Elin Krantz mördare

En tjej, Elin Krantz har blivit mördad och på Facebook har det redan skapats grupper om en man som sitter häktad för mordet, han är dock bara misstänkt vilket betyder att det inte behöver vara han. Folk skriver väldigt osmakliga saker om denne man, namn, bild och tillomed hans hemadress finns på en sida på Facebook.

Jag fattar inte hur man kan sitta på en Facebook sida och skriva saker om denna man, skyldig som icke skyldig. Hur tänker man då? och vafan tänk OM han inte skulle vara skyldig? Fan så jävla hemskt för honom, hans barn och hans resterande familj. Och tänk ännu värre OM han är skyldig och läser alla dessa kommentarer och kanske letar upp alla som sagt något illa? Jag menar så jävla svårt är det inte att få fram någons adress.

Men det värsta är ju alla ni som sitter och snackar runt och inte ens vet säkert hur det ligger till. Hur kan man med det..? Sitta och prata illa om någon annan utan att veta helt säkert?

Kommentarer
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar
2010-09-30 @ 15:40:16
URL: http://beckahbitch.se

Tänkte samma som du.

Postat av: Läsare
2010-09-30 @ 20:35:39

Look who´s talking now! Snacka om att kasta sten i glashus!

Postat av: Geshiia - Mamma till två pojkar
2010-09-30 @ 21:28:11
URL: http://geshiia.blogg.se/

Läsare vad exakt menar du nu..? Jag ser ju att du är i från Katrineholm med så något måste jag ha missat här, tala gärna om vad! Jag brukar inte prata om såhär allvarliga saker eller mindre allvarliga saker om jag inte hört och sett något själv.

Postat av: ..
2010-10-03 @ 12:20:20

Ytligare ett offer för svenskfientlighetenPå sannolika skäl för mordEphrem Tadele Yohannes, född 1987-12-19 och mantalsskriven på Temperaturgatan i Göteborg. Ephrem invandrade 2009-09-25 från Virginia USA, efter ha ingått äktenskap med en etiopisk kvinna, född 1984. Han har två småbarn.Enligt utdrag från belastningsregistret ej tidigare straffad i Sverige. Däremot är han dömd i USA för rattfylleri, smitningsolycka med personskador, falska uppgifter mm 2007 till sammanlagt 13 månader 11 dagars fängelse. Han avtjänade dock inte hela strafftiden.Protestera mot svenskfientligheten i Salemhttp://politisktinkorrekt.info/2010/10/01/mordet-pa-elin-misstankt-begard-haktad/#more-60338hur mycket rassistiskt invandrarvåld ska svenska kvinnor utståUnder tiden som du läser den här signaturen blir din syster våldtagen, din mormor nedslagen & rånad medans din lillebror lär sig att injicera heroin.. Välkommen till mångkulturens Sverige!

Trött på förljugen media?Läs i stället sanningen om mångkulturen.www.politisktinkorrekt.info

www.www.friatider.se

www.nationell.nu

http://frianyheter.wordpress.com/

www.info14.com

http://radioislam.org/islam/svenska/svensk.htm


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback