Orka! Nu är det slut, jag har skaffat mig en ny goding <3

Jag har ju glömt bort att tala om att jag skaffat mig en ny goding. Helt underbar är han och beter sig inte alls som den förra som visade sig vara skit. Han är så himla fin och jag gillar verkligen att ha mina ögon på honom. Han är bra mycket snällare och absolut inte lika seg som den förra. Det känns så himla bra att sitta med honom och bara vara utan att bli irriterad för minsta lilla sak han gör fel.

Han lär mig nya och gamla saker som jag "tappat bort" så allt känns ganska så nytt för mig och vad är inte bättre än lite nytt som händer och sker? Omväxling förnöjer ju eller hur? ;) Visst ibland blir jag lite frustrerad när det inte går som jag vill men då räcker det med att titta på honom så släpper det. Han är så fin, så fin att titta på och han känns så skön att röra vid. Jag trodde det skulle bli jobbigt att röra vid honom, jobbigt att använda honom då han är långt ifrån vad jag är van vid men det känns och går hur bra somhelst. :)

Han gör mig så glad, Robin och Liam verkar gilla honom jättemycket med. Liam pekar på honom ofta och sträcker upp armarna mot honom och vill komma upp närmre så han ser honom bättre, Liam vill gärna sitta vid honom jämt ja det verkar Robin med vilja men han vet ju att han inte ska det. :) Därimot brukar Robin fråga ibland om han får leka med honom, vilket han såklart får sålänge jag inte vill ha honom för mig själv. ;) Jag måste ju dela med mig lite av honom annars skulle jag vara lite egoistisk och nee egoistisk är något jag verkligen inte är.

Jag kan sakna den förra segisen lite ibland då han var lite "större", ibland har storleken betydelsen måste jag säga. Men jag vänjer mig vid storleken med tiden antar jag, jag får försöka göra det bästa av det då han annars är helt perfekt min lilla goding. :) Han heter ASUS och ja han är sååå underbar! Slänger med en liten tjuvkiksbild på godingen. =)



Kommentarer
Postat av: Maria
2009-04-21 @ 09:42:19
URL: http://malabuz.blogg.se/

Svar. Ja man får passa på när det är billigt och när det är rea.

Bara man uppfostrar och behandlar sitt barn som man själv vill så kan andra tycka vad dom vill. Men jag försöker få andra i min omgivning att tänka lite åt mitt håll.. som till exempel som i julas då Min Dante fick en spis med matgrejer.. då säger farfar att han inte förstår vad han ska ha den till.. det är väll bättre att vi köper en trampetraktor till honom.. då känner man ju bara..ehh suck lixom. Vist nu älskar Dante masikner oxå men syftet med att köpa ett stort utbud av olika leksaker är ju att han inte ska bli så formad och att han kan ha roligt med andra saker med.

Postat av: Milla
2009-04-21 @ 11:10:33
URL: http://sagabus.blogg.se/

Vilken läckerbit du har skaffat dej ;) Grattis :)

Postat av: Jessica
2009-04-21 @ 12:01:17
URL: http://Http://banditkoll.blogg.se

Nice, kan det vara han som satt sprutt på kreativiteten på testbloggen, va? ler Glad för din skull att du har fått en dator som passar dig o dina behov!! Hoppas att han inte kraschar, ibland kan sprillans nya få för sig att göra det.



Postat av: rebecca
2009-04-21 @ 12:16:14
URL: http://geshiia.blogg.se/

Jessica nee fy det får den inte göra!

Postat av: rebecca
2009-04-21 @ 12:19:42
URL: http://geshiia.blogg.se/

Milla aaa en riktigt finfin läckerbit har jag hittat. ;)

Postat av: Emelie - Mamma till Lucas
2009-04-21 @ 12:28:07
URL: http://emlizpemliz.blogg.se/

http://www.stenaline.se



Där hittar du bland annat den båten som avgår härifrån Karlskrona, den vi ska åka :)

Postat av: mellen
2009-04-21 @ 13:48:31
URL: http://mellen.inc.se

HAHA håller med om det där med att stora garderober e fulla av sånt man inte använder men inte vill slänga.!! Sambon e tvärt om han vill slänga allt haha.. Jo många som vill se kort på köket men jag tror jag har det i min bildblogg =) Men kan ta nya :D kram

Postat av: estetmina.blogg.se
2009-04-21 @ 18:42:13
URL: http://estetmina.blogg.se/

hahaha :D ååh en dator :D

Postat av: fru Sätterlund
2009-04-21 @ 20:19:13
URL: http://tesbrandt.blogspot.com

Haha, vad rolig du är :) Kul att försöka lista ut vad du skriver om utan att tjuvkika :)

Kram Therese


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback