Krokofanter

Gottegris! Jag är så sjukt sugen på något gott, fast det är jag ju jämt hahahahaha tjockis som jag är. ;) Sugen på choklad och strössel och googlade på det, fann ett recept på Krokofanter, de ser riktigt sjukt goda ut måste jag säga och verkar enkla att fixa ihop. Delar med mig av det smarriga receptet till er alla såklart! =)


INGREDIENSER:

Blockchoklad 300g
Mashmallows en förpackning
Strössel 2 burkar
Träspett


TILLAGNING:

Bryt blockchokladen i bitar och lägg den i en rostfri skål. Häll upp strössel i en skål.

Koka upp vatten i en kastrull och sänk ner skålen i vattenbadet tills all choklad har smält. Trä på en mashmallows på varje träspett och doppa dem i chokladen.

Låt chokladen stelna något (ej droppa) innan mashmallowsen doppas i strösslet. Sätt spetten i ett högt glas eller i en karaff för att chokladen ska stelna.

Servera mashmallowsen direkt från spetten eller ta av de från spetten och lägg dem dekorativt på en tallrik. Sen är det bara att mumsa på. ;)



Bild lånad från www.menyse.com


Kommentarer
Postat av: Veronica - mamma till Theo
2010-04-12 @ 21:31:17
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com/

MUMS! =P

Postat av: Annika Nilsson
2010-04-13 @ 00:28:55
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Åå, nu vet jag vad jag ska roa mig med imorgon bitti, innan linus vaknar :D

Postat av: cammie
2010-04-13 @ 01:24:42
URL: http://tuschaa.blogg.se/

Tipsar om tävling med barnkläder hos mig:



http://tuschaa.blogg.se/2010/april/tavling-med-pingpongbarnklader.html

Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar
2010-04-13 @ 06:41:26
URL: http://geshiia.blogg.se/

Ja visst låter det och ser smarrigt ut! =)


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback