Det trycker på fortfarande..

Det trycker på fortfarande och jag har ont till och från fortfarande men inte regelbundet. Imorse kom det ut en massa tjockt kletigt slem och nu vid lunch kom det ännu mer, kan vara mer av slemproppen kanske? Min BM trodde det kunde vara det. Hade ju liknande för 1-2 veckor sen, massa tjockt, riktigt kletigt slem som kom då. Jag vet, jättetrevligt att berätta om. ;)

Det är bara 15 dagar kvar till BF och jag hoppas bebis stannar ett tag till, har inte riktigt tid att föda barn just nu hehe. Takvaggan är inte klar än och imorgon ska min mamma flytta och behöver A:s hjälp så det vore dumt att föda barn då eftersom det bara är A och Uffe som ska hjälpa min mamma med flytten. Hon behöver all hjälp hon kan få.

Nu kändes det som om "något" kom igen, japp det känns när det kommer ut då det är tjockt och kletigt och samtidigt hade jag en liten "värk", hmm.. Ska det vara så? Har aldrig tidigare vid mina graviditeter känt eller sett slemproppen. Jag kanske bara är ute och cyklar..? 


Dags för toabesök! ;)

Kommentera (5)

Gravidmage v 38

Nu snackar vi STOR som ett hus! ;) Gravidkilona verkar ha satt sig just på magen och runt där på sidorna, trots att jag känner mig gigantisk och tycker att jag ser gigantisk ut så har jag bara gått upp 7kg om man räknar från inskrivningsvikten MEN efter inskrivningen gick jag ner 6kg så om man räknar med de så har jag gått upp 13kg sammanlagt. Känns dock som om jag gått upp runt 100kg. ;)




Kommentera (2)

Det trycker på!

Robin, min äldsta grabb lagar pommes och hamburgare! Så duktig så. :-) Jag vågar knappt röra mig/stå upp, trycker på då och ibland kommer det värkar (dock inte regelbundna) men de har hållt på sen imorse och nee jag vill inte åka in till förlossningen då A jobbar och kommer hem hit till stan imorgonbitti runt 6:00.

Håller tummarna på att det lugnar ner sig snarare än att de börjar bli regelbundna och med några minuters mellanrum. Haha vet inte ens hur ja ska komma in OM jag skulle behöva, bara hoppas på att Uffe o mamma kan köra med tanke på att A jobbar. ;-)

Kommentera (1)

Kappahl favoriter!

Tänkte dela med mig lite av några av mina favoriter till bebis från Kappahl. :) Visst är de fina? Jag är grymt sugen på dessa plagg till vår kommande flicka. Det finns även en jeansklänning från Newbieserien och matchande strumpbyxor till koftan längst ner på bilden här som jag är sugen på, de fanns dock inte med på Kappahls hemsida. Mycket fina plagg tycker jag. :)



Kommentera (0)

MVCbesök idag!

MVCbesök idag som gäller.. känner mig inte riktig kry än, har en sjuk huvudvärk, näsan rinner fortfarande och halsen gör ont, tror dock inte att jag har feber längre, skönt det. Jag tror vi skulle disskutera en förlossningsplan m.m. idag så lika bra att gå dit. Jag vet redan dock hur jag vill ha min förlossning, som med Liam bara citadon och lustgas som smärtlindring OM inget annat behövs. Behöver de tex göra kejsarsnitt så kan ju en ryggbedövning vara bra att ta. ;)

Nu frukost och sen klä på mig och Liam.

Kommentera (0)

Sjuk..

Ligger sjuk här hemma.. feber, näsa som rinner, huvudvärk osv och jag orkar inte uppdatera bloggen. Liam kom med halsfluss sist (förförra fredagen) och efter det har vi alla varit sjuka här och jag och Robin är fortfarande sjuka. Det känns dock som om jag är på bättringsvägen, jävligt skönt det!

Nåja nu vet ni varför det är så tyst här..

Kommentera (2)

Liams önskelista!

Liam fyller 4 år den 16:e november, om 26 dagar alltså så det är inte alls långt kvar. Min lille kille blir hela 4 år! Såfort tiden gått. Liam har ju såklart en önskelista. =)


* Bleybladebana
* Bleyblade
* Trumma (en man kan hänga runt halsen)
* Gitarr
* Skatebord
* Hjälm
* Skydd (knä, handledsskydd och armbågsskydd)
* Nintendo DS
* Lego (Duplo)
* En fisk (en riktig)
* Kläder i stl 104

Kommentera (1)

Julklappsinköp!

Japp idag har jag köpt Jonthans och Liams första julklappar, det är nog lika bra att börja köpa i tid är ju lixom inte en unge som ska ha utan fem stycken och så kusinbarn på det.

Har ni börjat köpa julklappar än eller när börjar ni köpa?

Kommentera (1)

Och så gick det..

Jag skulle ha kikat in igår efter sjukhusbesöket men nee jag orkade inte, sov nästan hela dagen istället då jag mår dåligt.. feber, halsont och rinig näsa.

Hur som helst jag gjorde viktuppskattning på bebisen igår som sagt och lilltjejen vägde BARA 3900!!! Bebis har gått upp 700g på två veckor, huvudet var 9,7 dvs 38,88 i omkrets, vad är normalt huvudmått? Ingen igångsättning pga diabetesen fattade jag det som..? Minns inte riktigt vad han sa då jag mådde dåligt. Jag fick ny tid för nytt UL om två veckor.

Hur sjutton ska jag klara av att klämma ut denna unge!? Visst de kan ha räknat fel men tänk om de inte gjort det? och ungen lär ju växa mer antingen jag vill eller inte. Vissa av mina vänner på Facebook säger att det är lättare att klämma ut en stor bebis än en liten, hoppas det stämmer för jag vill inte göra kejsarsnitt.


Kommentera (6)

Viktuppskattning!

Idag ska vi till Eskilstuna på viktuppskattning, göra ett ultraljud. Ska bli intressant att se vad de säger om jag blir igångsatt tidigare eller inte, om inte så är det ju bara 22 dagar +/- kvar. =)

Det närmar sig med stormsteg hörni och jag är så himla nyfiken på vad för liten krabat som bor inuti hos mig, hur hon är och hur hon ser ut. <3

Kikar in senare och berättar hur det gick på UL:et.

Kommentera (1)

Barnens nya vänner

Ungarna har fått nya vänner! Två stycken sköldpaddor, Robin har velat haft sköldpaddor sen han var runt 6 år men ja det har både kostat förmycket och sen har jag vetat att han aldrig skulle ha klarat av att ta hand om de själv och jag har inte riktigt haft lust till att städa och ta hand om djur.

Sköldpaddor och tillbehör kostar massor nu med men dessa sköldisar + tillbehör fick vi gratis av en familj, dock måste det fixas större akvarium till stackarna, detta är ju förlitet känner jag så nu letar vi förfullt efter ett gratis eller ett väldigt billigt stort akvarium.

Hojta gärna om ni vet någon som vill skänka bort eller sälja ett stort akvarium billigt.



En av sköldisarna!


Kommentera (0)

Gravidmage vecka 37

Magen i v 37, börjar känna mig rätt stor eller neee det har jag känt ett bra tag. Magen har sjunkit riktigt mycket med, syns kanske inte här men det syns när jag står upp. Nu är det inte alls långt kvar tills bebis är här. <3




Kommentera (2)

Ny vecka igen!

Jag har varit dålig på att uppdatera vilken vecka jag är i, ja ni vet de inläggen där jag skriver om varje vecka osv. Nu känns det inte som om det är någon idé att skriva om fler veckor, är ju bara cirka 4 veckor kvar och massa veckor som är missade. Ännu mindre veckor kvar OM jag blir igång satt men det vet jag inte än, jag ska till sjukan på onsdag igen för att göra ännu en till viktuppskattning på bebisen.

Undrar hur snabbt det blir en igångsättning om de väljer en sådan, brukar det gå fort när de väl bestämt sig? Jag antar att det är olika beroende på. Man kan ju alltid hoppas på att jag kan gå full tid ut endå, slipper det kännas så stressigt.

Kommentera (0)

Vad blir det för mat?

Vad blir det för mat? Jo ugnspannkaka som min äldsta grabb Robin gjort helt själv. *STOLT* (Liam smörjde plåten) Mina grabbar är så duktiga så tycker jag. <3 Robin brukar inte så ofta laga mat då jag är rädd för att han ska göra illa sig, bränna sig men ja han är 12 år så det är väl dags att börja släppa lite på överbeskyddandet och låta han lära sig + att de nu i årsklass 6 börjat med hemkunskap så passar ju bra att han får hålla på hemma med.



UGNSPANNKAKA

Ingredienser:

2½ dl mjöl
½ tsk salt
6 dl mjölk
3 ägg
3 msk smör


Gör såhär:
Värm ugnen till 225 grader.
Blanda mjöl och salt i en bunke. Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet. Vispa i resten av mjölken och äggen. Om du har tid - låt gärna smeten svälla i cirka 30 minuter. Smöra en rymlig ugnsfast form och häll i smeten. Grädda pannkakan i ugnen i ca 20-25 minuter.

Kommentera (1)

Godmorgon..

Gud så dålig jag har varit och bloggat på sistoende men jag är så trött, så trött men det är mitt eget fel då jag tex slutat med järntabletterna men jag ska dock börja igen för det funkar inte utan de tyvärr. Hur som haver jag ska försöka bli bättre på bloggandet igen. ;)


Kommentera (4)