Pust, suck och stön!

Pust, suck och stön! Japp så låter jag redan nu, långt innan jag ens tagit tag i dagens snöskottning och mer av det lär ju komma efter. ;) Så jäkla typiskt att sambon skulle gå och bryta axeln för det innebär att jag måste göra saker som han alltid gjorde innan utöver det jag gör. Fan jag är ju redan halvdö! Men men det måste göras om vi ska kunna komma ut med bilen.

Annars idag händer det nada, vi ska väl käka gott det är ju trots allt fredag idag. ;) Imorgon kommer sambons bror med familj hit och ska hjälpa oss att skruva lite, kan behövas när sambon är "handikappad" ett tag framöver. Nu strax ska jag ta tag i bäddningen och plocka lite leksaker, sen blir det att fixa sen frukost åt lillemannen som fortfarande sover eller om jag ska väcka honom och fixa frukost först och sen bädda och plocka..

Nåja.. det blir som det blir.. nu kilar jag och fixar innan jag blir för trött av att tänka på snöskottningen. ;)


Kommentarer
Postat av: Jessica-egomamma
2010-02-19 @ 14:19:21
URL: http://egomamma.blogg.se/

Där är nackdelen med att bo i friare boendeformer som villa och radhus. man måste skotta. Vi hyr visserligen radhuset, men vi får inte skottat från dörren direkt.. Fast de är väldigt bra på att ploga gångvägar och sanda måste jag säga. Men ärligt. Nu får det sluta snöa. Förresten. 10-18 mars kommer jag o kidsen till stan, förlåt, hålan.. Peter ska på övning då. Då tänker vi hälsa på er. Bara så du vet. Vill spana in huset ju! Kanske blir det bara jag o Tim för Lucas kommer vara en del hos faster o farmor gissar jag. Men ändå. JAG kommer i alla fall. Ska bli kul!

Pöss på dig!


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback