Sjukhusbesök

Fick förlängd sjukskrivning, fan så jävla skönt! Klarar verkligen inte av mycket när jag mår som jag gör. MR-röntgen blev framflyttad till efter graviditeten vilket endå känns bra, därimot väntar jag på en remiss till hud  angånde mina fläckar och en kallelse för att göra en lungröntgen. Dock ska lungröntgen göras efter att bebisen är äldre än vecka 32, så om 3 veckor ungefär bör jag ha fått en kallelse för att göra lungröntgen. Tja så ser det ut just nu för mig med läkarbesök.

Kommentarer
Postat av: Celine - En Aspergare i mängden
2011-09-01 @ 01:29:25
URL: http://phantazia.blogg.se/

Ursäkta om jag frågar för personliga saker. Vill du inte svara så låt bli. Lungröntgen, varför skall du göra en sådan och vad är MR? Svarar du så snälla gör det hos mig.

Postat av: Rebecca
2011-09-01 @ 10:14:33
URL: http://geshiia.blogg.se/

MR är med en slags röntgen och varför jag ska göra en sån vill jag inte säga. Lungröntgen ska göras då jag sen sist jag var hos läkaren (5/7) har låtit, harklat haft/har svårt att andas osv och förmodligen har det varit så innan med fast jag inte tänkt på det då jag själv inte gillar läkare och ignorerar saker när det gäller mig själv.



Då läkarn frågade om det sist så har jag tänkt på det tills nu då jag är gravid och inte vill att barnet ska utsättas på något sätt och ja det är fortfarande så så jag påpekade det igår när jag var där.



Läkaren pratade om något som jag inte riktigt minns "svikt" någonting? Att jag inte minns riktigt är för att jag mådde så dåligt att jag koncentrerade mig på att inte svimma. Hon trodde dock inte det (vad hon nu sa) men ville ta det säkra före det osäkra.


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback