Praktik, dag ett!

Praktik! Idag har jag plockat upp massor av blommor på bord, sorterat massor av blommor, planterat blommor i 6 stora blomlådor som skulle ut till något företag (lol första dagen), fixat en dekoration och spanat runt lite på praktikstället. :) Det är inte mycket jobb, inte för den som är van iallafall, för mig blev det lite halvjobbigt i ryggen av att plantera alla blomlådorna (i en icke bra position) men det var det helt klart värt. :)

Jag ser fram emot att bli starkare i både rygg och armar, bli lite solbränd, gå ner i vikt (en tjej som har jobbat där i några månader har minskat 10 cm runt midjan sen hon startade sitt jobb där), lära känna nytt folk, lära mig saker som är bra för mitt psyke och såklart lära mig massor om blommor och trädgård. :) Dag ett har varit toppen!

Nu måste jag vila en stund, kroppen säger det. Senare idag är det då tänkt att en recension ska upp på bloggen och två nya tävlingar. :) Hörs senare!


Kommentera (3)

Dagens outfit

Dagens outfit! Jag hinner allt med en liten dagens outfit innan jag trampar iväg till praktiken. Dagens outfit består av tröja från Snoffs, Byxor från maxomorra och strumporna är med Pippi Långtrump på, vet inte vart de kommer ifrån, åhlens kanske? =)





Tröja: Snoffs
Byxa: Maxomorra från Kido
Strumpor: Pippi Långstrump


Kommentera (0)

Dags för praktik!

Idag gäller det! Hehehe eller ja det är första dagen på praktiken och det känns läskigt men samtidigt riktigt bra. :) Det kändes otroligt bra i onsdags då jag var där och träffade ägaren och hennes ena medarbetare, det lixom kändes i hela kroppen att detta kommer bli otroligt bra. =) Jag kände mig välkommen redan då i onsdags och sånt tycker jag jätteviktigt att man känner redan vid första samtalet, tummen upp för den känslan! =)



Kommentera (1)

Sandaler säljes

Snygga sandaler! Sandalerna är från Vincent och är i storlek 21. Sandalerna är svarta med vita detaljer. Använda 1-2 gånger i någon timme så de är verkligen i superfint skick.

Pris: 250:-

Betalning sker till mitt konto hos Swedbank, frakten är efter postens portoavgift.
Är du intresserad? Lämna en kommentar i detta inlägg eller maila mig på [email protected]




Kommentera (1)

Morsdag!

Morsdag! Jag blev väckt med blommor och kaffe imorse, jättegulligt tycker jag. :) Blev såklart smörgåstårta senare på dagen, en perfekt morsdagstårta eller vad säger ni..? ;) Jag älskar smörgåstårta så för mig var det perfekt, en tårta som man inte så ofta äter heller konstigt nog, det är ju inte direkt en prinssestårta med massa grädde och socker.

Barnen, sambon och duktiga jag tog tag lite i lägenheten idag med, låg ju flera veckors tvätt på vardagsrumsbordet och tv rummet därnere har varit full med kartonger sen vi flyttade hit. Men nu ni så är all tvätt borta. Vi har iofs tvättat två nya tvättar idag så bordet kommer väl snart bli fullt igen med rentvätt. ;) Nu precis har vi avslutat morsdagfirandet med att åka och köpa glass. Glass är gott! Mumsilimus! :)

Jag ska försöka skriva klart en recension nu, sen blir det duschen för att avsluta kvällen med en film i sängen. Imorgon är det dags för första dagen med praktik i blomhandel, ser fram emot det som sjutton. :) Jag är bara rädd att mitt mående ska förstöra detta med praktiken, visst jag har medicin kvar som läkaren sa att jag skulle ta vid behov men vill ju helst inte göra det. Jag håller tummarna på att mitt mående blir bättre såfort jag lämnar hemmet, blir barnledig och kan slappna av lite mer, inte tänka på att ha koll på lillgrabben hela tiden.

Oj vad negativt inlägget blev nu, piffar upp det genom att säga: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTASTE TINA! Tina är då en underbar och älskad vän till mig. :)

Nehe.. dags att pilla lite recension nu, får passa på när Liam är upptagen med att äta godis och tittar på Små Einsteins. Nej Liam äter inte godis bara på lördagar. Jag försöker vara en perfekt mamma men ibland funkar det tydligen inte. ;)


Kommentera (0)

Jag har gjort en tårta!

Namnam! Jag mår dåligt och när jag mår dåligt vill jag försöka koppla bort det om jag kan så jag bestämde mig för att göra en fin smörgåstårta. Jag har varit sugen på det i några dagar, ja sen kossan Egomamma nämde att hon hade ätit smörgåstårta. Så ja jag tänkte whatahell jag gör en jävla smörgåstårta eftersom jag är så himla sugen på just det och så blir lättare att koppla bort tankarna med när man är koncentrerad på att göra något roligt. :)

Blev en smörgåstårta med två olika smetar.. ena var med tonfisk, lök, majonäs och creamfresh. Den andre smeten var med riven ost, ägg, majonäs och creamfresh. I bägge smetarna blev det både salt och svartpeppar med. Tårtan har creamfresh utanpå och garnerad med sallad, gurka, tomat, paprika, ost, skinka, citron, ägg och räkor (äggen under räkorna). Supersmaskens!

Vad tycks..? Visst blev den lagom fin? :)




Kommentera (7)

Bloppis loppis säljes









Kommentera (0)

Jag är trött och seg i kroppen!

Trött! Känner mig trött och seg i hela kroppen, fattar inte när den känslan ska försvinna. Är trött hela jäkla tiden och jag blir tokig snart på det, vill ju må bra och vara pigg. Känner att bloggen blir lidande ja inte för att bloggen går före mitt mående men det känns jäkligt illa då jag har saker som ska upp i bloggen, recensioner och tävlingar tex, saker som jag lovat att få upp. Mina privat inlägg är inte så viktiga eftersom det inte är några måsten utan de skrivs ju för att jag vill skriva de.

känns så himla jobbigt när man har så många måsten! Dumt att man inte vet hur man ska må i framtiden redan innan man lovar saker. Men jag SKA ta tag i alla måsten som har med bloggen att göra, såfort som möjligt.


Kommentera (3)

Dagens fråga!



Du köper godis till dig själv, det är alltså ditt godis. Dina barn såg när du handlade det och de ser när du äter det.. frågan är: Bjuder du dina barn på godiset du köpt till dig själv eller äter du upp det själv framför barnen eftersom det är ditt? Skulle du kunna äta en chokladkaka när dina barn ser utan att ge de en liten bit?



Kommentera (11)

Bästa med att fylla 20år är att få köpa sprit lagligt.

Sprit ska det vara! Kikade in på Amirs blogg och såg att han fyllde år, GRATTIS! Han fyller 20 år vilket är den åldern man måste ha för att köpa alkohol lagligt från systembolaget. Det skönaste med att fylla 20 år enligt Amir är att få handla på systembolaget.

Ehhh ärligt systembolaget..? Är det de man ser fram emot mest nu förtiden? Att kunna handla sprit på bolaget? Har jag gått och blivit gammal och präktig tro? Hahahaha otroligt pinsamt att läsa iallafall. ;) 

Än en gång grattis Amir, hoppas din shoppingtur inne på systemet inte blir dagens höjdpunkt såhär på din 20 årsdag. Kommer det vara dagens höjdpunkt lär du nog tyvärr få en skittråkig födelsedag. GRATTIS!!




Kommentera (1)

Leverfläckar

Vårdcentralen! Jag har precis ringt vårdcentralen och sitter nu och väntar på att de ska ringa upp. Robin, äldsta grabben har nämligen en hel hög med leverfläckar på halsen som växer och med tanke på att vi faktist har cancer i släkten så är det lika bra att kolla upp de. Det är såklart ingen fara men lika bra att kolla upp det ändå.

Jag borde igentligen ringa åt mig själv med men mer för att jag vill ta bort en som jag har pillat på, en som kliar, svullnar och blir väldigt öm ibland. Ibland börjar den blöda med men det är ju eftersom jag inte kan låta bli att klia och pilla. ;) Varför känns det alltid som att det inte är lika viktigt när det gäller en själv? Det blir ju aldrig av att man ringer för sig själv. ;)


Kommentera (5)

Det finaste någon kan få


Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan vad du än är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå, att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Alla har något bra
Något som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig och även till mig
Att se till att allt ordnar sig

Sprid glädje och du får dubbelt upp
Älska och du förstår
Får mig att förstå, att en vän som är så
Är det finaste någon kan få.


Kommentera (0)

Tjabba tjena hallå!

Halloj! Har massor att säga men ingen ork känns det som, trist. :( På måndag börjar min nya praktik som kommer äga rum i en blombutik/handel, ser fram emot det sjukt mycket iallafall. :) Ja hmm.. annars då..? satt på stan och fikade idag med min mamma och en gammal bekant, pratade massa blaj osv. ;) Hahaha nee jag har fasiken absolut inget vettigt att säga just nu. ;) Jag tar och börjar med maten istället, det blir tacos här hos oss idag. Vad blir det hos er?

Fresten.. fick skoj post idag. ;)


Kommentera (2)

GRATTIS TILL KATRIN OCH BINGO!


Stort GRATTIS till Katrin Zytomierska och Bingo Rimér
till deras lille prins Ringo som äntligen har kommit! :-)


Bild lånad från Finest.se


Kommentera (0)

Shoppat lite!

Shoppat! Idag har jag shoppat upp sambons pengar, njaa inte alla pengarna men lite. ;) Dock bara saker som behövdes till Liam såklart, hoppas ingen börjar gråta tårar för de..? Ja att jag använde sambons pengar som han har jobbat ihop så jävla hårt medans jag går hemma och är bortskämd. Nee hehe skämt och sido. ;)

Det blev lite shorts till Liam eftersom han bara har ett par som var lagom till honom i år, blev ta 3bet2, två likadana shorts eftersom det bara fanns två sorter som jag gillade. Jeans passar ju till allt med så det blev ju perfekt. :)

Liams nya regnställ från Name it är det sämsta jag varit med om!!! han blev ju förfan blöt rakt igenom!!? Jag fattar inte varför det stod regnset på hemsidan där jag köpte det då det snarare är ett set som passar för att inte bli smutsig, dvs uteset men inte regnset. Jävla skitset! ;) Nåja det funkar som uteset för icke regniga dagar. ;) Hur som haver så blev det ett nytt idag, hade velat haft det gröna från PoP men var ju tvungen att ha regnkläder idag och inte om 1-2 veckor så jag fick snällt ta ett annat set. Blev även ett par regnstövlar från Tretorn då Liams andra var försmå. Jättesnygga! :-)

Jag hittade även en jättefin vår och sommarjacka till mig för 700:- den blev tyvärr inte så himla bra på bild så den struntar jag i att visa (ja om ingen jättegärna vill se bild? då kan jag såklart fota bara för att, det är bara att hojta till isåfall) Jag hittade den på Kappahl iallafall, den var ljusgrå, lite längre i modellen och i halsen var den hmm.. lite puffig? Jag trodde det var en luva först men det var det inte. Det bästa med den var att man såg smalare ut och det gillar vi. ;)




Kommentera (1)