Paj paj och mera paj och så lite mat på det!

En blåbär&hallonpaj klar, en kvar att göra men den gör jag ikväll eftersom sambon föredrar nygjord paj som precis svalnat. :) Känns som om jag mår liiiite bättre idag men kan vara pga all alvedon jag tryckt i mig, nåja jag hoppas iallafall jag är på bättringsvägen. Pajen är så förbannat j*vla god och det är själva botten som "gör" det. Tror fasiken jag ska dela med mig av pajreceptet till er sen. :)

Jag ska strax börja med maten och idag blir det hmm.. ja vad ska man kalla det? kan berätta lite snabbt för jag har inget namn på rätten. Man tar ett vitt bröd eller mörkt om man föredrar det, du ska alltså ha en hel limpa. Du skär av toppen på hela brödet, liggandes ska brödet vara, lika bra att säga det så ingen tror det är toppen på ena änden av limpan. ;) Efter det gröpar man ur limpan men spara lite bröd utöver kanterna, fyll brödet med köttfärs som du självklart har stekt innan och kryddat med vad du nu gillar tex tacokrydda. Lägg på strimlad färsk paprika och ost och sen in i ugnen tills du tycker det ser klart ut, dvs smält ost. KLART! Servera med en god dressing/sås och en fräsch sallad!

Kommentarer
Postat av: Muppen och Smurfens mamma
2010-08-20 @ 20:31:02
URL: http://www.muppensmamma.blogspot.com

En balanscykel är en cykel utan tramper. Tror att det finns ett inlägg i min blogg dä rman ser Muppen på sin balanscykel

Postat av: Sanna
2010-08-20 @ 22:18:04
URL: http://mammasvardag.blogg.se/

SV: Träffen med Alvas pappa gick bra. Precis, han är i rätt ålder för att börja cykla.

Postat av: ann
2010-08-21 @ 10:06:40

gott med paj hörru oh det med brödet lätt gott hörru :)


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback