Juldagen, julfirande nummer 2

Julafton nummer 2! Nummer två firades hemma hos min mamma på juldagen, massor av god mat och lite mer julklappar. Det var riktigt trevligt och mysigt, min moster och min kusin var där med och firade och det har inte hänt på år och dar pga tjafs, ork m.m. men jag måste ju säga att ju fler desto trevligare och jag hoppas de väljer att fortsätta komma följande år som kommer. :)

Shit va julklappar det var hos min mamma och då är detta bara julklappar som ska ges bort, dvs ingen av oss syskon hade med sig paket till sina egna barn eller jo min bror hade inte förstått riktigt vad som bestämts så han hade med sig till sin Coffe men det var inte så många, kanske bara 10-15. Tänk om vi alla hade haft med oss julklappar till våra egna barn med, vi hade fått ätit julmat i ett hav av julklappar. Mysig tanke men nee jobbigt att sitta och dela ut sen. ;)

Tomten var sjuk och trött såhär på juldagen så hans lille snälle hjälpreda kom och hjälpte oss att dela ut julklapparna. ;) När lillnissen började tappa skägget så var det allt dags för nissen att knata hem tyckte vi så de sista julklapparna fick barnen hjälpa till och dela ut. När allt var öppnat och klart togs godis, julfika fram och mammas Ris a la malta. Mumsigt värre =)


Hahahaha lite fler dåliga bilder. ;)  Nu börjar jag fan funderar på varför jag valde ett wii m. tillbehör istället för ett nytt objektiv!!


Kommentarer
Postat av: ann
2009-12-26 @ 12:53:09

julafton två gånger ja vissa har det bra hörru =)

Postat av: Jessica-tre killar och en tjej
2009-12-26 @ 22:56:32
URL: http://tremoten.blogg.se/

Haha, nu skulle prettona på FL läsa.. "det var inte så många paket till Coffe, bara tio-femton stycken".. Herregud, de som svarat i min tråd om hur många klappar de ger och får, de ger bara omkring tre klappar per unge (även sina egna) så SHIIIIT vad bortskämda barn ni har i släkten, haha. (Samma här BTW)

Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar
2009-12-27 @ 11:07:16
URL: http://geshiia.blogg.se/

*Svar:* hahaha men 10-15 st är inte mycket!


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback