Totto och bokREA!

Tottohäst! Idag skulle Liam få rida på häst var det tänkt men det blev inget av med det.. trist. :( Liam såg fram emot det och tjatade om totto hela dan, får väl bli en annan gång. Vi var iallafall inne i stan idag och käkade god pizza, kollade lite bokrea snabbt. Vi hälsade även på min mamma, träffade barnens farmor på stan och var hemma hos sambons bror med familj och lämnade de söta tofflorna från skoor.se. :)

Lite böcker blev det till Liam och en bok till mig men den kom ej med på bild. Boken hette iallafall "Skräckens hus" och är verklighetsbasserad, minns ni Josef Fritzl? Mannen som höll sin ena dotter instängd i en källare i 24 år, våldtog henne och misshandlade henne, hon föder 7 barn som hennes egen far är pappa till. *vidrigt* Är det någon som läst boken? Får den tummen upp eller tummen ner?




Kommentera (2)

Tips till er!



Önskefoto finns nu på facebook www.facebook.com/Onskefoto


Alla som blir fans kan vara med och tävla med sin favoritbild och vinna produkter från Önskefoto till ett värde av 2000kr J! Passa på vetja!


Kommentera (1)

Igår var det mörkt..

Igår var det mörkt! Vi hade strömavbrott i över 2 timmar igår, både positivt och negativt. Det positiva var att vi tände en brasa och massa ljus och myste, det negativa var att det jag höll på att fixa på datorn inte var sparat och att våran ugn inte funkar längre. Vi har ringt vår hyresvärd som tyvärr inte hade LUST att komma och titta på ugnen!!? Som sagt ingen lust och så var hans dotter på besök vilket jag struntar fullständigt i, han är vår hyresvärd och det är hans jobb att komma och fixa! SURGUBBE!

Nåja det är hans jävla ugn och jag har god lust att trycka upp den på tvären i hans jävla röv! Jag hoppas verkligen ugnen är trasig så att han får slänga ut pengar (pengar som han inte har) på att köpa en ny ugn. *irriterad*


Kommentera (2)

Finfint paket!

Fick hem ett finfint paket! Ett par tossor, hur snygga som helst är de och de verkar uberbra. :) De vann jag i en bloggtävling och de är tänka att ges till mina barns lilla kusin Nova. Jag ville ha till Liam men jag blev osäker på om de skulle passa honom storleksmässigt så jag valde att ta ett par till Nova istället för att kolla storleken. Den största storleken skulle passa Liam vet jag nu så jag håller tummarna på att vinna ett par till fast till min Liam. :)

Tossorna kommer från Skoor.se och kostar mellan 149:- till 299:-, de jag fick hem, de ni ser på bild här nedanför kostar 249:-. Vit sneaker helt i mjukt skinn med en jättefin blomapplikation på sidan av skon i två rosa toner. Skorna går att tvätta i maskin i max 30 grader, förslagsvis handtvättsprogrammet eller ylletvätt. De blir lite stela först efteråt men mjukas fort upp igen.


* Elastiskt vristparti, svårt för barnet att få av själv.
* Helt giftfri infärgning.
* 100% nappaläder.
* Inga snören att snubbla över.
* Ren bomull i band och trådar.
* Antihalksula i skinn.

 


Kommentera (6)

<3

There is no need to pretend to be perfect, or put on a mask.
Who you are is absolutely FINE!


Kommentera (1)

Dagens outfit



Tröja: Polarn o. Pyret
Byxor: Name it
Strumpor: Polarn o. Pyret (tror jag)


Kommentera (2)

Nyklippta!

Nyklippta! Jag har varit och klippt mig idag, så jävla skönt! Mina långa hårstrån låg överallt i huset och är det något som är riktigt äckligt så är det just hår, ja hår som ligger överallt, hår på huvuden är ju såklart inte äckligt sålänge det tvättas och sköts ;)

Jag tappar otroligt mycket hår, helt sjukt mycket så ja hår har vi typ överallt även om det dammsugs ofta, lååååånga snuskiga hårstrån. Jag hade ju ändå långt hår som gick ungefär under brösten typ men nu är det bara lite längre än till axlarna och som sagt så jävla skönt att få slippa allt jäkla hår som är överallt såfort man har det utsläppt. Btw.. Ni får faktigst en bild denna gång trots att jag inte fastnar på bild. :)

Medans jag blev klippt så fick en av de andra frisörerna ett ryck och ville klippa lille Liam och de fick de såklart eftersom de gjorde det gratis. Liam blev helnöjd speciellt med tanke på den coola röda hårfärgen han fick och till den snygga nya frisyren fick han en ring som "nästan" matchade håret av frisören. ;)


Fina ringen ;)


Kommentera (5)

Torsdag!

Torsdag! Idag blir det en sväng in till Katrineholm för att storhandla mat och ett stopp på McDonalds blir det med. ;) Vi ska träffa några vänner + deras barn på MC och ta en "lunch" hehe Liam ser fram emot det iallafall. ;) Robin är hos sin mormor denna vecka så han blir utan McDonalds.

Jag SKA även försöka få upp tävlingarna jag pratade om häromdagen och jag ska nog även göra en liten omröstning angånde vad jag ska lotta ut från vinsten inne hos Kidzine, jag lovade ju det att om jag vann min kategori så skulle jag tävla ut ett av priserna. :)

Nåja.. nu ska jag ta och fixa till mig, platta håret osv så jag är klar innan tolv då vi ska möta våra vänner på MacDonalds. :) Hörs!


Kommentera (2)

Mobil + kaffe, ingen bra kombination!

Mobil <3 Kaffe! Mobil + kaffe är ingen bra kombination.. eller vad säger ni? ;) Eller ja det beror ju på vad man gör med de iofs, Liam tyckte att en mobil i en full kopp med kaffe var en bra kombination men det tycker då inte jag kan ja lova. Den blöta mobilen ligger isärplockad och på tork nu så får vi se om den vill funka sen. ;) Vilken liten busunge va? ;)


Kommentera (2)

Vinnare - Alvaboden.se

Nu är det dags! Nu äntligen är det dags för er att få veta vilka som vann varsitt snyggt set med bandana + haklapp från Alvaboden.se. Bättre sent än aldrig eller vad säger ni..? ;) Det blev genast mycket krångligare att fixa vinnarna när det var två olika vinster och deltagarna (dvs ni som tävlade) fick välja vilket man ville vinna men men det gör inget eftersom det är så roligt att få ha fina tävlingar för er. :)

Känner ni att ni saknas i listan här under är det för att ni inte tävlat på rätt sätt tyvärr, jag hade kunnat struntat i det och låtit er varit med ändå men det hade ju faktist inte varit rättvist mot de andra tävlande som gjorde rätt eller hur? Nåja.. jag använde samma sida som alltid för att dra vinnarna. Ni har till den 28/2 att höra av er efter det datumet dras nya vinnare.

DELTAGARE





Maila mig på [email protected] och lämna era kontaktuppgifter så vidarbefodrar jag det till Therese på Alvaboden.se. Än en gång, stort grattis till er två. Jag passar även på att ge Therese på Alvaboden.se ett stort tack för sponsringen av den braiga vinsten! Tack tack!

Lägg gärna till mig på Bloglovin för att ha koll på kommande tävlingar.

bloglovin


Kommentera (1)

Shoppat lite..

Jag har slängt iväg en liten beställning hos Babykungen.se det blev en body till lilla Nova och en t-shirt till Liam (de långärmade var slut typiskt nog) och jag antar att ni inte kan gissa vilket tryck jag beställt. ;) Ett snyggt tryck som har blivit riktigt känt och personen som har designat trycket är en jag känner, japp det är Beckahbitch och hennes tryck jag pratar om. :) Jag längtar och ser fram emot att få hem bodyn och tröjan. :)



Förstora bild...

Förstora bild...

Bilder lånade från Babykungen.se


Kommentera (3)

Jag fick ett erbjudande!

Jahopp ny vecka.. igen! Fyfan så fort tiden går eller vad säger ni? Det känns som om jag inte hinner med riktigt. :( Jag önskar ibland att tiden kunde stå stilla så jag hinner ikapp.. Nåja.. Jag ska försöka hinna att fixa ihop ett inlägg idag om vilka som vann de två setet från Alvaboden.se och jag ska slänga upp nya tävlingar och det blir i samarbete med Fröken Lavendel och någon mer, tror jag ska lägga upp en tävling där man kan vinna en trikåsjal ifrån Lillamys.. vad sägs om det? :)

För ett tag sen berättade jag att jag fått ett erbjudande i ett mail, kommer ni ihåg? Nu kan jag tala om vad det är då det har kommit upp på deras hemsida, ja alltså min bloggheader + text + länk till mig. Jag blev tillfrågad att få delta i en bloggpanel inne hos Lillamys och jag tackade såklart ja eftersom jag tyckte det verkade kul och att de flesta tyger och detaljer är återvunna eller ekologiska är ju bara så bra, speciellt för miljön. :) Bloggpanelen får testa några olika Lilla Mys produkter om året och därefter tycka till om produkterna, detta är något som jag verkligen ser fram emot. :)


Kommentera (2)

Veckans blogg - Jackie Ferm

Dags för en ny veckans blogg! Denna gång är det Jackie som får bli veckans blogg. Varför? ja inte för att hon har varit med i Paradise hotel iallafall, jag såg inte ett enda avsnitt så hade ingen aning om vem hon var förrens jag läste om henne hos pinsamma Kissie och googlade mig vidare till Jackie för att se vem hon var. En otroligt snygg tjej hittade jag iallafall. :)

Jackie har inte haft bloggen så länge än men jag fastande då jag läste om hennes förflutna, om hennes bror och pappa och jag hoppas hon kommer berätta mer om sitt förflutna och självklart om nuet såklart. Skriver hon en bok om sitt liv, det förflutna och hur det är nu så kan jag lätt säga att jag skulle köpa den såfort den kom ut. Jag tycker Jackie verkar vara en stark tjej och jag tror det kommer gå bra för henne i framtiden med allt hon tar sig an med. :)



BESÖK BLOGGEN HÄR!


Har du en blogg du tycker är värd att bli veckans blogg?
Klicka dig vidare HÄR och berätta om den bloggen. :)


Kommentera (3)

Mätt i magen!

Mätt i min lilla mage! Vi har precis ätit en sen middag, potatis, hemmagjorda köttbullar med fetaost i, gräddsås och grekisk sallad. Mycket gott! vi testade festaost med vitlök och persilja och wow så gott det var, mycket bättre än den vanliga fetan. Strax blir det att ta fram lite namnam som Liam kallar det, ja godis menar jag såklart då. ;) Till godiset blir det film så japp se you later!


Kommentera (2)

Pust, suck och stön!

Pust, suck och stön! Japp så låter jag redan nu, långt innan jag ens tagit tag i dagens snöskottning och mer av det lär ju komma efter. ;) Så jäkla typiskt att sambon skulle gå och bryta axeln för det innebär att jag måste göra saker som han alltid gjorde innan utöver det jag gör. Fan jag är ju redan halvdö! Men men det måste göras om vi ska kunna komma ut med bilen.

Annars idag händer det nada, vi ska väl käka gott det är ju trots allt fredag idag. ;) Imorgon kommer sambons bror med familj hit och ska hjälpa oss att skruva lite, kan behövas när sambon är "handikappad" ett tag framöver. Nu strax ska jag ta tag i bäddningen och plocka lite leksaker, sen blir det att fixa sen frukost åt lillemannen som fortfarande sover eller om jag ska väcka honom och fixa frukost först och sen bädda och plocka..

Nåja.. det blir som det blir.. nu kilar jag och fixar innan jag blir för trött av att tänka på snöskottningen. ;)


Kommentera (1)