Cirkus Wictoria!

Vi var på Cirkus med mina ungar och A:s ungar förra helgen, tänkte bjuda på några bilder. :) Jag tyckte det var helt okej, inget man inte sett förut dock men det är ju alltid trevligt att göra något men jag vetifan om det var värt 1400:- (1400:- för inträde, popcorn, choklad, dricka och ridning) Helt sjukt vad biljetter har blivit dyrt, jag minns när jag var liten då kostade ju en biljett runt 60:- nu låg de på 200-220:- st. Galet!



Kommentarer
Postat av: Mary
2011-04-30 @ 17:22:59
URL: http://justinlife.bloggplatsen.se

Oj, vad dyrt det var!

Jag var på cirkus viktoria för ca 25 år sedan då hade de en stor elefant som knappt fick plats i den lilla manegen, var lite såläskigt sådär:)

Postat av: Marielle
2011-05-01 @ 23:47:05
URL: http://mariellejensen.se/blogg

aaaah, jag har ju väntat på dig på msn hela dagen haha. Jag har gjort massa redan, har gjort en header också :S Och den har bilder, så shame on me typ. Självklart kan du ju ändra dig gällande den och nu står det ditt nuvarande bloggnamn men ja, du kan ju kika. Jag är säkert helt ute o cyklar med allt men jag har ju inte fått någon respons så jag har mest kört på i brist på annat. Kolla http://mariellekarusell.blogg.se/designtestb/ -observera att det bara är just förstasidan som är fixad = inga länkar (kommentar-sidan osv) fungerar som det ska. Men ja, kika och släng in en kommentar till mig sen. Inga problem om du vill ändra grejer.

Postat av: Marielle
2011-05-03 @ 16:31:07
URL: http://mariellejensen.se/blogg

hejhej, jag skulle bara säga att jag inte riktigt tagit tag i dina ändringar än, men ska göra det snarast :) Skola och så ju, så jag är alltid helt slut på kvällarna hah.

Postat av: Marielle
2011-05-03 @ 23:45:19
URL: http://mariellejensen.se/blogg

hej igen. Jag har gjort liiite ändringar nu, med headern och färger osv. Men du hade ganska mycket specifikationer angående vad de där flikarna i headern ska innehålla och det är något som måste göras när jag är inne och lägger in allt i din blogg då det har med kategorier och inlägg att göra, så det blir rätt länkar :)

Kika in på sidan igen http://mariellekarusell.blogg.se/designtestb och se om du gillar headern. Jag kommer sitta med det här efter 21.00 imorgon om du har tid då så logga gärna in på msn runt den tiden. Jag lär dock vara inloggad från 19.00 ungefär så om det är en bättre tid för dig så är det bara att skriva! :)


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback