Hahaha tomt var det här!

Hahaha vad bra jag bloggar nu förtiden, typ ingenting och varför? Jag orkar inte, hinner inte och har väl direkt ingenting att skriva som jag vill dela med mig av just nu. Jag ligger sjuk med, kan ju vara ännu en orsak till att jag inte orkar uppdatera bloggen.
.
Jag har iofs en sak jag skulle kunna dela med mig av men nee jag orkar inte skriva mer så tar det en annan gång. ;) Nu blir det Dirty Dancing på Femman och sen sängen. Natti natti..

Kommentarer
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn
2012-02-22 @ 15:02:07
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Nja, Rasmus gillar inte semlor - inte Jonathan heller - så för deras del gjorde det nog ingenting. Barnens farmor hade med sig semlor hit för ett litet tag sen då hon passade barnen för att jag skulle till gymmet. Då åt dom knappt alls, bara Linus. (Simon är hos mamma denna vecka)Sen hade de fått semlor i skolan efter lunchen vilket jag iofs inte har någon förståelse för alls (de barnen som inte får äta sånt, t.ex. de två i hans klass som har diabetes - dom får ju ingenting). Att jag då ska köpa hem ett gäng semlor alt. baka ett par stycken ser jag som ganska onödigt bara för att Linus vill ha om man säger så. Både för att han redan hade ätit en i skolan och för att ingen annan gillar/vill ha/ bör äta. Men också för att han själv är på väg att gå upp i vikt och jag är bokstavligen livrädd att han ska gå samma öde till mötes som jag gjort. Var mobbad/utstött/utsatt från 6 års ålder fram tills vuxen ålder, både i skolan och på arbetsplatser. Vill inte att barnen ska ha samma skit, därför vill jag gärna att de från början inser vad som är bra och inte bra att äta. Men givetvis FÅR dom äta sött också, en gång i veckan i snitt. Jag kan baka och grejja också, men de äter inte bakverk och sånt särskilt ofta om man säger så...


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback