LoveTeam

Testpilot! Smartson.se söker testpiloter, testpiloter som ska få testa en Canon EOS 550D. Både jag och sambon gillar att fota och jag vet att sambon vill lära sig mer om fotografering men han har ingen egen kamera så detta tillfälle om att få chansen att bli testpilot och tycka till om den och att sen få behålla kameran gick ju inte att missa. Vårat finfina team heter såklart LoveTeam. ;)     


           



Såhär står det hos Smartson:
Smartson söker fyra Testpilotsteam med två Testpiloter vardera till Canons nya systemkamera EOS 550D. Samtliga åtta Testpiloter utrustas med en kamera. Om du blir uttagen som testpilot får du testa kameran kostnadsfritt i en månads tid. 

Du förbinder dig endast att svara på ett webbaserat frågeformulär samt skriva i egen blogg eller i gemensam blogg som Smartson skapar åt Testpiloterna. Efter genomfört test får Testpiloterna behålla kameran.

Vi kommer även att genomföra en tävling mellan Testpilotsteamen där Smartsons användare får rösta på bästa stillbild och videoklipp. Canon står för alla fraktkostnader. Anmälningstiden går ut den 30:e maj 2010.

Anmäl dig här: http://www.smartson.se/testpilot-550D.html





Kommentarer
Postat av: ann
2010-05-24 @ 19:22:21

lycke till hörru :)


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback