Att berätta eller inte..

Att berätta eller inte.. Vissa av er tyckte inte att man skulle skriva ut om man trodde man var gravid om man inte var helt hundra, inte visa gravtest för att fråga andra här i bloggen men whatahell jag gjorde ju det för att se vad andra trodde då det var delade meningar här hemma. Bolla lite tankar med andra som är i samma sits, har varit i samma sits.

Jag kan med säga nu att jag är till 99,9% säker på att jag fick ett missfall hur jag vet det tänker jag inte gå närmare in på men kan väl säga att jag har två stycken ögon som fungerar perfekt. Så jag ska idag ringa gyn/mödravårdcentralen (vart ringer man igentligen..?) och se vad de säger, kanske det behövs skrapas..?

Jag har nu i efterhand fått veta av sambon att han med sett strecket men inte vågade tro att det var sant så han sa att han inte sett det. Löjligt men sant och jag förstår faktist honom, är man van vid att det inte brukar vara något så vågar man kanske inte hoppas och tro.

Förövrigt så kommer jag fortsätta skriva exakt vad jag vill oavsätt vad det gäller, oavsätt vad andra tycker och tänker för vet ni.. detta är MIN blogg! Här skriver jag om mitt liv, mina tankar och vad jag tycker om saker.

Bloggen finns så att alla mina nära och kära ska kunna läsa om mig och mina barns liv. Bloggen finns för att jag ska kunna skriva av mig och få bolla tankar med andra som kanske har varit med om samma eller liknande saker som jag.


Kommentarer
Postat av: Malla
2010-03-23 @ 08:10:27

Du gör helt rätt som skriver precis va du vill i din blogg.

Jag gillar att läsa din blogg då jag känner igen mig i mycket av de du skriver.

Speciellt i de om längtan efter fler barn.

Jag har som dig svårt att bli gravid trots att jag nu väntar fjärde barnet..Men tro mig att de har varit en låååång väntan mellan varje barn och många tårar har fällts.

Och de där med att man inte ska tänka så mycket på att man försöker bli gravid tror jag inte på för jag har tänkt på de dygnet runt,använt ägglossningstest,förbrukat säkert över hundra gravtest och endå till slut lyckats.

Vissa har helt enkelt lättare för att bli gravida än andra..vare sig de tänker på de massor el inte.

Och jag har sparat ALLA mina bebiskläder m.m efter varje barn just för att jag har haft inställningen att jag VILL ha fler barn och om de nu inte skulle bli fler barn sparar jag de hellre till mina barn el syskon så att dom kan få dom om dom vill :)



Så jag tycker absolut att du ska fortsätta skriva om din längtan efter fler barn m.m för som du skriver de är ju trots allt DIN blogg och där skriver DU precis va Du vill....Vill vissa inte läsa de så behöver dom ju inte de.

Men ett tips Peter Tjering på Nyponet är jätte duktig läkare inom barnlöshet och där har vi fått tips och råd.

Så han rekomenderar jag verkligen.



Jag håller tummarna stenhårt att ni snart får en liten till.

Massa kramar till dig/Malla

Postat av: ann
2010-03-23 @ 11:13:37

klart att du ska skriva det just du vil hörru skit i vad andra säger jag tycker om att läsa allt du skriver kram

Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar
2010-03-23 @ 13:04:29
URL: http://beckahbitch.se

Men det är väl SJÄLVKLART att man ska skriva vad fan man vill i bloggen och det var ju en relevant fråga! Jag gissar också på missfall utan att ha sett det ;-) det räcker med din beskrivning och att det faktiskt var ett positivt test. Antagligen har det kommit jut helt på egen hand, det brukar sköta sig själv vid tidiga missfall men om du är orolig eller vill kontrollera ska du såklart ringa.

Postat av: Elin - Ett hus till oss
2010-03-23 @ 14:55:13
URL: http://etthustilloss.blogg.se/

Jag tycker du får skiva precis vad du vill om dig själv, det kan bara du bestämma.

Postat av: Gabbies
2010-03-23 @ 19:00:57
URL: http://gabbies.myshowroom.se

Det är din blogg för tusan! Klart att du ska få sriva vad du vill!

Postat av: Mari
2010-03-24 @ 09:47:24
URL: http://flerbarnsmorsan.blogg.se/

Självklart ska du skriva vad du tycker och tänker. Gör jag för det mesta. =o)



Tråkigt att det blev mf =o((( Tänker på er. Och håller tummarna för att det sätter sig nästa gång.. Tappa inte hoppet nu bara.

Postat av: Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma
2010-04-02 @ 00:05:08
URL: http://salkert.se

Beklagar verkligen, höll tummarna så hårt denna gång. :(



Men du gör rätt som skriver va du vill i din blogg, den är din och du väljer själv vad som skrivs.

Vilka idioter som skriver sånt till dej.

I love your blog!

KRamar

Postat av: Annika
2010-04-08 @ 12:07:22
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Var tvungen att gå in å läsa igenom lite mer ingående efter att läst de sista, som ja kommenterade...

Du... du skriver vad du vill i din blogg! Givetvis ska du kunna lägga ut bilder på tester, kunna lätta dina tankar kring barnaskaffandet osv. Det är din blogg, kan dom inte förstå eller acceptera så behöver dom ju inte stanna här inne...!

Som jag skrev, så fick jag missfall 16 mars... testade positivt typ 4 veckor tidigare och hade tagit clearblues digitala test OCH fått se den lill* på UL också! Men vet du... även om du inte sett på UL eller nåt sånt, så tror jag att man VET inom sig om det är nåt galet, om det är MF eller ej. Man vet ju hur mensen brukar vara, man vet hur man själv brukar vara... och som du skrev, du har två ögon... ser det inte normalt ut så gör det inte det...

Fick du nån klarhet i det där med ev. skrapning sen? Det är gyn man ska kontakta... inte mvc. Så har vi här iaf, förmodar att det är samma över hela landet...

Behöver du prata så får du gärna prata med mej, om du vill ;)


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback