11/4 Skötunderlägg eller mössa"Jag är med och tävlar hos lindet om ett valfritt skötunderlägg eller vårmössa från lAim Design !


En vinnare lottas fram!

Var med du också och tävla här !

Tävlingen avslutas 11 april !

lAim Design har dessutom ytterligare en chans för er att vinna fina priser. Från och med idag, 22 Mars, så börjar lAim Design en nedräkning. Beställning nummer 30, från och med 22 Mars, vinner valfri byxa och valfri mössa. Så passa på att beställa en fin vårmössa, haklapp, blöjficka, byxa, förkläde eller varför inte en mysig filt?
Så kanske just du får en byxa och mössa på köpet.
Gör din beställning här och håll tummarna för att du är nummer 30!

Lycka till! "


Kommentarer
Postat av: Linda - mamma till Lovina

Hej! Vad roligt att du är med och tävlar!Ser att du missat att lägga upp all text, så du får gärna lägga in resten också..."Jag är med och tävlar hos lindet om ett valfritt skötunderlägg eller vårmössa från lAim Design !En vinnare lottas fram!Var med du också och tävla här !Tävlingen avslutas 11 april !lAim Design har dessutom ytterligare en chans för er att vinna fina priser. Från och med idag, 22 Mars, så börjar lAim Design en nedräkning. Beställning nummer 30, från och med 22 Mars, vinner valfri byxa och valfri mössa. Så passa på att beställa en fin vårmössa, haklapp, blöjficka, byxa, förkläde eller varför inte en mysig filt?

Så kanske just du får en byxa och mössa på köpet.

Gör din beställning här och håll tummarna för att du är nummer 30!Lycka till! "Ha en bra dag och lycka till i tävlingen!Kram linda

2010-03-24 @ 12:13:47
URL: http://lindet.blogg.se/
Postat av: Linda - mamma till Lovina

Ja du är inte den enda som missat resten=) Blev så lång text..Ha en bra dag nu!Kram

2010-03-24 @ 12:27:32
URL: http://lindet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

GESHIIA en ärlig och helt okej tvåbarnsmamma som är född -80. Jag bloggar om syskonverkstad, recept, shopping, outfits, säljes, foto men framförallt så skriver jag om våran vardag med både det bra och det dåliga of course. Du kan även hitta skojiga tävlingar och recensioner här i min blogg, enjoy!

RSS 2.0