Snart är vintern här!

Brr brrrr, det börjar bli riktigt kallt ute. Jag höll på att frysa ihjäl imorse och då hade jag ändå min vinterjacka på mig, helt galet vad kylan kom fort. Jag gick igenom Liams vinterkläder för någon vecka sen och tog fram allt i storlek 86-92 och igår provade vi alla vinterkläder för att ha lite koll på vad som passade och inte passade.

Den oranga windstoppern + skaljackan funkar under vintern men jag funderar på om man kanske skulle ta och köpa en jacka till som matchar de röda och svarta termobyxorna. Det är alltid bra med en extra jacka.

Allt är klart förutom tjocka vintermössor (tunna höstmössar har vi massor av) och jag vill ha en i svart och en i rött, en svart fuskpolo vill jag med ha då Liams svarta är huxflux borta och så behövs nya vinterskor. Vi köpte ett par fodrade slaskstövlar häromdagen som funkar på vintern, men jag vill ha ett par (eller två par) vinterskor till i svart och helst från Vincent eller Kavat för de skorna gillar jag skarpt.

Overallen längst ner till vänster blir det nog att skippa, den såg så stoooor ut på min tunnis, så är någon sugen på att köpa den för en billig peng är det bara att hojta här i en kommentar eller maila mig på [email protected]. =)



Sitter och funderar på om jag missat något..


Kommentera (3)

Dagens outfit

Ojojoj så grabben växer! Ja det känns som om alla kläder blir små och tajta på en gång, han hinner ju knappt använda plaggen känns det som. Trist. :(



Tröja: Bägge är ifrån Lindex.
Byxor: Lindex
Strumpor: Lindex


Kommentera (2)

Shopping, slaskstövlar

Jag måste ju visa de nya slaskstövlarna vi köpte häromdagen. De heter Slusher och designer är Bente Helstrøm. Stövlarna kostar 299:- vilket är ett helt okej pris OM det visar sig att skorna är bra, varma och hållbara. :) De fanns i rött och blått (jag hade velat haft svarta.)

* 100% vattentätt
* Uttagbar och värmeisolerad termosula
* Sula med bra grepp
* Förstärkt hälkappa
* God passform med extra plats för tårna
* Reflexer
* Namnlapp


Kommentera (3)

Theosmami

Theosmami har jag lekt hos. Jag har fått tillåtelse av Theosmami att få leka ihop en layout/design åt henne så kila in och titta vetja och kom gärna tillbaka och tala om vad ni tyckte. :)

Den är dock inte helt klar, någon liten text ska stå under hennes bloggadress på header och footern ska sitta ihop med resten, jag har dock inte listat ut än hur jag ska få ihop det. Någon som vet? :)

Klicka HÄR för att komma till Theosmami!


Kommentera (5)

Paket =)

Trevligt med post, speciellt om man får paket. =) Beställde en julklapp till Liam för några dagar sen och idag kom den. :) Vad det är talar jag dock inte om för det får ni se sen till julafton, men priset var iallafall 299:- så nu kan ni sitta och fundera på den ni. ;)

Igår fick vi också paket eller en avi så vi kunde hämta ut ett paket, men det var bara ett tråkigt paket på 3,2kg från äldsta grabbens pappa med massa kläder i. Jag vill ju ha roliga paket!


Kommentera (2)

Halva stan bortblåst..

Eller ja riktigt så illa är det kanske inte. Men frågan är har det blåst inatt eller har det blåst..? När jag var påväg till dagis med Liam imorse var det riktigt kallt och det blåste. På vägen till dagis så går jag förbi massa nerblåsta trädgrenar vid sjukhuset, jag går förbi ett parasol som ligger uppochner, jag går förbi ett bord + stolar som ligger hullerombuller, jag går förbi en stor grön balkongmatta som ligger på vägen och jag går förbi ett träd som gått av och ligger ner på marken. Så ja.. det måste ha blåst riktigt ordentligt inatt.

Hur har vädret varit hos er och hur är vädret nu? kan det tänkas att det kommer en väldigt kall höst och en tidig vinter i år? vad tror ni? det har tydligen redan snöat på vissa håll.


Kommentera (1)

Vilka jävla människor det finns!

Vilka jävla människor det finns! Jag mår illa och undrar hur sjutton folk tänker när de gör något så förbannat grymt mot ett barn. Detta är bara ett videoklipp av många som handlar om småbarn som blivit misshandlade till döds av "nära och kära". Hur fan kan de med att göra så? Vadsjutton har barnet gjort dem för illa? Nee.. jag finner inga ord.. jag önskar att det fanns ett sätt att se innan folk får barn om de är lämpliga som föräldrar.

Jag hoppas alla människor som gör som dessa två idioter blir straffade riktigt ordentligt och får en jävla våldsam död, helst en död 100 gånger värre än den död som de utsatte barnet för! Jävla idioter!


Kommentera (1)

Dagens outfit

Slänger in en dagens outfit trots att bilden blev jättemysko. Jag har försökt att fixa till bilden lite i färgerna då bilden verkligen var jätteljus,  bättre blev det men inte mycket, tröjan ser fläckig ut men det är den givetvis inte.



Tröja: Polarn o. Pyret
Byxa: Tuffer
Strumpor: Lindex


Kommentera (2)

Då var det måndag igen..

Godmorgon på er! Det har inte blivit så mycket uppdaterande här i bloggen de senaste dagarna då jag haft otroligt ont och knappt kunnat sitta stilla. :( Igår hade jag så ont att Diclofenac och alvedon inte ens funkade för mig, ont så jag mådde illa och kände mig lite yr av smärtan. Kan ju tala om att det inte någon hit att åka iväg för att gå i affärer när man har så ont. Nåja nånting ur det onda blev det ju såklart, nämligen två födelsedagspresenter och ett par fodrade slaskstövlar till Liam och så blev det utemat (alltid gott) och glass. :)


Klockan tickar på nu och det är dags att koka lite havregrynsgröt åt ungarna. :)


Kommentera (2)

Igår kom den äntligen! *ej för känsliga*

Igår kom den äntligen! Ja jag talar såklart om min försenade mens (2 månader och 10 dagar sen). Jag vaknade av att jag hade ont och mådde lite illa, gick på toa och där kom den, dock lite men mer än några droppar. Under dagen som gick fick jag ondare och ondare, mådde illa, kände mig yr och till och från lite svimfärdig pga det onda och blödningen ökade ju längre dagen gick.

Jag satt igår och sitter nu och väntar på att det ska "smälla till" och komma ut massa skit, mensen var ju ändå borta 2 månader och 10 dagar. Det måste ju finnas massor som vill komma ut tycker jag, iallafall med tanke på att jag brukar ha riktigt rikliga blödningar. Jag känner mig ganska orolig för smärtan eftersom jag utan att mensen hoppar sig brukar ha riktigt massa ont.

Jag tycker det är skönt att mensen kom, då slipper jag sitta och vänta på den och jag slipper göra massa dyra test som visar minus. Ikväll ska jag ta mig en eller två doodles och njuta av framför datorn. Jag har ju inte velat druckit något ifall att det hade varit någon liten bebis i magen.

På måndag kilar sambon in på apoteket och köper ägglossningstest och när mensen är över är det dags att fortsätta "tillverkningen" av bebis igen. :)


Kommentera (7)

Tävling hos familjebloggarna.se

Lite extra "reklam" för min blogg är ju aldrig fel och vem vet kanske är det några nya som hittar hit och gillar just min blogg. =)

bloggen

Jag vill synas på familjebloggarna.se, vill du?
Var med och tävla om en plats här!


Kommentera (1)

TVgluttare!

Liam brukar ibland titta på TV. Liams favoritkanaler på TV:en är Barnkanalen och alla natur/djurkanaler och när han väl tittar så är han helt inne i TV:en och man får knappt någon kontakt med honom.

Ibland sitter han och skriker NEEEJ! NEEEJ!! till de i TV:en, tex då ett djur jagar ett annat djur för att äta eller om någon ramlar och gör sig illa så låter han ledsen och säger: ohhh... neeej.. och gör en ledsen min. Är det något skojigt kan han sitta och le för att sen börja fnissa och det slutar med ett tokskratt. =)

På bilderna nedan ser ni såklart en liten go och glad kille som är helt inne i TV:en och brister ut i ett tokskratt.  =)


Kommentera (2)

Dagens outfit

Slänger in en dagens outfit på en sur liten Liam, sur för att inte få göra som han vill med mammas kamera. Men nej.. den är ajabaja. ;)




Tröja: Kapphal
Byxa: GeKås
Strumpor: Lindex


Kommentera (3)

Lägenhetstittare!

Igår och idag har vi haft lite folk här. Ja familjer som varit här för att titta på vår lägenhet. Två familjer uppfattade jag som att de var väldigt intresserade av lägenheten, den tredje (de första som tittade) familjen fick jag inget grepp om. Så typiskt, det var den familjen som jag hoppas och håller tummarna på att de vill ha våran lägenhet eftersom de kan flytta in på en gång.

Familj nummer tre som var här idag och tittade på lägenheten WOW!! säger jag bara, det klickade till riktigt ordentligt mellan mig och de, så mycket att jag funderar på att bo kvar och låta de flytta in. ;) Det var helt galet! Så bekväm med folk som jag kände mig idag har jag inte gjort på evigheter och då på köpet med två stycken främlingar. Vi kunde prata om allt och jag lovar ALLT. Hahaha =)

Nämde jag att de "fastnade" här i cirka två timmar och på det drack kaffe..?

Jag känner mig helt upprymd och glad av detta och vill göra stora smilegubbar här i bloggen, pinsamt men sant. Det är faktigst väldigt stort för mig då jag har väldigt svårt för människor och framförallt svårt för nytt folk. Det var en helt otrolig känsla och jag blir lite ledsen av tanken på att inte få träffa de igen, för jag vill ju ha kvar denna känsla. Det är nästan så att jag allt blir lite avundsjuk på grannarna här om de får dessa människor till grannar. ;)


Kommentera (1)

Fototävling!

Hej där, finfint väder idag eller ja kanske inte! Jag är iallafall med och tävlar hos Emma om ett presentkort hos Fotofyndet – fototillbehör du inte har råd att vara utan. Temat är "Din bästa sommarbild". Jag valde denna bild då den påminner mig om en speciell stund på Öland då jag och mina pojkar var för oss själva och letade nyckelpigor. Vi hade så otroligt roligt och mysigt tillsammans. :)

 flyg, flyg lilla nyckelpiga så får vi vackert väder!


Tävla du med hos Emma.


Kommentera (2)