra grannar på "kvällsrundan" med hundarna (en slinga i skogen som tar max en halvtimme om man sölar sig) så får han det om det är ok för mina grannar. Håller han sig nära lägenheten (spelar fotboll på baksidan eller cyklar runt på cykelvägen etc så jag kan se honom) kan det vara ok med 20.00 senast, beror lite på hur han skött sig i övrigt under dagen.

Postat av: Karolina
2010-07-02 @ 17:20:13
URL: http://karolina82.bloggplatsen.se

Hej!

vad svårt det där är. Längtar inte tills mina är i den åldern. :) Men som det känns just nu om jag hade haft en 11 åring så hade 20.00 varit okej för mig. På helger och lov. Kram!

Postat av: sara - tävlingar, rabatter och en massa barnmat!
2010-07-04 @ 10:16:30
URL: http://kidzmode.blogg.se/

Det är svårt, jag skulle alltid vara hemma vid 8a, medans min kompis fick vara ute till 10.

Men just sommaren när det är lov om man är hos grannen, ute på gården tycker jag nog 21, om man sköter sig övriga dagen.

Man har ju oftast inga måsten på dagen.

Postat av: sara - tävlingar, rabatter och en massa barnmat!
2010-07-04 @ 10:22:31
URL: http://kidzmode.blogg.se/

Jag babblar lite till, älskar att tycka till ;-)

Jag menar när dom är 11 så är dom rätt stora, dröjer inte många år för när dom är 13-16 då kommer skiter dom totalt i vad man säger och gör vad dom vill i vilket fall. Så jag tror det bästa är att redan innan, visa sig tillmötesgående, att visa en vuxensida tex skriva ner vilka regler som gäller för vilka tider. För då tror jag att även när barnen är 15 och vill ut och festa, att man kan få dom att höra av sig också. Förtroende skapar förtroende.

Jag kan ju tex utgå från mig själv. mina mamma litade inte på mig alls, skulle ha stenhårda tider också, såfort jag blev lite äldre började jobba när jag var 12 också. När jag gick i 9an struntade jag totalt i henne i stället, för hon hade sina regler. Så kunde vara borta 1-2dygn i stället utan att jag sa något.


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback