Cirkus Wictoria!

Vi var på Cirkus med mina ungar och A:s ungar förra helgen, tänkte bjuda på några bilder. :) Jag tyckte det var helt okej, inget man inte sett förut dock men det är ju alltid trevligt att göra något men jag vetifan om det var värt 1400:- (1400:- för inträde, popcorn, choklad, dricka och ridning) Helt sjukt vad biljetter har blivit dyrt, jag minns när jag var liten då kostade ju en biljett runt 60:- nu låg de på 200-220:- st. Galet!



Kommentera (4)

Shopping och mumsat på massa gott!

Bajs! Converseskorna fanns inte i Liams storlek, så typiskt. :( Men men skam den som ger sig, jag får helt enkelt leta vidare. :) Hittade nya badshorts, kallingar och keps till Liam eller ja Liam valde och mamma betala och Robin hittade en par solbrillor och en t-shirt.

Blev korv med bröd på stan, glass och senare en varsin Slush som förövrigt smakade skit, de var tokstarka i smaken. :( Jag hatar verkligen när saker inte smakar bra när man förväntar sig det. Nåja nu vet vi det till nästa gång.

Nu kom A precis hit så jag ska vara trevlig och sen blir det mat med är det tänkt, är toksugen på mer korv med bröd hehe men hmm.. kanske blir lite tjatigt med mer korv. ;)

Kommentera (3)

Negerhår blandat med svenskt hår

Fredag! och idag kommer mitt lilla hjärta hem över helgen. ♥

Ska ner en sväng på stan och prova skorna på Liam och sen ska jag kolla runt hos olika frisörer på priser och kunnande. Robin ska ÄNTLIGEN göra något åt sitt hår, just nu ser han ut som jag vet inte vad hahaha han har ju så lockigt hår + att han håller på att spara ut det så ja det ser inte alls bra ut och på det så har han så konstigt hår, lixom tjocka hårstrån (tänk er negerhår som är tjockare än svenskt hår och så blanda negerhåret med svenskt hår). Men innan jag ska ner på stan så ska jag sova en stund till.. Godnatt!

Kommentera (0)

Hemma efter lite shopping

Har kommit hem nu efter lite ärenden på stan, blev även en sväng upp till MAXI och Ö&B med. Jag har shoppat massa onödiga saker till ungarna idag + presenter till två personer som fyller år och så en elektrisk kylväska blidde det med. :) Det känns ändå helt okej trots slöseriet med pengarna. ;)

Det blev två stycken målarblock, tuschpennor, två paket med pärlor + snören, två stycken platstationspel, ett barntält (ser ut som en riddarborg), en grej som jag inte vet vad det heter men man sätter en grej på en annan grej och så drar man i ett litet snöre så åker den ena grejen iväg i luften. Någon som fattar vad jag menar? =)

Det blev även en elektrisk kylväska till A som han kan ha med när han jobbar då han inget kylskåp har i sin nuvarande lastbil. Naaaw vilken snäll flickvän jag är va? =) Nee men helt ärligt fan går ju åt flera tusen på en månad när man både käkar frukost, lunch, middag + tilltugg på vägen, och nu pratar jag inte ett par tusen utan flera tusen på en månad. Hoppas på att han kanske kan spara in lite pengar på detta sätt. :)

Det blev inga Converseskor idag, jag vill ha med Liam när jag köper så att han kan prova skorna innan eftersom jag är väldigt dålig på att gå tillbaka och byta om saker är förlitet eller förstort. Liam kommer en sväng i helgen till mig så ska passa på imorgon eller på lördag att knata ner på stan och prova skorna.

Idag blir det även kalas hos min bror, barnens kusin fyller år. Grattis till honom! =)

Vad händer hos er idag då? Det är sol ute, iallafall här. Jag antar att många grillar eller ska grilla, jag är så avundsjuk då jag är toksugen på grillat och inte har jag köpt någon grill än. Jag har dock kollat på grill men vill kika runt lite mer, se vilka alternativ som finns. =) Har ni tips på bra grillar (ska funka för stora familjer så de kan få mat samtidigt) så är de välkommna. :)


Kommentera (0)

Redan torsdag! + Converseinköp?

Hoppla vad fort tiden går, det är ju redan torsdag idag!! Jag ska strax klä på mig och knata ner på stan eller strax o strax, runt 10 går jag nog men tar ju en stund att klä på mig m.m. ;) Funderar på om man kanske ska ta en fika på stan, någon som vill med? ^^

Jag ska bland annat kolla efter ett par skor till Liam på stan, jag är sugen på ett par Converse till honom. Jag tycker det är ballt och snyggt med Converseskor på små barn och inte är de så fasligt dyra heller *tummen upp* Ett par svarta blir det nog, svart matchar ju allt. :) 

Hmm.. fast köpte ju iofs ett par svarta Pumaskor åt honom för några veckor sen, man kanske skulle ta någon rolig färg istället? Fast Pumaskorna har ju iofs en snorgrön puma på och som blinkar när man går.. Jag får fundera lite på detta tror jag.. humhumhumilihum.. eller ska man kanske köpa två par Converse i olika färger? Hur skulle ni gjort?

I-landsproblem jag vet!!


Kommentera (0)

Hallojsan såhär på kvällskvisten :)

Jag har precis kommit ut ur duschen, känner mig så fin och fräsch nu efter att ha legat HELA, ja jag lovar jag har legat hela dagen i sängen. Jag har varit väldigt lat idag, fast har inte mått så bra heller iofs. Liam åkte till sin pappa 3 dagar tidigare än vad han egentligen skulle så jag har ju inte haft någon liten Liam att ta hänsyn till och Robin är stor nog för att klara sig själv här hemma en dag.

Just nu ligger jag och väntar på att A ska komma hit men det dröjer nog minst 30 minuter till innan han är här, vi ska väl äta något, han ska duscha (han kommer direkt från jobbet) och sen blir det väl sängen antar jag, klockan är ju redan 21.40.

Imorgon ska jag göra lite ärenden på stan är det tänkt hur nu det ska gå, äsch nu ska jag väl egentligen inte klaga på att ha ont för jag har faktist blivit bättre i svank, höfter och ben, går dock fortfarande med krykor. Nästa vecka på tisdag har jag en tid hos sjukgymnast, hoppas bara han kan hjälpa mig. Håll tummarna! :)

Nehepp nu blir det nog lite Facebook en stund innan A kommer. :)


Kommentera (0)

Jag vill vinna!



VINSTER


SPONSORER




Jag tävlar hos Mitt Nya Liv om en fantastisk GOODIEBAG !


Kommentera (0)

61 mil och massa timmar senare..

..var vi äntligen hemma igen efter våran tur till Gränna i måndags fast vi gjorde andra impuls saker på vägen som gjorde att timmarna gick. Vi var då som sagt på polkagriskokeriet och tittade lite på hur man gjorde polkagrisar, vi var nere i hamnen vid Visingsö (heter stället så?) och där käkade vi mat och så satt vi en stund i hamnen och tittade, pratade och käkade glass.

Åkte vidare till Vetlanda och tog en fika m.m., på vägen hem åkte vi genom Vimmerby för att kolla in Astrid Lindgrens värld, ja vi besökte inte stället utan jag ville bara se var det låg då jag aldrig har varit där. :) Sen for vi vidare genom Västervik då jag hört att det ska vara fint där, dock missade jag Västervik eftersom jag visst råka somna. ;)

Mitt i allt åkande och mitt i ingenstans (bara grönska överallt) blir Liam akut bajsnödig så vi stannar mitt i ingenstans för att låta han bajsa, men nejdå det går inte försej för "man kan ju inte bajsa i trädgården!" enligt Liam. Han vägrade bajsa fast han var akut bajsnödig och hade ont. Gick inte att få honom att tycka det var ok att bajsa ute om det är akut och ingen toalett finns i närheten. Stackars lilla hjärtat! ♥ Som tur hittade vi ett värdshus senare med toalett så att lillfisen kunde göra sina behov. Kan ju lätt säga att hädanefter blir det att ta med potta, toapapper och våtservetter vid längre turer med bilen. ;)

Jaja Gränna skulle vi till och dit kom vi och hade med oss massa godis hem med såklart. :) Slänger med några bilder, en på Liam påväg till Gränna där han har sina nya solbrillor han valt helt själv (jag försökte få honom att ta ett par svarta men ja han tokvägra, han bara skulle ha de lila.) och sen två bilder från Polkagrisstället. ;)


Kommentera (0)

Drar till Gränna!

Vi ska åka till grännas polkagriskokeri en sväng, aldrig varit där så det ska bli riktigt kul. :) Återkommer senare om hur det var. =)


affarside.html


Kommentera (1)

Påskägg, påskmat och påskfirande

Vi hade ju såklart köpt påskägg till ungarna och såklart hade vi köpt förmycket, allt fick inte plats i äggen så jag skickade A för att köpa några presentpåsar. :)

Utöver godis i äggen så blev det 3st bilar var till småpojkarna, Jonatan fick 3st hot weels och Liam fick 3st bilar från "Cars", Jonathan fick en film och Liam ett playstationspel. Paulina fick playstationspel, en film och ett paket där man kan göra flera armband, Robin fick ett spel till xbox och så fick alla även en liten påse chips. Alla blev så nöjda så. :)

Leta efter ägg fick ungarna med göra, det gillade de ju såklart. :) Påskmiddag blev det med här hemma, dock inte som det brukar vara då vi brukar vara hos min mamma, med min mamma + mina syskons familjer. I år firade vi på olika håll, i varsitt hem. Inte mitt val men man kan ju inte tvinga folk att vilja fira med en när de inte vill. Nåja vi hade en helt okej påsk ändå, den funka. Hade hellre velat fira med släkten men ja man kan inte få allt.

Hoppas alla ni hade en supertrevlig påsk! =)


 

Kommentera (0)

Påskpyssel

Gjorde lite påskpyssel i fredags, målade lite påskbilder och målade ägg. :) Jag, A och 5 ungar, fullt hus och fullt ös kan jag lova. Ena jävlades med den andre och den andre med den tredje osv inte många lugna stunder. ;)

Förövrigt för den nyfikne, här kan man se lite hur vårat kök ser ut, det ska dock tapeseras om, jag HATAR den fula kökstapeten! Köksgardinerna matchar inte heller (men har köpt nya vita gardiner) men ja nu sitter de där och jag orkar inte byta + att jag inte hittat någon köksmatta som passar i köket än.

Och för er som inte "hajjat" vissa saker.. A är den nya mannen i mitt liv. ;) Kan berätta lite mer om honom en annan gång. =)



Kommentera (0)

GLAD PÅSK!

Ville bara önska GLAD PÅSK till er alla som läser här hos mig. :) Vi ska strax äta frukost och sen ska ungarna (har 5 st ungar här just nu) få leta påskägg. :) Jag har bägge mina ungar, A har bägge sina ungar här och så är jag barnvakt åt min syrras unge Nikita. :)

Igår målade vi lite påskbilder och så målade vi ägg som ska mumsas på idag, tog såklart lite bilder men de får ni se senare. Jag har med fått ett färgglatt påskägg, ett riktigt färgsprak men det kommer dröja ett par dagar innan det är hemma här men när det har kommit hem så ska jag allt visa er. ;)


Än en gång GLAD PÅSK till er alla!




Kommentera (1)

Cykel till Liam

Liams pappa har köpt ny cykel till Liam idag, så Liam är en väldigt glad pojke idag och jag antar att han även är lite mallig över sin nya cykel. ;) Jag hoppas jag blir bättre i rygg/svank och ben tills imorgon (önsketänkande) när Liam kommer så han kan visa mig hur duktigt han cyklar. :)

Jag fick en bild på mobilen nyss och visst sjutton ser Liam både mallig och glad ut. ;) Min lille underbare godbit. Saknar honom så mycket men imorgon är det fredag och då kommer han hem till mig. ♥

Kommentera (1)

Trött och ny medicin..

Jag har vilat en stund nu efter sjukhusbesöket.. Det hände inte så mycket på sjukan, jag fick starkare medicin än tidigare. Hade Citadon innan som inte hjälpte och fick nu Tradolan + någon special Alvedon (665mg och man får inte dela dessa). Hoppas det hjälper nu! Jag köpte även värmeplåster som sätts på ondaste stället, ska se om det hjälper.

Jag blev även skickad till sjukgymnastavdelningen för att få tid men var ju inte en människa där så blir att jag får ta mig dit igen efter påsk för att prata med någon.

Jag tog mig fram på kryckorna jag fick låna på akuten men fyfan så jävla ont, illamående och svimningskänsla av att stå och att försöka gå. Fick även stanna några gånger där det gick att sitta så jag kunde lägga mig ner några minuter annars hade jag fan dött.


FYFAN säger jag bara!

Kommentera (0)

Härda ut..?

Hmm.. ska jag ringa sjukan om mitt onda (skulle höra av mig igår-idag om jag fortfarande hade ont) eller försöka härda ut över helgen? Det ju hända att jag bara behöver ett par dagar till för att det ska gå över + att jag kanske slipper träffa läkare, avskyr läkare och sjukhus.

Funderar funderar..



***Uppdatering***


Har ringt nu och de ska ringa upp runt 9:10. :)

Kommentera (0)