Färger på barn

Hur underbart är det inte med färgglada barn? Jag gillar färgglada kläder på barn och barn gillar färgglada kläder, sen vad det är för färg spelar ingen roll ju mer färger desto bättre. Färger gör mig glad. =) Jag klär min son i rosa, lila, gult, turkos, rött, blått, brunt, grönt, svart ja alla dess färger som finns och som jag gillar. Det kan vara bilar, katter, hjärtan, cirklar, träd, hundar, glassar, stjärnor m.m. på.

Liam gillar när det är olika motiv och färger på kläderna och hans favorit tröja måste nog vara den rosa med lila hundar och gula stjärnor på och med bruna kantband från Småfolk. Jag klär honom dock inte i volanger och krimskrams men det är för att jag inte gillar det varken på pojke eller tjej, likaså med spindelmannen, bamse m.fler. 

Skulle min grabb vilja ha spindelmannen, bamse m.fler senare när han väljer kläder lite mer själv så kommer jag inte säga nej till det och skulle han vilja ha plagg med volang och krimskrams på så kan säkert ett eller två plagg få slinka ner i påsen i affären. ;) Och så får vi inte glömma att en prinssesklänning är ett måste till utklädningslådan, så en sån kommer inhandlas sen när Liam börjar intressera sig om att klä ut sig men det är ju en helt annan sak.

Jag fattar inte att det ska bli ett sånt jävla gnäll på vissa bara för att man klär sitt eget barn som råkar vara en pojke i rosa, lila eller i röda kläder. Alltid är det några som bara måste gnälla och påpeka att rosa, lila och rött är för tjejer.

Att jag ens tar mig tid att göra detta inlägg är för att jag blir så förbannad. Jag var inne hos Beckahbitch och läste lite, jag brukar även läsa kommentarena ibland om det är ett inlägg som jag gillar och jag vill se vad andra tycker och vad får man se..? Jo massor av elaka och dryga kommentarer för att hon har rosa eller andra såkallade "tjejfärger" på kläderna till sina söner. Skäms på er ni som beter er såhär!

För mig är alla färger just färger och alla färger är till för alla! Jag kan även tala om att Liam har gått i tunika, de är ju asbra på sommaren! Fresten har ni sett att Liam har en docka som han leker och kramas med härnere bland bilderna..? HEMSKT VA? Det är ju en såkallad "tjejgrej".


Kommentarer
Postat av: BeckaHBitcH.se
2009-12-11 @ 12:02:08
URL: http://beckahbitch.se

underbara kläder och underbar Liam, vi har samma smak på barnkläder :-) men det visste jag ju redan :-)

Postat av: Diana ♥
2009-12-11 @ 13:16:17
URL: http://dianasblogg.blogg.se/

Har nu en jultävling i samarbete med Ellis Corner, tror du hade gillat den! Delta gärna! Kram, Diana

Postat av: ann
2009-12-11 @ 13:49:53

han är så fin och jag håller med dig att rosa, lila och rött det är bara färger fina farger är det hörru :) taskigt av människor att vara dryga och elaka :( skit på dom!

Postat av: Therese - Eira min ögonsten - Jultävlingar i bloggen!
2009-12-11 @ 18:52:13
URL: http://eiraheidemo.blogg.se/

Nu är vinnaren av presentkortet utsedd! Var det du som vann? :)



Startar om inte annat en ny tävling senare ikväll!



Älskar också färgglada kläder, kika i det näst nyaste inlägget så får du se vad jag köpte till Eira idag :D

Postat av: Filura
2009-12-11 @ 22:31:02
URL: http://www.mysfias.se

Underbara kläder din pojke har! Varför ska man envisas med att pojkar inte kan ha vissa färger? Förstår inte. Jag klär Elvira som en pojke ibland, skit samma, hittar jag nånting som jag tycker är fint så köper jag det. Spelar ingen roll om det är för killar eller tjejer =)

Postat av: Anonym
2009-12-11 @ 23:27:51

Sicken sötnos!

Postat av: andreakarolina
2009-12-22 @ 10:06:22
URL: http://andreakarolina.blogg.se/

Fortsätt klä honom i dessa underbara färger!!!! Och klart han ska få leka med vad han vill! det är 2009, herregud det är inte precis så att man blir sjuk av att leka med dockor!



Tack för mysig blogg!


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback