Vinnare - Alvaboden.se

Nu är det dags! Nu äntligen är det dags för er att få veta vilka som vann varsitt snyggt set med bandana + haklapp från Alvaboden.se. Bättre sent än aldrig eller vad säger ni..? ;) Det blev genast mycket krångligare att fixa vinnarna när det var två olika vinster och deltagarna (dvs ni som tävlade) fick välja vilket man ville vinna men men det gör inget eftersom det är så roligt att få ha fina tävlingar för er. :)

Känner ni att ni saknas i listan här under är det för att ni inte tävlat på rätt sätt tyvärr, jag hade kunnat struntat i det och låtit er varit med ändå men det hade ju faktist inte varit rättvist mot de andra tävlande som gjorde rätt eller hur? Nåja.. jag använde samma sida som alltid för att dra vinnarna. Ni har till den 28/2 att höra av er efter det datumet dras nya vinnare.

DELTAGARE

Maila mig på geshiia@live.se och lämna era kontaktuppgifter så vidarbefodrar jag det till Therese på Alvaboden.se. Än en gång, stort grattis till er två. Jag passar även på att ge Therese på Alvaboden.se ett stort tack för sponsringen av den braiga vinsten! Tack tack!

Lägg gärna till mig på Bloglovin för att ha koll på kommande tävlingar.

bloglovin


Kommentarer
Postat av: Veronica
2010-02-24 @ 12:59:15
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com/

Vad roligt att jag vann =)

Har mailat dig


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback