Lägenhetstittare!

Igår och idag har vi haft lite folk här. Ja familjer som varit här för att titta på vår lägenhet. Två familjer uppfattade jag som att de var väldigt intresserade av lägenheten, den tredje (de första som tittade) familjen fick jag inget grepp om. Så typiskt, det var den familjen som jag hoppas och håller tummarna på att de vill ha våran lägenhet eftersom de kan flytta in på en gång.

Familj nummer tre som var här idag och tittade på lägenheten WOW!! säger jag bara, det klickade till riktigt ordentligt mellan mig och de, så mycket att jag funderar på att bo kvar och låta de flytta in. ;) Det var helt galet! Så bekväm med folk som jag kände mig idag har jag inte gjort på evigheter och då på köpet med två stycken främlingar. Vi kunde prata om allt och jag lovar ALLT. Hahaha =)

Nämde jag att de "fastnade" här i cirka två timmar och på det drack kaffe..?

Jag känner mig helt upprymd och glad av detta och vill göra stora smilegubbar här i bloggen, pinsamt men sant. Det är faktigst väldigt stort för mig då jag har väldigt svårt för människor och framförallt svårt för nytt folk. Det var en helt otrolig känsla och jag blir lite ledsen av tanken på att inte få träffa de igen, för jag vill ju ha kvar denna känsla. Det är nästan så att jag allt blir lite avundsjuk på grannarna här om de får dessa människor till grannar. ;)


Kommentarer
Postat av: ann
2009-09-24 @ 16:40:10

Hörru håller tummarna på att det blir den familj du vill. :)



Hörru det är väl inget att tycka det är pinsamt? var glad att du kan känna den där känslan istället.


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback