Lan på G!

Lan på G! Ja sambon ska tydligen ha lan här hemma i vår svinstia idag tills imorgon, det kommer några grabbar från hans jobb och de ska spela något skitspel, äta godis, chips och dricka läsk, till kvällen blir det nog pizza. =) Själv ska jag underhålla Isa och lille söte Marvin under dagen vilket är betydligt trevligare än att sitta och spela något skitspel. ;)

Det blir väl att knata till sjukhusparken med våra fina barn och låta de kasta sand på varandra. ;) Efter det blir det väl att ta en fika antingen hemma hos oss eller på stan med grabbarna bus. Kanske enklast att fika hemma?

För mig och Niklas blir det även en sväng upp till min systers grav för att tända ett ljus och fixa lite där. Min älskade ängel.. saknar dig så himla mycket.




Våra godbitar Marvin och Liam.


Kommentera (6)

Kan inte släppa det..

Jag känner mig som en dålig förälder, lillgrabben är mitt ansvar och ändå gav jag ansvaret till en 10 åring? Han har tidigare stått vid vagnen och skött det ansvaret perfekt men inte denna gång, men nu vet jag det till nästa gång. Gah! Jag kan inte släppa detta med Liam och kundvagnen, det känns när man vet att det är ens eget fel. :(


Kommentera (2)

Grattis




GRATTIS till Jessica och Peter som fick en söt liten godbit vid namn Tim. 
Datum: 29/10 Kl: 08.51 Vikt: 4010 Längd: 51

Kika in i deras gemensamma blogg och säg grattis vetja: parenting.blogg.se







Kommentera (1)

Ett liv utan sitt barn..

Vi har nyss varit på Ö&B. Vi har varit och handlat lite presentpapper och snören till Liams presenter, han fyller ju snart två år stora killen. :) Läskigt blev besöket på Ö&B dock, jag är glad att jag hann ta emot lillgrabben innan det var försent. Shit.. saker kan verkligen gå snabbt och jag är glad att jag reagera så snabbt som jag gjorde, vem vet kanske vi varit utan Liam just nu? eller kanske en liten pojke som hamnat på sjukhus med trasig skalle. Hua! ryser av bara tanken.

*Edit*

Kanske ska berätta vad som hände. Liam stod i kundvagnen som han brukar göra, Robin skulle stå brevid honom och ha lite koll medans jag plockade i det vi köpt i påsar och ja han hade inte så stor koll tydligen för jag såg i ögonvrån att Liam for över vagnskanten med huvudet före. Som tur var fick jag tag i honom innan det var försent. Fatta om han slagit i huvudet, golvet på Ö&B är ju inte direkt mjukt.. han kunde ju fått huvudet spräckt. :( Kan ju säga att mitt hjärta höll på att hoppa ur kroppen av rädsla.



Kan inte tänka mig ett liv utan något av mina barn..


Kommentera (1)

Korthårigt får?

Fick hem mössorna igår. Jag beställde ju två mössor häromdagen och igår kom de hem hit och jag kan ju tala om att de är bra mycket snyggare i verkligheten än på bild, men den ena såg inte likadan ut som den andre? Mysko! Det saknas grejor på den svarta plus att den svarta även påminner om ett korthårigt får. Jag har mailat iväg ett litet mail, dock funderar jag nu på om det kanske lät lite mysko. ;)


Hejsan!

Häromdagen beställde jag från er nätshop två mössor av modell jörgen. Jag har fått hem mössorna och funderar nu på om den ena inte saknar vissa saker. Mössorna är likadana förutom att på den svarta finns ingen "kantsöm" plus att på den svarta så är fleecen inte alls likadan som på den röda, den svarta ser mer ut som ull från ett korthårigt får som börjat bli små tovbollar. Den svarta saknar även informationslapp inuti mössan där det tex står hur mycket man ska tvätta den i. Förövrigt så står det antingen fel i min röda eller på er hemsida angånde tvättningen, på er sida står det 40 grader och i mössan 30 grader. vilket är rätt? så jag vet och inte tvättar fel. :)

Visst den svart mössan går ju såklart att använda och ser gosig ut med det "korthåriga fåret" inuti men sömmen som gör mössan lite snygg saknas ju. :( Jag ska se om jag kan få till en bild på bägge mössorna och maila er, sålänge mailar jag med bild på en av era mössor (den modell jag köpte) som jag gjort pilar på för att ni ska förstå min förklaring. ;)

 Mvh Rebecca


Såååå? vad tyckte ni, var det bara jag som tyckte det lät lite hmm.. knasigt? ;)


Kommentera (1)

Farligt att vara uttråkad

Uttråkad! Det är farligt att vara uttråkad och speciellt om man inte kan sova mitt inatten, ja iallafall om man heter Rebecca. varför? jaao jag råkade visst klicka hem två mössor från Reimashop till lillgrabben, en röd och en svart.

Visst jag var ute efter vintermössor och dessa var det REA på men detta var mest ett impulsköp och det är inte ens årets men vafan bara för att det inte är årets så blir de ju inte sämre i kvaliten, I am right, aren't I?

Innan rean kostade mössorna 299:- per styck men nu 75:- per styck och på det så är det fraktfritt, det kallar jag verkligen fynd! ;) Mössan är inte direkt snygg men jag är ute efter en som är bra och har "öronlappar" så ja modellen på mössorna jag köpte är precis som den jag var ute efter så det är ju verkligen ett plus i kanten. =)

Jörgen


Kommentera (5)

R.I.P Caroline

Så ledsamt när unga människor går bort. Fick precis veta att en tjej här i stan gått bort, ingen jag själv umgåtts med (men min syster som också gått bort umgicks med henne) utan jag har snarare varit lite anti mot henne, vi har haft våra munhugg och även varit i slagsmål men det var förr i tiden ja ungefär för 8-9 år sen efter det har jag bara undvikt henne då man "växte" upp, jag satte dock ignore på alla hennes försök om att be om ursäkt efter det.

För ett tag sen skrev jag privat till henne på Facebook för att jag bara var tvungen att kommentera en helt underbar bild hon hade på sin dotter, ja ni vet en såndär bild som man bara måste få uttrycka sig om för annars kommer man spricka, ja ni vet. Jag fick ett chockat svar tillbaka, ja hon var riktigt chockad och sa det att hon aldrig trott att just jag av alla människor skulle tilltala henne och om jag gjorde det skulle det inte vara något snällt.

Efter det gick det en dag och sen lade hon till mig som vän på Facebook, dåodå har jag kommenterat hennes bilder och hon har svarat, grattat när man fyllt år eller om det varit något speciellt som bröllop, barn har fyllt år osv, när vi mötes på stan tittade vi på varann och hejade. Våra barn fick "prata" lite med varandra de tillfällena man mötes. 

Hon fick barn samma år som mig och barnets BF var även i november månad dock kom hennes tös några veckor tidigare. 28 år gammal, nygift och med en liten tös på två år lämnade hon denna värld.. så himla sorgligt och ledsamt.. man ska inte dö ung. :(


Jag vet inte riktigt vad jag vill med inlägget, bara visa att jag bryr mig.. R.I.P Caroline


Kommentera (2)

Vafan är det nu!!?

Vafan är det nu!!? Blogg.se är igång och strular IGEN! Fan så trött man blir på det, det suger! Jag vill ha kvar min blogg här på blogg.se men fasiken om det ska fortsätta såhär blir jag galen snart. Visst jag har redan reggat mig på ett nytt ställe men jag fattar noll där och jag vill verkligen ha kvar denna blogg, jag vill ha kvar alla mina inlägg, de är ju lixom minnen. *sliter mitt hår*


Kommentera (0)

Tävling! :)




"Jag tävlar om färgglada BARNKLÄDER på barnshoppingbloggen, i samarbete med www.zizoo.se! Tävla här du med!"


Kommentera (1)

Shopping, jeansleggings

Blev en tripp ner på stan idag. Liam har varit lite hängig men nu framåt eftermiddagen var han lite bättre så vi knatade ner på stan för att göra den osäker. ;) Blev inte så mycket shopping, det var meningen att jag skulle fynda (79:-) ett par jeansleggings på NETTO men när vi kom dit var de tokslut, typiskt! 

Jag sprang in på H&M och Lindex men nopp, nada, inga jeansleggings där. Avslutade letandet på Åhlens och där hittade jag iallafall ett par (199:-), dock inte för fyndpris trist nog men bättre än inga. ;) Nu hoppas jag bara att de inte ser hemska ut på mig och att de är snygga till mina stövlar. :)


Kommentera (2)

Shit! Stackars flicka. :(

Shit! Stackars flicka! Detta gör mig ännu mindre sugen på att vaccinera mig eller jag ska inte vaccinera mig men om jag fortfarande funderade på om jag skulle det så hade detta nog hjälpt mig ännu mer att välja att inte vaccinera mig.

Ska ni vaccinera er eller har ni redan gjort det?



Kommentera (5)

Recension: Personlig sagobok

För ett tag sen fick vi ett skojigt paket med posten och i paketet låg det en bok till Liam som hette: "Min vän nallebjörnen". Boken fick vi av Leksakerna.se och den kommer från Sagoborgen.se. Böckerna kallas för personlig barnbok och en personlig bok är en bok där bokägaren är huvudpersonen i boken. :)

Boken vi fick hette som sagt "Min vän nallebjörnen" och både jag och barnen gillade boken. Jag själv tycker boken blev ju genast mycket roligare när den handlar om någon man känner. Det var många färgglada och fina bilder i boken och de uppskattades verkligen av Liam.

Liam 2 år tog boken såfort han såg den och sprang och satte sig i myshörnan med den, när han tittat klart ropade han på mig för nu skulle vi titta tillsammans i boken. Liam förstod nog inte att "Liam" i boken var han själv och han förstod nog inte handlingen i boken heller riktigt men han är ju ändå bara två år så det är ju inte så konstigt, som tur var fanns det ju fina färgglada bilder i som Liam gärna tittade på, pekade på och pratade om.

Robin 10 år tyckte det var häftigt att boken hade Liams namn och trodde att jag skojade fram tills han satte sig och läste boken själv. Efter att Robin läst boken själv ville han läsa den för lillebror och Liam verkade tyckta den idén var toppen. ;)

Boken har nog varit med nästan överallt tror jag.. vid frukostbordet, till dagis, till mormor, i bilen, vid nattningen och även efter nattningen när Liam inte kunnat somna så ja, jag antar att lilleman verkligen gillar boken. :) Man vet ju att barn älskar att få höra om sig själva om och om igen så jag ser fram emot tills Liam förstår att boken handlar om just honom och inte vilken Liam somhelst. 

Jag gillade boken och tycker att detta är en riktigt bra bok som kan bli en rolig gåva till födelsedagen, namnsdagen, dopdagen eller varför inte en julklapp såhär nära jul? Jag rekommenderar verkligen denna bok till era barn. :) Är du sugen på att köpa en egen personlig bok? HÄR kan ni göra er egna personliga bok.
 



Tack så mycket Sagoborgen.se och Leksakerna.se att just jag och min familj fick äran att testa på denna härliga bok. Den var verkligen värd att få läsa. :)


Kommentera (4)

Julmarknad

Vi har kommit hem från julmarknaden nu. Julmarknaden var inte mycket att ha om jag får bestämma eller ja det beror på hur man ser det. Ingen snö, inte kvällsmörkt och alla "stånd" var inomhus i massa små trånga hus. Hur kul är det? Allt som såldes var svindyrt så det blev inga köp eller jo äldsta grabben hittade tre stycken saker som ska bli julklappar åt hans mormor och hans två farmor men annars så köpte vi ingenting.

Något mer som gjorde dagen mindre rolig var att jag blev osams med sambon, ja han var inte osams med mig men jag var sur på honom så ja hmm. På det så gick även mitt ena objektiv sönder, såååå kul NOT så nästan inga bilder togs idag tyvärr. :( Vi har köpt (massor) godis så nu ska det tröstätas och kollas på film här. ;)

Hörs!!


Kommentera (1)

Lördagsplaner

Idag är det julmarknad planerad. Denna helg är det Julitas julmarknad och våra planer är att åka dit och tillbringa dagen med några vänner där. Det kommer inte bli några inköp (tror jag) på marknaden men jag vill åka just bara för att det är så otroligt mysigt att gå på julmarknader. :)


Kommentera (0)

Tack till den snälla nyckelgubben!

Liam älskar nycklar! Ja min Liam älskar nycklar och vill gärna använda mina hela tiden för att "låsa" dörrar, låsa cyklar m.m. men jag är rädd för att han ska slarva bort de så idag fick jag för mig att gå in till mannen som fixar nycklar här i stan.

Jag fick en idé om att han kanske hade nycklar som det blivit något fel på när han tillverkat de och som jag kunde få köpa billigt till mitt lilltroll och japp han hade nycklar som han inte skulle ha kvar och som han skänkte till mig. :)

Vilken tur man har va? och helt galet att han skänkte de, tycker folk nu förtiden bara är sura och griniga men inte han inte. =) Stort tack till "nyckelmannen" för alla nycklar, nu kommer mitt lilltroll bli ett väldigt glatt litet troll. :) Dock får han vänta till sin födelsedag innan han får nycklarna. ;)


Kommentera (4)