Julfirande nummer 3!

Nu är det äntligen över! Ja denna jul hahaha alla paket är öppnade eller inte kom jag på, barnen har varsitt paket kvar från sambons bror men de får barnen på nyår när sambons bror med familj ska komma hit och fira in det nya året. :) Men annars är allt klart och det känns skönt. :) Vårt julfirande nummer tre blev en lagom "julmiddag", jag gjorde iordning det jag vet att både Robin och Liam äter, det saknas bara en liten grej och det är rödbetssalladen, den var tokslut i affären.

Efter maten öppnade vi julklapparna, Robin fick ett paket som fick honom att bli väldigt frågvis under öppningen och trots att han såg vad det var redan när pappret åkt av så fortsatte han att fråga: Vad är det här..? vad är det här? *tittar på oss* och tittar ner på den öppnade julklappen och frågar igen vad är det här? hahaha jag tror han blev väldigt chockad eftersom vi sagt de senaste åren att sköter han sig inte så blir det ingen ******. I år blev det iallafall en sådan trots att han inte sköt sig hela året, men vem fan kan sköta sig och vara  snäll och trevlig i ett helt år? ;)

Liam fick med några julklappar såklart, mest för att slippa bli avundsjuk av att bara Robin fick öppna paket så vi sparade några från oss så att han fick öppna några med. Det var en lycklig pojke efter att ha öppnat ett paket som innehöll en traktor med släpp + djur, en stoooor kram fick både jag och pappan. =) När Liams paket var öppna så hade brorsan kvar och Liam var snäll och hjälpte Robin att öppna såklart. ;)

Efter julklappsöppningen blev det lite god julfika och julgodisätandes tillsammans med wii, Robin tyckte det var riktigt roligt och ja det blev en del skratt. Kvällen avslutade vi med lite film, Family guy.


 


Kommentarer
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar
2009-12-28 @ 19:42:49
URL: http://beckahbitch.se

bidde det en egen dator? :-)

Postat av: Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Gott Nytt År 2010
2009-12-28 @ 20:13:49
URL: http://alisagonzalez.se

Här kommer det:

Ditt 2010: Du får ett spännande år med många utmaningar. Tempot blir högt och det handlar mycket om materiella ting som till exempel karriär och pengar. Du hinner också med många resor och ett livligt nöjesliv.



Kärlek: En fin försommar och en härlig höst ger dig ett riktigt bra kärleksår. Du vågar visa vad du längtar efter och det lönar sig omedelbart.



Pengar: Rätt år för shopping, handel och smarta investeringar. För det mesta har du turen med dig så 2010 blir ett bra år för din plånbok.

Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar
2009-12-28 @ 20:29:05
URL: http://geshiia.blogg.se/

SVAR: hahaha japp en bärbar var det. ;) Han fattade inte först att det var en bärbar hahaha chockad som fan var han. =)


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback