Borta bra men hemma bäst!

YAY! Äntligen hemma! och 2 dagar tidigare blev det eller ja vi hade tänkt åka hem imorgon men hade stugan tills på söndag klockan 12:00 men vi valde att åka hem idag då vädret var dåligt och skulle bli värre. Vi stannade dock en sväng i Kalmar för att shoppa men helt otroligt nog hittade jag absolut ingenting som jag kände att jag bara måste ha. *förvirrad..?* Mellan 2000-3000 bilder blev det också denna vecka. ;) Så massor bilder att förminska och fixa till om det behövs. Segt men skoj att ha alla bilderna. :)

Vi ska strax åka och handla lite mat och diverse "bra att ha" varor.. typ plåster m.m. till lillbus som var med om en liten olycka i tisdags, mer om det senare. Bilder kommer komma såfort tiden finns. =)

Hejs svejs!

Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)
2009-07-24 @ 19:11:45
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Absolut att det är "borta bra men hemma bäst" som gäller...hellst när man packat upp allt och fått ordning igen hemma ;)



Kommer att bli roligt att se bilder sen :)



Kram!

Postat av: Jessica
2009-07-25 @ 01:09:33
URL: http://nänänä

Tjahapp.. du fotar snart ihjäl dig!!

Bra att ni hade kul, själv har jag också haft kul. Idag har jag nämligen shoppat haklappar, mobil, babykudde och täcke till spjälsäng, plus hämtat ett startpaket med blöjhink och lite annat på babyland i Västerås. Jopp, tillökning på gång. Inte officiellt, så säg inte det.. men omkring 8/11 blir vi fler här.

Inte ens Lucas vet, bara du, jag, peter och hans föräldrar samt ett par neutrala kompisar till honom.

Skälet att mina föräldrar inte vet än, är att de "tar över". När jag skulle ha Lucas så tog det inte ens 2 dagar innan spjälsäng och mobil var monterade och klara hemma hos mina föräldrar. Välment såklart, men jag vill själv hinna vara med på vad som händer och välja ut sakerna..

Därför hoppas jag att du INTE GODKÄNNER DEN HÄR KOMMENTAREN SÅ ATT NÅGON SOM KÄNNER DEM RÅKAR SE..



Dessutom så är jag själv lite i chock fortfarande, jag har nämligen ÅTERIGEN skyddat mig dubbelt upp och sitter nu i vecka 25 ändå! Upptäckten av sparkar var det första konkreta tecknet. (Visst visst, trötthet kanske, men jag har ju varit konstant supertrött i tre års tid, det är normalinställning för mig liksom..)



Vi får se, jag har vägrat vara hemma de kommande tre veckorna så den 25:e är det dags för besök, och sen snarast remiss till aurorasamtal där jag ska tjata mig till ännu ett sövt och planerat kejsarsnitt, och BRA ultraljudsundersökning i Uppsala (de har världens stenåldersapparat här i stan så de vill göra om det för att vara säkra på att det är rätt datering. Så de kommande veckorna kommer jag att försöka njuta av att kunna shoppa det JAG vill ge en bebbe, och att inte springa på kontroller i tid och otid. Har jag klarat mig såhär långt så går det nog bra några veckor till haha.



Trist bara om jag inte lyckas få tag i någon bra kamera innan det är dags, våran är nämligen kaputt :o(

Den som lever får se. Imorgon är det i alla fall inte kamerashopping (vem fan har råd med sånt när man har en inkomst, och barn på väg, hehe) utan det blir att leta upp lite kläder istället, får se om jag hittar något, tycker det är så apdyrt, och jag handlar INTE på tradera, har blivit lurad ett antal ggr där. Blocket MÖJLIGEN.. Men i första hand av välkända och tillgängliga affärer :o)



(NU kan jag se det praktiska med att ev spara lite bebiskläderi de minsta storlekarna, men det är ju typ fyra år för sent, hahaha)



Nu ska jag i alla fall försöka sova lite.

Natti!

jessica


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback