Misstag..

Jag skulle ju ha lagt upp upp bilder igår på mitt "misstag" men jag hann inte sitta något vid datorn igår knappt då vi var i Örebro hela dagen och när vi kom hem så kom sambons bror, min bror + tjej över för att titta på hockey med oss, så ja tid fanns det inte så jag får slänga upp bilderna nu istället.

Jag skulle iallafall klippa Liam hade jag tänkt, klippa lite kortare en sist nu till sommaren då Liam är väldigt varm av sig. Jag klippte och klippte och tillslut var det bara lite grann på ena sidan kvar att klippa men Liam började bli otålig och jag störde mig på att jag inte fick det jämt i slutet då Liam inte ville vara still i slutet av klippningen så jag beslutade mig för att ta en runda med hårklipparen.

Det är inte såååå stor skillnad på vad jag hade tänkt mig eller ja jag hade velat haft en till två centimeter till kvar och lite mer frisyr. Jag gillar det inte men det är väl för att jag inte är van vid det än, alla hans lockar helt borta. :( Tur att hans hår växer fort. :) Här under kan du kika lite närmare på mitt hår "misstag".



På bilderna ser ni ännu en tröja på sen när jag var lite. :)

Kommentarer
Postat av: Milla
2009-04-26 @ 10:06:32
URL: http://sagabus.blogg.se/

Jag tyckte det blev bra :) Sötis!

Postat av: Perla
2009-04-26 @ 10:14:28
URL: http://perla08.blogg.se/

Vilken jättefin blogg!!! Snygg layout!

Postat av: Maria
2009-04-26 @ 13:28:02
URL: http://malabuz.blogg.se/

vad söt han blev, vist det var ju en stor skillnad men det växer ju ut igen. jag klippte Dante för ett tag sn och jag bara skek efteråt... det blev en sån stor skillnad. det är inte förren nu som jag har vant mig.

Postat av: Amanda
2009-04-27 @ 12:12:13
URL: http://creyla.blogg.se/

Han blev juh jättesöt! ^^ Och han tycker nog bara det är skönt att bli av med nu när det blir varmare ute. det äxer snart ut igen.

Postat av: Jessica
2009-04-27 @ 13:33:29
URL: http://Http://banditkoll.blogg.se

Jag tyckte det var ett himla gulligt misstag! Han är MYCKET gulligare i kort hår än i långt, då såg han ju ut som en tjej!! ler


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback